phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Uitvaartbegeleiding van De Laatste Eer

Een mooie liefdevolle uitvaart

Hoe moeilijk en verdrietig het ook is om afscheid te nemen, De Laatste Eer doet er alles aan om het afscheid tot een mooie herinnering te maken, een afscheid waaruit u in de toekomst kracht kunt putten. Onze uitvaartbegeleiders regelen met aandacht en zorg alles wat nodig is voor een mooie uitvaart, afgestemd op uw wensen.

Uitvaart regelen? Bel De Laatste Eer.

Bij een overlijden kunt u 24 uur per dag contact opnemen met uitvaartvereniging De Laatste Eer (015) 251 11 88. Wij komen bij u langs om de uitvaartwensen, uitvaartmogelijkheden en keuzes te bespreken. We nemen daarvoor graag alle tijd die nodig is.
Wij regelen en verzorgen een uitvaart helemaal naar wens zodat u kunt terugkijken op een mooi afscheid.

Ook voor het vastleggen van uitvaartwensen

De Laatste Eer neemt ook de zorg uit handen als er nog geen sprake is van overlijden. Bijvoorbeeld als u uw uitvaartwensen wilt vastleggen zodat uw nabestaanden niet voor lastige keuzes staan of als u een veilige voorziening wilt treffen voor de kosten van een uitvaart.

klaproos De Laatste Eer

Contact met De Laatste Eer

Voor het melden van een overlijden en informatie over uitvaartzorg kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Wilt u uw persoonlijke wensen vastleggen of een veilige voorziening treffen voor de kosten van een uitvaart? Wij komen graag bij u langs voor een gesprek.