phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
afb
afb

Rob Smits

-

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, Juniusstraat 4 te Delft, op vrijdag 12 mei van 19.30 tot 20.30 uur.


De plechtigheid voorafgaande aan de crematie wordt gehouden in de aula van crematorium Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft, op zaterdag 13 mei om 12.30 uur.


Na afloop proosten wij graag samen met jullie op het leven van Rob in de ontvangkamer van het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Rob Smits

Deel deze pagina
Dag, Rob

Lieve Cora, Jeroen, Joeri en Saskia,

Via deze weg gecondoleerd en natuurlijk heel veel sterkte!
 

Ik bewaar mooie herinneringen aan de enthousiaste en geïnteresseerde Rob in de deuropening als ik weer eens aanbelde. Altijd vroeg hij hoe het ging, altijd even een grapje, al stond ik voor de zoveelste keer die week voor de deur. Vaak kwam hij gezellig bij het eindeloze meidengeklets zitten. 
 

En Rob, nu kan ik het tenminste nog zeggen: sorry voor de nootjes ;-) 

Liefs

 

 

Daphne
Rob de kaarter

Allereerst Cora, Jeroen, Joeri en Saskia heel erg gecondoleerd met jullie lieve man en vader.

En want kon die man kaarten. Jaren hebben een klaverjasdrive gehad. Hij zat zelden niet bij de winnaars. En wat was hij gezellig bij het  tussendoor praten en op andere gelegenheden waar we hem tegen kwamen. Zie de foto van hem tijdens een klaverjasdrive uit 2013.

Jan Pieter Barendse en Jolanda Sebrechts
Señor Smies

Lieve familie,

Als ik aan Rob denk, denk ik aan een fijne collega, altijd plezier, in de pauze regelmatig wandelen of ergens lunchen. Ook buiten kantoortijd met een vast groepje collega's en partners uit eten, altijd gezellig. Nadat Rob gestopt was met werken, altijd contact gehouden en de traditie van lunchen in stand gehouden. Als ik Rob zag noemde ik hem altijd señor Smies, geen idee meer wanneer dat zo is begonnen, maar tot op de allerlaatste dag heb ik Rob zo genoemd. De mooie herinneringen zullen blijven, we wensen jullie enorm veel sterkte.

Heel veel liefs van Lies & Bo  XX

      

 

Lies & Bo
Dag Smitty

Heel erg gecondoleerd met dit grote verlies.

Wat een leuke grappige lieve man was hij toch, wat hebben we veel afgelachen tijdens onze (iets te lange ;-) koffiebreaks met John en Rob v A. bij DMO. En later ook tijdens onze diners tot het helaas echt niet meer ging. 

Rust zacht

 

Saskia Niesing-Booij
Dag neef Rob

Lieve Cora Jeroen Joeri en Saskia gecondoleerd met het verlies van jullie man en vader .

Als jonge jongen  veel bij jullie gelogeerd, altijd na een verjaardag blijven slapen . Met zijn drieën op 1 slaapkamer ik bij je broer Hans in bed en jij tegenover ons. Stiekem eruit om nog van de stukken ijs te eten die in het lavet lagen voor de koeling voor het bier en frisdranken .  

 Maar het meest is mij bij gebleven de poker avonden eerst bij Hans en Mary later bij Rob en Han , tot ver in de nacht gingen we door . Het kwam zelfs wel eens voor dat de wekker van Rob al afliep voor zijn werk dat we nog zaten te pokeren , avonden om nooit meer te vergeten . 
 

Wij zullen je herinneren als een lieve en vooral hele positieve man Rob

Een laatste groet van Ton en Nita 

 

 

 

Ton en Nita
Dag lieve Rob,

Vierdaagse Nijmegen ca 1999(?)

Stromende regen… dag 2 iedereen in regencapes en onherkenbaar ingepakt tegen een regendag.. ik hoor ineens een bekende stem.. en vraag: Hallo, zijn jullie Rob & Cora? Ik ben Marlous de dochter van Ruud en Ria Vonk. Wat een toeval dat je lieve vrienden van je ouders zo stom toevallig tegenkomt tijdens de vierdaagse met ca 40.000 deelnemers! 
Ik ken jullie, denk ik, al mijn hele leven maar jullie maakte indruk als sterk koppel samen en allebei zo lief!!

Heel veel sterkte met het verlies en het gemis..

Met een glimlach aan een mooie herinnering aan Rob,

Marlous 

 

Marlous Heijne-Vonk
Herinneringen aan Rob

Lieve Cora, Jeroen en Daphne, Joeri en Saskia, gecondoleerd met het verlies van jullie Rob. Zomaar wat herinneringen en gedachten aan Rob.

Sport, Het hardlopen van trainingsrondjes naar de Bogaard tot aan de CPC-loop en de Westland Marathon, of een voetbalwedstrijd, Rob was er altijd voor te porren.

Muziek, Samen naar een optreden van Joe Cocker in de HMH, ook Robs favoriete nummer van 10CC, I’m not in Love, speelt zich nu af in mijn hoofd.

Vakanties,De mooie herinneringen aan onze wandelvakanties zoals in de Dolomieten, waar we bij terugkomst altijd verwelkomd werden door de hoteleigenaar met de woorden, “Eerst ein Beer”, waar wij maar al te graag gehoor aan gaven.

Ook in het Sauerland liepen we mooie tochten en hadden we lange en serieuze gesprekken, zolang, dat wij toestemming kregen om zelf een consumptie uit de bar te pakken, want de barvrouw ging slapen, bescheiden als wij waren hebben wij hier geen gebruik van gemaakt.

Tot slot Jaarlijks kwamen jullie een weekend bij ons op visite, ook dan werd er gewandeld of een stukje hardgelopen of een attractie bezocht, gegeten en gedronken en vooral, veel gepraat.

Het waren prachtige tijden, waar ik met veel plezier op terug kijk en voor altijd bij me zal dragen.
 

Peter Righarts
Rob

Rob,

Rob was een van mijn beste vrienden uit de van der Goes straat.

Vanaf de lagere school hebben we jarenlang met elkaar opgetrokken en veel mooie dingen beleefd.

Toen al altijd veel kaarten in de kelder van de van der Goes straat, en vaak bij Rob thuis aan de keukentafel. 

De vakantie naar Duitsland met z'n drieën op de Puch was onvergetelijk maar korter dan wij van plan waren. Na een paar dagen belande Rob in het ziekenhuis, John zat met een kapotte brommer en Rob Kersbergen moest alleen naar huis op de brommer omdat er niet genoeg geld was voor 3 treinreizen naar huis. 

Later nadat ik getrouwd was hebben we nog jaren lang op vrijdag avond bij mij thuis kaart avonden gehad tot in de vroege ochtend toe, van kaarten konden wij geen genoeg krijgen. 

Ik wil graag alle dierbaren en alle familie van Rob veel sterkte toewensen in deze moeilijke tijd die jullie moeten doormaken, ook namens mijn familie.

R.I.P Rob en bedankt voor de mooie herinneringen die ik aan jou heb overgehouden, dit afscheid is voor mij en denk ik voor iedereen die jouw gekend heeft veel te vroeg gekomen.

 

 

John kalden
Een werk en sportmaatje

Hallo Rob,

We zijn met elkaar verbonden geraakt toen ik eind 2005 als financiële collega van de Koninklijke Luchtmacht ben toegevoegd aan de kernstaf DMO in Den Haag.

Vanaf dag 1 dat we een kamer hebben gedeeld tot en met je afscheid van de DMO hebben we het prima met elkaar kunnen vinden. 
Onze kernstaf werd op een gegeven moment uitgebreid met onze andere beste collega John Looye. Ook daar hadden we met elkaar de passie voor het werk en andere hobbies zoals sporten en lekker eten. We hadden zelfs een magnetron op onze kamer staan om ons eten warm te maken en andere mensen die van onze magnetron gebruik wilden maken moeten een soort belasting betalen door ons ook een deel van hun opgewarmd gerecht te geven.

Ik herinner me nog goed dat we een open dag defensie hadden en we het fortuinlijke lot hadden dat we in een rij met scholieren terecht kwamen, de catering van defensie dacht dat we leraren waren en deelde aan ons ook lunchpakketten uit. Een prettige samenloop van omstandigheden.

Tsja dat soort zaken maakt het leven bijzonder en aangenaam.

Een deze week nog recente herinnering, zonder dat ik nog wist van het overlijden was, ik zag een programma over wandelen op menora en de andere eilanden. Ik moet dan gelijk altijd denken aan jullie twee met de wandel vakanties en ben eigenlijk wel een beetje jaloers dat mijn vrouw helaas niet dat wil en kan. Aan de foto’s en verhalen hoorde ik wel hoe plezierig het was. Of er nog mos was gevonden vroeg ik hem dan altijd…

We lachten en gingen verder gezamenlijk over tot de orde van de dag…

Ik zal het fysieke missen maar de gouden herinneringen zullen blijvend zijn.

Rust zacht en vredig.

De gezinsleden en overige familieleden veel sterkte gewenst met het rouwproces. De herinnering blijft voortleven…

Rob en Ayu Alsem

 

 

 

 

 

 

Rob en Ayu Alsem
Mooie momenten met Rob

Als collega van Rob, kijk ik terug op heel veel mooie momenten die wij samen hebben beleefd. De gesprekken over de geneugten van het leven waren talrijk. Wijnen, eten, mooie wandelingen en genieten van het mooie weer in de lente en zomer waren vaak het onderwerp.

Toen we met z'n 3-een op 1 kamer zaten (2 Robben en ik) zei ik regelmatig dat ik vast zat op "Robbeneiland" en dan was het weer tijd om grappen en anekdotes aan elkaar te vertellen. De wandelingen en de afspraken met Rob en Cora waren bijzonder en zeer gezellig, mooie herinneringen! Wij wensen de familie veel sterkte voor de komende tijd en we gaan Rob missen! 

Yvonne & John Looyé
Dag Rob

Onze herinnering aan Rob is dat hij altijd aardig was, vriendelijk en geïnteresseerd in je als mens.

Afgelopen week kwam ik deze foto tegen van Rob als dreumes met grote broer Hans. Ook een briefje wat geschreven is voor Dien en Ary hun 50 jarig huwelijksfeest. Beide wilde we deze graag met jullie delen.

Lieve Cora, Jeroen & Daphne, Joeri en Saskia ontzettend veel sterkte en kracht om jullie grote verlies een plek te gaan geven. De allermooiste momenten en herinneringen zitten verankerd in jullie hart.

trudypoortvliet@hotmail.com
Tennismaatje

Lieve cora en familie 

 

heel veel sterkte met het verlies . Rob was mijn tennismaatje bij Tanthof .we hebben veel tennisplezier meegemaakt en het was altijd erg gezellig met Rob.hij was altijd zeer geïnteresseerd in je als persoon en hulpvaardig. Bewonderingswaardig dat hij nog zolang elke week een drankje kwam doen. Dat vond hij zo gezellig. We zullen hem missen. Sterkte allemaal de komende tijd.

liefs Petra en Peter 

Petra vreeswijk
Levensgenieter Rob

Lieve Cora en familie,

gecondoleerd met het verlies van Rob.
Goede herinneringen heb ik aan de tijd dat ik samen met Rob op een zolderkamer op de Julianakazerne werkte. Een prachtige tijd om op terug te kijken.

In de pauzes gingen we wandelen en als het Japanse bos in Clingendael open was, zeker ook daar een bezoekje brengen. Mooie gesprekken over vakanties, wijnen en wat al niet meer en natuurlijk ook op zijn tijd een receptie bijwonen…want die garnalenkroketjes 😋 Rob kon er zo van genieten. Een levensgenieter pur sang!

Heel veel sterkte toegewenst!

Lieve groeten,

Ellen Slats
Robs Ren Club

Lieve Cora, Jeroen, Joeri en Saskia,

Gecondoleerd en heel veel sterkte met het verlies van jullie lieve man en vader.

 

Rob als ik aan jou denk dan denk ik sowieso als eerste aan hardlopen, Robs ren club! Zo fit als je was, mocht ik mee met jou en sas terwijl ik na 1 km (misschien zelfs al na 500 meter) al steunend en hijgend niet meer kon. 

Maar je vond het gezellig en ik werd met open armen ontvangen. Altijd een lekker praatje maken en toen we tegelijk op Samos waren bij Sas, nog heerlijk uiteten gegaan en een lekker wijntje gedaan met z’n alle. 

Wat een lieve man en deze mooie herinneringen blijven voor altijd.

Liefs 

Claudia 

Claudia Slangen
Sterkte

Kwam heel toevallig de advertentie tegen - weet wat je nu doormaakt en wil je heel veel sterkte wensen

 

 

Ingrid van dam (bies blauw)
Dag Rob

Fijne herinneringen als  biljarter.

Mooie momenten..

Ron en Sylvia Vermeer
Dag Rob

Fijne herinneringen als biljarter.

 

Sweet memories!!

Ron en Sylvia Vermeer
Dag Rob

Lieve familie van Rob.

Ik ken Rob nog van Delfia , hij voetbalde daar met mijn man John Heijink, die al op zijn 42e is overleden.Ik herinner mij Rob als een gezellige leuke vent, en hij zal zeker gemist worden door jullie.

Ik wens jullie heel veel sterkte

Liefs Marian Heijink

 

 

 

Marian Heijink
condoleance

Lieve Cora en familie,

Wat snel en in een heftige tijd zijn jullie terecht gekomen.

We wensen jullie alle sterkte toe voor nu en de komende tijd!!

Thom (oud tennismaatje) en Martina van Velzen

Thom en Martina van Velzen