phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Geruststellend voor nabestaanden

Hulp bij het vastleggen van uw uitvaartwensen

Een onderwerp waar u misschien niet zo makkelijk over praat: uw eigen uitvaart. Maar als u overlijdt, dan is het voor uw nabestaanden wel heel fijn om te weten wat uw uitvaartwensen zijn. Het op papier zetten van uw afscheidswensen voorkomt veel lastige keuzes op een moment vol verdriet. Het Herinneringsboekje van De Laatste Eer helpt u daarbij. Vraag het aan en ontvang het gratis binnen enkele dagen per post of binnen enkele minuten in uw mailbox.
Hoe mooi zou het zijn als het laatste afscheid passend is bij de manier waarop je hebt geleefd?

Het persoonlijk herinneringsboekje helpt u nadenken over uw uitvaartwensen

Nadenken over de wensen voor uw laatste afscheid is niet het makkelijkste onderwerp. Daarom hebben wij het Persoonlijk Herinneringsboekje ontwikkeld. Dat helpt om het afscheid vorm te geven op een manier die bij u past. Zo'n persoonlijk afscheid geeft vaak veel troost aan de nabestaanden. Vaak is het een hele geruststelling als u uw uitvaartwensen op papier zet. 

In het boekje stellen we u een aantal vragen over wat belangrijk voor u is in het leven. Natuurlijk hoeft u niet alle vragen te beantwoorden. Bekijkt u zelf welke vragen u kunt en wilt beantwoorden. Maar hoe mooi is het als de dingen die belangrijk zijn voor u tijdens het leven ook een plek krijgen in het afscheid. Bent u al lid bij ons? Stuur een kopie van uw uitvaartwensen naar onze consulenten, dan bewaren we ze bij uw dossier.

Bespreek uw uitvaartwensen met de mensen die belangrijk voor u zijn

Bespreek de wensen voor uw afscheid ook met de mensen die belangrijk voor u zijn. Het Herinneringsboekje kan daarbij helpen.

Advies over uitvaartwensen in een persoonlijk gesprek

Krijgt u liever advies over het vastleggen van uw uitvaartwensen in een persoonlijk gesprek? Wij helpen u graag. In een gesprek over uw uitvaartwensen adviseren wij u uitgebreid over de mogelijkheden. Bel (015) 251 11 88 voor een afspraak.

Wilt u een uitvaart vol traditie of juist iets heel anders? Wat is vooral wel en wat vooral niet de bedoeling. Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor begraven of cremeren, de locatie van uw uitvaart, de kist en de muziek. Alles is mogelijk. Ook kunnen wij in het gesprek voor u berekenen wat een dergelijke uitvaart gaat kosten.

Wij denken met u mee zodat het afscheid helemaal naar wens verloopt. Samen met onze consulent kunt u uw wensen op papier zetten.

Komt u gerust langs op het inloopspreekuur

  • Iedere donderdagochtend bij De Laatste Eer vanaf 9.30 uur tot 12.00 uur Juniusstraat 4 in Delft (vanwege corona is dit spreekuur nu telefonisch).
  • Iedere eerste en derde donderdagmiddag van de maand vanaf 15.00 uur tot 16.30 in de bibliotheek in Pijnacker (vanwege corona is dit spreekuur nu telefonisch).
De consulenten van De Laatste Eer Delft
De consulenten van De Laatste Eer helpen u graag
Uw uitvaartwensen vastleggen? Ontvang gratis het Herinneringsboekje