phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print

Blijf altijd op de hoogte

De Laatste Eer organiseert regelmatig bijeenkomsten en activiteiten voor de leden. Zo organiseert De Laatste Eer jaarlijks de ledendag, is er een vast inloopspreekuur en ontvangen leden twee keer per jaar het magazine Delfts Leven. Blijf op de hoogte via deze pagina, of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Gezocht: Leden voor de Raad van Afgevaardigden (RvA)

De Laatste Eer is een uitvaartvereniging die een actieve maatschappelijke rol vervult in Delft en omgeving. Zij staat dicht bij de inwoners en realiseert als coöperatie uitvaarten zonder winstoogmerk volgens de wensen van overledenen en nabestaanden.

De Raad van Afgevaardigden (RvA) is het hoogste bestuurlijke orgaan van de vereniging. Hierin vertegenwoordigen 20 tot 25 vrijwilligers de leden van De Laatste Eer. De RvA komt vier keer per jaar bijeen met het bestuur en houdt toezicht op de het beleid en de financiën van de vereniging. Op dit moment zoeken wij vertegenwoordigers voor de RvA.

Bent u lid van De Laatste Eer, heeft u affiniteit met onze dienstverlening en heeft u interesse om de leden te vertegenwoordigen in de RvA? Dan komen wij graag met u in contact. Stuur voor 15 mei een e-mail met uw motivatie en cv naar secretariaat@de-laatste-eer.nl.

Word ook lid van De Laatste Eer voor slechts € 5,- per huishouden per jaar. Word lid