phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
afb
afb

Cor Lagendijk

-
De leegte zonder jou
is met geen pen te beschrijven.
De leegte zonder jou
zal altijd bij ons blijven
Maar veel fijne herinneringen
verzachten onze smart
Voorgoed uit ons midden,
maar altijd in ons hart

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot condoleren in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, Juniusstraat 4 in Delft, op zondag 26 juni van 14.30 uur tot 15.30 uur.

De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal plaatshebben in de aula van crematorium Iepenhof, Hoflaan 18 in Delft, op maandag 27 juni om 13.00 uur.

Na afloop van de plechtigheid is er gelegenheid voor een samenzijn in de ontvangkamer van het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Cor Lagendijk

Deel deze pagina
Cor een Vitessedelft icoon is heengegaan

Na een zeer kort ziekbed is Cor heengegaan. Een echt Vitessedelft (CSVD) lid meer dan 70 jaar lid. Voetballer vrijwilliger maar naar natuurlijk ook de man van Wil vader en opa. Ik wens familie veel sterkte met dit verlies 

Pieter van Veen
Cor❤️🖤

Gecondoleerd allen.

heel veel sterkte voor alle familie en vrienden.

namens mij en m’n gezin , we gaan je missen Cor!

Martijn van leeuwen

Met Cor heb ik samen in het jaar 2000 de E1 van Vitesse Delft getraind, bloedfanatiek als altijd, en uiteraard met goed resultaat, ze werden glansrijk kampioen. Nog geen maand geleden kreeg ik plots een bericht (facebook) van je dat het het wel leuk zou vinden dat mijn zoon weer is bij Vitesse kwam spelen, je wens is verhoord, en ik verheugde me er al op om je komend seizoen weer eens langs te lijn te spreken, helaas gaat dat niet meer gebeuren. 

Ik wens de familie heel veel sterkte met dit enorme verlies.

 

 

Laurens Koeleman

lieve fam en vrienden van cor 

gecondoleerd met het grote verlies van een lieve mooie man en heel veel sterkte de komende tijd.

John jessica
Een icoon op meerdere fronten

Aan Cor Lagendijk bewaar ik enkel en alleen maar prettige herinneringen. Als 17-jarige ging ik aan de slag bij 'De Gist', waar ik Cor trof als de grote regelneef op de postkamer. Vrijwel dagelijks liep ik er even langs om bij te praten. Natuurlijk ging dat (toen nog) over CSVD, want daar kende ik Cor al eerder van. Hij heeft zich aan de Middelweg en later op sportpark Tanthof op vele fronten verdienstelijk gemaakt. Liefst rond de 70 jaar lid, dat is zeker niet niks. Cor past in het rijtje van illustere leden die hem voorgingen. Een aantal heb ik weer gezien op de foto's op Facebook. Ik koester die mooie herinneringen.

In september 1975, enkele dagen voor mij 14e verjaardag, werd ik door Cor Lagendijk verrast. Hij kwam bij mijn ouders langs aan de W.H. van Leeuwenlaan 86 en ik kreeg een ticket voor de vliegreis van CSVD richting Harkema. Op 29 november 1975 werd de wedstrijd Harkemase Boys-CSVD gespeeld: eindstand 0-0. Alleen Dirk Oosterom zou mij nu nog kunnen vragen of ik ook de ruststand nog weet. Ben van Peppen scoorde in ieder geval in het rustsignaal. De scheidsrechter van dienst hield het op 0-0, de droeftoeter. Kosten voor de hele trip: 80 gulden. Ik kreeg het als presentje van de spelersgroep, omdat ik altijd de wedstrijden volgde, zowel thuis als uit. Het bezoek van Cor, nu 47 jaar geleden, vergeet ik nooit meer.

Het is fijn om te lezen dat ook andere sportvrienden veel plezier met Cor hebben gehad. Nog veel waardevoller zijn de mooie berichten van zijn naasten.

Condoleances voor alle direct- en indirect betrokkenen.

Hans Bos
 

Hans Bos
Verdrietig nieuws

Dag Cor,

Even onder de indruk van dit bericht zo ineens.....

Bedankt dat ik jou heb mogen kennen - via de voetbal, mijn ouders en broers - en dat we, later, weer vrienden waren op Facebook.

Het ga je goed daarboven en we gaan je missen.

Kan voor nu dan ook nu alleen de familie en vrienden heel veel sterkte toewensen.

Joyce Vermeer
trouwe fan

Soms besef je de waarde van een moment pas op het moment dat het een herinnering wordt.

Cor bedankt je blijft in ons hart.

Veel sterkte voor de familie en vrienden.

Marcel Kok
Een zorgzaam mens

Beste familie Lagendijk,

gecondoleerd met het verlies van een zorgzaam en mooi mens.

Mijn eerste herinnering aan Cor was hoe hij zich in 1974 als een ‘voetbalvader’ ontfermde over beginnende senioren. Dat zorgzame herhaalde zich toen mijn vader Jan Zoutendijk rond 2010 een paar keer in de week werd opgehaald om gebracht te worden naar het Vitesse Delft terrein. Dat karakteriseerde Cor ten voeten uit.

Veel sterkte toegewenst voor zondag en de komende tijd.

 

Aad Zoutendijk
Dde Korico zonder jou is nooit meer zoals wij het bedoelt hebben vrint 👍

Lieve Cor 

wat hebben wij de afgelopen jaren samen veel geregeld met elkaar de Korico was jouw en ons middelpunt voor Vitesse Delft en voor ons zelf     We hebben altijd veel lol gehad en veel geregeld voor de kaartclub voor huurders  voor Vitesse en eigenlijk voor iedereen.   Het zal nooit meer zo goed verlopen en het plezier is nu weg.    Ik ga je missen kanjer  Gr chris de Bruin

Chris de Bruin
Cor

Een echte Vitesse Delft man is niet meer.

Ik ken Cor van de Gist waar hij mijn leidinggevende was bij de archiefdienst heb verschillende keren met hem gevoetbald in bedrijfselftallen waar Cor ons altijd meesleurde met zijn fanatisme zodat we wel scherp bleven.

Ik kende hem ook van CSVD waar ik toen ook voetbalde aan de Brasserskade.

Cor rust zacht.

John den Uijl

 

John den Uijl
Afscheid van Cor

Beste Richard, Astrid en René, lieve Wil

Met grote schrik lees ik net in de Delftse Post dat jullie vader en uw man voor mij toch plotseling is overleden. Wij woonden vlak bij elkaar, en nog geen twee weken geleden spraken wij elkaar uitgebreid toen ik mijn hond uitliet op het veld achter zijn huis. Natuurlijk ging het over voetbal, en in het bijzonder over Vitesse, ook al ben ik daar al 20 jaar weg. Cor was mijn elftalleider in de jeugd van Vitesse, en ook in de senioren was hij dat gedurende enkele jaren. Cor was tot in de tenen een Vitesse-man.

Ook kan ik mij nog de avondjes thuis bij de familie Lagendijk herinneren, als wij, weliswaar afwisselend bij een ieder thuis, met Richard, Harry Garnaat en Rick van den Bos de zaterdagavonden gebruikten om spelletjes bij elkaar te spelen. 

Met Richard zat ik tot en met de brugklas op school, en met René heb ik jarenlang gevoetbald. Ook Astrid kende ik.

De  verbazing en schrik is daarom groot te moeten lezen dat Cor is overleden

 Ik wens jullie allen veel sterkte.

 

Johan Dijkstra
Goede herinnering

In de tijd dat ik in de selectie van cs Vitesse Delft speelde was Cor leider van het eerste elftal. Cor het het vermogen om speler nr 12, 13, 14 in de gaten te houden en te stimuleren  Ik heb mooie momenten gehad toen ik speelde in het eerste elftal, maar ook teleurstellingen. Op dat moment was Cor er met zijn rust en opbeurende woorden. Bedankt Cor!!!!!

 

 

Joop Hoornweg
Positieve herinneringen

Allereerst wil ik de familie condoleren met dit verlies en sterkte wensen.

Ik heb Cor leren kennen door Richard. Zodra we uit school kwamen was het iedere dag direct voetballen op de veldjes rond de Storklaan, of op het parkeerterrein van de Albert Heijn. In de pupillen was Cor mijn leider en later in de senioren altijd aanwezig in verschillende functies.

Ik herinner me Cor als een gedreven en positief persoon. Altijd aanspreekbaar en in voor een praatje.

Hij zal node gemist worden, niet alleen door zijn familie, maar zeker ook door Vitesse Delft.

Harry Garnaat
Gecondoleerd

 

Beste Richard en familie Lagendijk,

Veel sterkte gewenst bij het verlies van jullie vader en opa. 

Groeten,

Marliecke Paans
Een echte verenigingsman

Wat ontzettend verdrietig dat Cor er niet meer is. Ik heb Cor leren kennen via Vitesse Delft en in het bijzonder als scheidsrechter. Samen in de kleine kleedkamer de wedstrijden bespreken die wij gingen fluiten of hadden gefloten. Maar Cor heeft natuurlijk véél meer dan dat gedaan. Alle contacten die ik bij Vitesse Delft met hem had waren warm, hartelijk en belangstellend. Ik ga hem missen, Vitesse Delft gaat hem missen, maar in het bijzonder gaat zijn familie en gaan zijn vrienden hem missen: alle sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. En Cor: bedankt en rust zacht.

Paul de Widt
Dag lieve Cor

Altijd bereid voor een praatje en een grap en altijd behulpzaam.

Heel veel sterkte bij dit verlies.

Nele Lannoo
gecondoleerd met verlies van Cor.

Gecondoleerd met het verlies van Cor. Wij wensen de familie veel sterkte toe met het verlies van hun geliefde.

 

John en Clara Reimink

John en Clara Reimink
Gepassioneerde en betrokken

Met goede herinneringen denk ik aan Cor! Gepassioneerd en betrokken gedurende de vele jaren bij csvd en Vitesse Delft.

Met een hartelijke groet, 

Ben 

Ben van Peppen