phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Uitvaartbegeleiding van De Laatste Eer

Een mooie liefdevolle uitvaart

Hoe moeilijk en verdrietig het ook is om afscheid te nemen, De Laatste Eer doet er alles aan om het afscheid tot een mooie herinnering te maken, een afscheid waaruit u in de toekomst kracht kunt putten. Onze uitvaartbegeleiders regelen met aandacht en persoonlijk zorg alles wat nodig is voor een mooie uitvaart in regio Delft, afgestemd op uw wensen.

Uitvaart regelen? Bel De Laatste Eer. Dag en nacht bereikbaar.

Bij een overlijden kunt u 24 uur per dag contact opnemen met uitvaartvereniging De Laatste Eer. Wij komen bij u langs in het Westland, Rijswijk, Pijnacker, Nootdorp en Delft om de uitvaartwensen, uitvaartmogelijkheden en keuzes te bespreken voor het vormgeven van een warm en persoonlijk afscheid. We nemen daarvoor graag alle tijd die nodig is.

Mogelijkheden begrafenis in regio Delft

Wij regelen en verzorgen begrafenissen in Delft en omgeving helemaal naar wens zodat u kunt terugkijken op een mooi en liefdevol afscheid. Lees alles over de verschillende mogelijkheden voor het regelen van een begrafenis.

Een crematie bij uitvaartvereniging De Laatste Eer

De afscheidsdienst kunnen wij voor u verzorgen in ons eigen crematorium Iepenhof maar ook op elke andere locatie van uw keuze. Samen met u zorgen wij voor een mooie, liefdevolle crematie waar nabestaanden in de toekomst kracht uit kunnen putten.

Uitvaartwensen vastleggen met een wilsbeschikking?

De Laatste Eer neemt ook de zorg uit handen als er nog geen sprake is van overlijden. Bijvoorbeeld als u uw uitvaartwensen voor een mooi en persoonlijk afscheid wilt vastleggen zodat uw nabestaanden niet voor lastige keuzes staan. Ook als u een veilige voorziening  voor de kosten van een uitvaart wilt treffen, kunt u bij De Laatste Eer terecht. Komt u langs op het inloopspreekuur in Delft, Pijnacker of Nootdorp? We kunnen ook in een persoonlijk gesprek bij u thuis uw uitvaartwensen voor een mooi en persoonlijk afscheid op papier zetten.

klaproos De Laatste Eer

Contact met De Laatste Eer

Voor het melden van een overlijden en informatie over uitvaartzorg kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Wilt u uw persoonlijke wensen vastleggen of een veilige voorziening treffen voor de kosten van een uitvaart? Wij komen graag bij u langs voor een gesprek.