phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Herinneringen maken waar de toekomst stopt

Kinderuitvaart

En dan sta je voor de niet te bevatten opgave om het afscheid van je kind te regelen. Een kind verliezen is het grootste verdriet in het leven. Het is belangrijk om samen op een mooie manier afscheid te nemen. Een afscheid dat een mooie herinnering wordt waaruit je in de toekomst kracht kunt putten. Wij nemen de tijd voor jullie verhaal en luisteren naar jullie wensen.

Een kinderuitvaart samen met een gespecialiseerde uitvaartverzorger

De Laatste Eer in Delft heeft een team uitvaartverzorgers gespecialiseerd in kinderuitvaarten. Wij zijn professionele uitvaartverzorgers met levenservaring en gespecialiseerd in ritueelbegeleiding. Wij hebben veel ervaring in het verzorgen van uitvaarten van (stilgeboren) baby's, kinderen en tieners. Wij begeleiden ouders met aandacht voor ieder detail om een mooie herinnering te creëren waarin verdriet en liefde samenkomen.

Wij nemen alle tijd

Wij nemen alle tijd voor emoties en helpen met praktische keuzes. Wij begeleiden stap voor stap, in het tempo van de ouders. Wij geven ouders alle ruimte om zoveel mogelijk zelf te doen. Wij denken creatief mee om het afscheid heel persoonlijk te maken, van een klein en intiem afscheid thuis tot een grote sfeervolle uitvaart op een speciale locatie in Delft en omgeving.

Ook broertjes en zusjes & opa’s en oma’s erbij betrekken

Wij betrekken broertjes en zusjes bij het afscheid en steunen ook opa’s en oma’s tijdens deze moeilijke periode. Uit ervaring weten wij hoe belangrijk dat is. Indien gewenst onderhouden wij ook de contacten met de school en/of de sportclub en stemmen af hoe we die het beste bij het afscheid kunnen betrekken.

Contact met onze kinderuitvaartspecialisten

Willen jullie contact? Of hebben jullie nog vragen? Vraag naar onze kinderuitvaartspecialisten. Jullie kunnen ons telefonisch bereiken (015) 251 11 88 of via de mail info@de-laatste-eer.nl.