phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
afb
afb

Charlotte Koopmans

-
God, you’re my last chance of the day.
I spend the night on my knees before you.
Put me on your salvation agenda;
take notes on the trouble I’m in.
Psalm 88 vs 1,2

Uitvaartinformatie

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Charlotte Koopmans

Deel deze pagina
mooie herinneringen

Toen Charlotte bij de Haagse Hogeschool werken kwam zij zich als een enthousiaste en vrolijke wervelwind voorstellen aan ons team, waar zij functioneel beheerder voor werd. Toen ik het lastig had na het overlijden van mijn vader kregen we meer contact. Ondanks dat we elkaar toen nog niet zo goed kenden, had ze altijd een luisterend oor en een knuffel paraat. Die warmte en hartelijkheid tekenden haar echt. We deelden een grote liefde voor planten en kleurrijke interieurs en konden samen ons hart ophalen in het tuincentrum of mooie interieuwinkels. Heel bijzonder zo'n betrokken collega-vriendin en ik zal haar enorm missen.

Voor alle familie en naasten heel veel kracht en sterkte gewenst de komende tijd. Ik hoop dat alle fijne herinneringen aan Charlotte jullie tot troost zullen zijn.

Rieke van den Akker
Een voorbeeld

Lieve Charlotte,

Alweer heel veel jaren geleden, leerden wij elkaar kennen op het mboRijnland (toen nog ID College) en hebben we op een hele fijne manier samen mogen werken met elkaar.

Een flexibele, vrolijke en meedenkende collega, een voorbeeld voor velen.

Je stond altijd open voor een gezellig praatje en er was altijd tijd voor gekkigheid.

Je hebt me altijd geïnspireerd met jouw ‘zijn’. 
Jezelf zijn, positief denken en rust..

Dank en een laatste groet,

Gonnie Doornhein
Mooi mens

Gezellig, spontaan en lekker nuchter. Dank je wel voor alle moois en goeds wat je Present hebt gebracht. Je bent geliefd.

Rust zacht. 

Lieve groeten, 

Catherine
Gecondoleerd

Lieve familie en vrienden,

Van harte gecondoleerd met het overlijden van Charlotte. We hebben een paar mooie gesprekken samen gehad, in de laatste weken van haar leven. Daarin merkte ik wat een leuk mens ze was: open, recht door zee, eerlijk, strijdend maar ook aanvaardend....jammer dat ik niet eerder zo'n contact had met haar, maar fijn dat het er toch even was, ondanks en juist door de omstandigheden. Veel sterkte voor jullie, ook in de tijd waarin jullie haar gaan missen. 

Helma Aniceta
Dag lieve Charlotte

Wat hebben wij een mooie momenten met elkaar mee gemaakt! En die koesteren wij. Al die projecten die jij hebt begeleidt, maar vooral ook jouw gezelligheid tijdens het samenzijn van ons Present'ers onderling! Jij hoort er voor altijd bij!

Present Den Haag
Dag Charlotte
Corrie Groeneveld
Een enorm verlies

Lieve familie en vrienden,

met stomheid geslagen en met totale verbazing heb ik het verschrikkelijke bericht over het overlijden van Charlotte gelezen. Als voormalig collega herinner ik mij Charlotte als een sterke, krachtige en strijdlustige vrouw die 'haar mannetje' stond. Ik weet zeker dat zij met deze sterkte, kracht en strijdlust haar ziekte te lijf gegaan is. Het is daarom des te jammer dat zij deze strijd uiteindelijk toch verloren heeft.

In Psalmen 46:2-3 staat : “God is voor ons een veilige schuilplaats, een betrouwbare hulp in de nood. Daarom vrezen wij niet, al wankelt de aarde en storten de bergen in het diepst van de zee.”

Ik hoop dat jullie met de inhoud van deze tekst de kracht kunnen vinden om dit enorme verlies te kunnen verwerken.

Gijs

 

Gijs van der Lek
Dag Charlotte

Charlotte was onze functioneel beheerder van het Roosterbureau. Ik heb haar leren kennen en zeker in mijn hart gesloten door wie ze was, daarom ook de Goudsbloem “een zonnige ziel met levenskracht en optimisme”.

        Je was als een kaars

        Vol licht, warmte en

         Gezelligheid

         Deze is nu uitgedoofd

         Je bent teruggekeerd

        Naar de bron van het leven

         In geloof

         Je uitstraling waakt over ons..

Lieve familie/vrienden van Charlotte,

Heel veel sterkte en moed gewenst!

 

Corrie Groeneveld
Till we meet again

Conversations as yet unhad

Laughs still to be laughed

Tears shed

Hope, faith and love eternal 

Charlotte, beautiful sister in Christ, may you rest in peace eternal. 

Sarah Louise
Herinneringen aan Charlotte

Charlotte was degene die mij inwerkte toen ik als roostermaker startte bij (toen nog) het ID College. Het werd mij direct duidelijk dat ze enorm vakbekwaam en geliefd onder collega's was, maar iemand inwerken was niet haar sterkste kant. Haar gedachtegang ging sneller dan voor mij als beginneling te volgen was en het was voor haar lastig zich aan te passen aan mijn tempo. Uiteindelijk is het helemaal goed gekomen en kan ik zeggen dat ik mede dankzij haar een enorm leuke tijd heb gehad (zie ook de foto, welke gemaakt is tijdens een teamuitje door Leiden).

Later werden we wederom collega's bij de Haagse Hogeschool. Het was fijn te zien hoe ze zich als een vis in het water voelde bij functioneel beheer. Ook hier had ze direct een groot netwerk en pakte ze met haar charme iedereen in.

Het is een groot gemis dat we nu zonder haar door moeten. Ze zal enorm gemist worden!

Dag lieve Charlotte, je was een bijzonder mooi en fijn mens!

Katinka de Bruijn
geschrokken

Lieve Charlotte, 

Wat een schrik om te horen dat je hier niet meer bent. Ik heb je in de tijd dat ik in Crossroads zat leren kennen als een warm en liefdevol persoon, met humor en realiteitszin. Leuk om een korte tijd met je samen te werken in het connection team. Jouw ziekte is grotendeels langs me heengegaan en daarom is dit nieuws onverwachts. Ik ben blij te weten dat je op een betere plek bent, dicht bij onze Vader. Ik had je graag nog een keer gezien. 

Alle vrienden en familie die dichtbij staat wens ik veel sterke de komende tijd!

Veel liefs,
Michelle

Michelle van Koert
Dag lieve Charlotte

Charlotte en ik hebben elkaar vorig jaar leren kennen in de trainingszaal: zij was aan het revalideren na haar behandeling en ik moest nog aan een groot deel beginnen. Ik liep er voor het eerst binnen en raakte meteen in gesprek met haar. Ze was ontzettend open en positief en heeft mij op menig moment moed ingepraat. Er werd getraind, maar ook veel gekletst. Na een tijdje was ze klaar met haar revalidatie en had ze zin haar leven weer "gewoon" op te pakken. Helaas was dit van korte duur en zag ik haar te snel weer in de zaal: het was weer mis. Zo vreselijk verdrietig voor haar en allen die dicht om haar heen stonden. Lieve Charlotte, bedankt dat je er voor me was. Rust zacht. 

Paulien