phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Nazorg

Hulp en troost na de uitvaart

De periode na de uitvaart is een moeilijke periode. U zit midden in de rouwperiode en dan moet u ook nog allerlei administratieve en financiële zaken regelen. De Laatste Eer vindt het belangrijk nazorg te bieden aan families. Zo hebben wij onder meer de opzegservice waarmee u het opzeggen van abonnementen snel en efficiënt kunt laten regelen. Natuurlijk zijn wij er ook voor een luisterend oor. Na de uitvaart nemen wij altijd nog contact op met de nabestaanden.
Als u dat wilt helpen wij u bij de rouwverwerking

Contact na de uitvaart

Tijdens deze contactmomenten komt de uitvaart vanzelfsprekend nog eens ter sprake. U kunt dan aangeven of u nog ergens behoefte aan heeft. Zo nodig kunnen de medewerkers van De Laatste Eer advies geven en mogelijkheden aanreiken ten behoeve van de rouwverwerking.

Administratieve en praktische zaken regelen na de uitvaart

U ontvangt na de uitvaart ook altijd het boekje Zorgen Erna met diverse praktische zaken die u na een overlijden moet regelen. Daarnaast hebben wij ook het online NabestaandenLoket waarmee nabestaanden gemakkelijk abonnementen, lidmaatschappen, winkelpassen en social media accounts kunnen laten opzeggen. Hiermee hebben nabestaanden veel minder administratieve werkzaamheden en voorkomen ze doorlopende kosten van abonnementen.

Bedankkaartjes bestellen bij De Laatste Eer

Wilt u na de uitvaart bedankkaartjes versturen naar mensen die u tot steun zijn geweest in de periode rond het overlijden, dan kunt u die bij ons bestellen. Wij kunnen deze verzorgen in thema's naar keuze of in de lijn van het rouwdrukwerk.  

Hier kunt u bedankkaarten bestellen na de uitvaart. Bestel bedankkaarten