phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Bereken uw uitvaartkosten

Eenvoudig inzicht in de uitvaartkosten met de DLE Calculator

Wat kost een uitvaart eigenlijk? Dat is helemaal afhankelijk van wat uw wensen zijn, of u kiest voor begraven of cremeren, waar er afscheid wordt genomen, hoeveel mensen er aanwezig zijn, maar ook andere keuzes zijn bepalend voor de totale uitvaartkosten, zoals de kist, het vervoer, de dragers en de catering die aangeboden wordt aan de belangstellenden. Met de DLE Calculator kunt u eenvoudig een berekening maken en deze bewaren. DLE is helemaal transparant over alle kosten. De begroting wordt bij een uitvaart altijd vooraf met u doorgesproken.
Een gemiddelde uitvaart kost tussen de € 5.000,- en € 7.000,-

Hoewel een gemiddelde uitvaart tussen de € 5.000,- en € 7.000,- kost, kan dat per uitvaart heel erg verschillen. 

De Laatste Eer heeft altijd als doelstelling voor iedereen een betaalbare en goede uitvaart mogelijk te maken. Dat is waar onze coöperatie ooit voor werd opgericht. De Laatste Eer hanteert dus scherpe tarieven en wij zijn helemaal transparant in de kosten. Vooraf spreken wij altijd met u de begroting door.

Als lid van onze coöperatie kunt u gratis uw wensen vastleggen, een begroting op maat aanvragen en uw vragen voorleggen aan onze consulenten. Bovendien ontvangt u 300,-- korting op uw uitvaart.
 

Volg ons op onze Facebook pagina "Delfts Leven"