phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Geruststellend voor nabestaanden

Hulp bij het opschrijven van uw uitvaartwensen

Een onderwerp waar u misschien niet zo makkelijk over praat: uw eigen uitvaart. Maar als u komt te overlijden, dan is het voor uw nabestaande fijn om te weten wat uw uitvaartwensen zijn. Doordat u uw wensen op papier zet maakt u kenbaar wat voor u belangrijk is. Hierop kunnen uw nabestaande, te zijner tijd, de juiste beslissingen maken bij het vormgeven van de uitvaart. Het Herinneringsboekje van De Laatste Eer helpt u bij het opschrijven van deze wensen. Vraag het Herinneringsboekje aan en ontvang het gratis binnen enkele dagen per post of binnen een paar minuten digitaal in uw mailbox.
Hoe mooi zou het zijn als het laatste afscheid passend is bij de manier waarop u heeft geleefd?

Het Persoonlijk Herinneringsboekje helpt u nadenken over uw uitvaartwensen

Nadenken over de wensen voor uw laatste afscheid is niet het makkelijkste onderwerp. Daarom hebben wij het persoonlijk Herinneringsboekje ontwikkeld. Dat helpt om het afscheid vorm te geven op een manier die bij u past. Zo'n persoonlijk afscheid geeft vaak veel troost aan de nabestaanden. Vaak is het een hele geruststelling als u uw uitvaartwensen op papier zet. 

In het boekje stellen we u een aantal vragen over wat belangrijk voor u is in het leven. Natuurlijk hoeft u niet alle vragen te beantwoorden. Bekijkt u zelf welke vragen u kunt en wilt beantwoorden. Maar hoe mooi is het als de dingen die belangrijk zijn voor u tijdens het leven ook een plek krijgen in het afscheid. Bent u al lid bij ons? Stuur een kopie van uw uitvaartwensen naar onze consulenten, dan bewaren we ze bij uw dossier.

Bespreek uw uitvaartwensen met de mensen die belangrijk voor u zijn

Bespreek de wensen voor uw afscheid ook met de mensen die belangrijk voor u zijn. Het Herinneringsboekje kan daarbij helpen.

Advies over uitvaartwensen in een persoonlijk gesprek

Krijgt u liever advies over het vastleggen van uw uitvaartwensen in een persoonlijk gesprek? Wij helpen u graag. In een gesprek over uw uitvaartwensen adviseren wij u uitgebreid over de mogelijkheden. Bel (015) 251 11 88 voor een afspraak.

Wilt u een uitvaart vol traditie of juist iets heel anders? Wat is vooral wel en wat vooral niet de bedoeling. Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor begraven of cremeren, de locatie van uw uitvaart, de kist en de muziek. Alles is mogelijk. Ook kunnen wij in het gesprek voor u berekenen wat een dergelijke uitvaart gaat kosten.

Wij denken met u mee zodat het afscheid helemaal naar wens verloopt. Samen met onze consulent kunt u uw wensen op papier zetten.

Komt u gerust eens langs op het inloopspreekuur. Tijden & locaties
De consulenten van De Laatste Eer Delft
De consulenten van De Laatste Eer helpen u graag
Uw uitvaartwensen vastleggen? Ontvang gratis het Herinneringsboekje