phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
afb
afb

Piet Gielesen

-

Uitvaartinformatie

Piet is bij zijn gezin thuis, alwaar geen bezoek.


Zaterdag 20 mei nemen wij om 13.30 uur afscheid van Piet in de aula van crematorium Hofwijk, Delftweg 230 te Rotterdam. Na afloop is er gelegenheid tot samenzijn in de ontvangkamer.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Piet Gielesen

Deel deze pagina
We gaan Piet missen

We zullen Piet heel erg missen, was altijd een gezellige man, hierbij een foto van in het atrium van het Jan Joostenplein

Dini en Hans Boender
De heer Gielesen

Warme herinneringen hebben wij aan Piet. Op de dinsdagmorgen koffieochtend was hij een zeer gewaardeerde anderhalve kop koffiedrinker. Als zijn ogen begonnen te glinsteren wist je dat er een rake, humorvolle opmerking kwam. De laatste tijd was hij  ook vaak geëmotioneerd wat hem nog liever maakte.

Ria en Jan van Baal
Foto's van Piet

Diversen foto's van familie bijeenkomsten

Jan Gielesen
Condoleance

Riek en familie gecondoleerd met het overlijden van Piet. Veel sterkte in deze dagen en in de komende tijd gewenst door Koos en Riet.

Koos en Riet de Ridder
Ome Piet

Ik kan mij goed herinneren dat ik in mijn jeugd ome Piet altijd zo aardig en grappig vond.  Hij had altijd van die kwinkslagen die de lachers op zijn hand kreeg.   Ik heb warme herinneringen aan ome Piet.

Peter van der Stap

Lieve familie Gielesen,

"Morgen, ...... gezond weer op!"

Met deze woorden van (Oom) Piet namen wij afgelopen zaterdag afscheid van een krachtige, dappere, lieve, grappige en liefdevolle man.

Gelukkig heeft Oom Piet samen met zijn Riekie en zoon Hans nog kunnen zien waar zijn zus Coby in Woerden is komen te wonen. Dat was een erg gezellig samenzijn!

Alle sterkte toegewenst,

Coby, Bartjan, Joop en Elize van Haaren
Ome piet

Wil de familie en na bestaande condoleren met het verlies van Piet denk dat het boven een stuk vrolijker word en er om zijn grapjes hart ge. Lachen word zo herinner ik ome Piet altijd vrolijk en in voor een goede mop helaas kan ik niet bij uitvaart zijn omdat ik met vakantie ben .wens jullie allemaal veel sterkte gr rober 

Rober van der stap