phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Omslagfoto
afb

Bram Overvoorde

-
Markant, daadkrachtig
tot op het laatste moment

Uitvaartinformatie

Op 2 maart om 13.15 uur nemen we afscheid van onze lieve Bram, in de aula van crematorium Iepenhof, Hoflaan 18 in Delft.
Kunt u niet komen, dan is het afscheid te volgen via livestream: www.crematoriumiepenhof.nl/uitvaart-bijwonen (het wachtwoord is 846237).

Na afloop ontmoeten we jullie graag bij Knus, Zavelpad 3 in Delft. 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Bram Overvoorde

Deel deze pagina
herinnering Arnemuiden

De herinnering aan Arnemuiden.

Al wiegende over de golven blijven wij aan jou denken.

 

Rust Zacht

 

Jan en Margreet Pothof
Herinnering

Herinnering aan Arnemuiden. Al drijvende over de golven blijven we aan jou denken. 

Jan Pothof
Dag lieve oom

Nu het aardse leven voorbij is, koester ik de herinneringen aan jou als fijne gezellige oom; altijd in voor een grapje, je was een warm mens.
Ik zie de huiskamer in Delfgauw voor me, wij in een kring, het lekkers op tafel. En de intrigerende pijp die volgens een heel ritueel ontstoken werd. De serre aan de achterkant van het huis welke toegang gaf tot de trap naar buiten, die een paar meter lager uitkwam in de tuin. Menig verjaardag is daar in de tuin gevierd. Het hondje Questy die vaak wat humeurig kefte en zeker geen goede relatie had met jou. Of eigenlijk jij niet met haar. Herinneringen ploppen op aan een 'Oud en Nieuw', waarbij de nichtjes op zolder naast elkaar mochten slapen, wat een feest was dat !
En zo zal jij blijven terugkeren in mijn gedachten.
Een glimlach toveren op mijn gezicht omdat het vaak zo gezellig was met elkaar.
Rust zacht Bram. 

Karen
Condoleance

Beste Paula, 

Gecondoleerd met het overlijden van Bram. Wij wensen jou en je gezin alle sterkte met het verwerken van dit grote verlies. 

Hans en Jeanne 

Hans en Jeanne Ruitenbeek
Herinnering aan Bram

Ik heb Bram leren kennen als "regelneef" van zijn tante Corrie Edinga.

Sinds haar overlijden  houden  we al 16 jaar onze jaarlijkse reunie en hebben Jacques en ik dierbare herinneringen aan Bram en wensen we Paula en familie heel veel sterkte met dit grote gemis.

Annelous en Jacques Thoen-Paaymans
Een goede buur is beter dan een verre vriend

Lieve Paula en familie,

Gecondoleerd met het overlijden van Bram.

Wij zijn dankbaar dat Bram en ook jij Paula ons pad gekruist hebben.

Liefs, Mieke en Andre

Mieke en Andre
Bedankt!

Ik ben u erg dankbaar voor alle goede hulp.

U was altijd op tijd en niet te streng ;)

Bedankt dat u een maatje was.

Veel geluk in het nieuwe leven.

Bedankt Bram voor alles.

 

Jeroen de cock
Herinneringen aan Bram

Beste Bram

Mijn herinneringen aan jou gaan terug naar de start van ons gebouw, Oostmolen. Je wilde vanaf het begin betrokken zijn en meldde je direct aan voor het bestuur van de VvE. Je wist toen nog niet wat een zware taak dit zou worden. De aannemer failliet, balkons met een constructiefout en een VvE beheerder die onbetrouwbaar bleek. Passend bij jou pakte je deze taken voortvarend aan.

Ook wilde je alle eigenaren betrokken houden bij de VvE. Je stond aan de basis van activiteiten om dit te bevorderen, zoals een gezamenlijke barbecue op het parkeerdek, kerstversiering rond kerstmis en een nieuwjaarsborrel in de Bouwpub. Jarenlang ben je actief gebleven in het bestuur van de VvE Oostmolen en iedere keer betrokken.

Als er iets in jou ogen niet goed liep ging je hier met al jouw kenmerkende energie op af. Mij zal in het bijzonder bijblijven de samenwerking met jou voor de renovatie van de rookgaskanalen. Het toenmalige bestuur aarzelde om de noodzakelijke acties te ondernemen. Wij zijn er vol in gegaan, waarbij veel tegenwerking getrotseerd moest worden.  Maar als resultaat dat vrijwel alle rookgaskanalen gerenoveerd zijn, met een zonder grootschalig breekwerk wat eerst dreigde aanpak  en tegen redelijke kosten. Na afloop hebben we hier samen op geproost (zie foto).

Wij hebben vaak samen in het bestuur gezeten. Ik heb jouw energie en betrokkenheid enorm gewaardeerd. Tot op het laatst bleef je je inzetten voor de VvE. Bram mijn grote dank en waardering hiervoor.

Wim Smit

Wim Smit
condoleance
Nel en Wim Daamen
From your friends in Turkey

Dear Bram, 

It was an honor to meet you and be part of your adventures in Turkey when you were traveling with Paula in your Camper. We had a chance to meet your children and grandchildren when you decided to celebrate your wedding anniversary with us in Kas. It was so much fun!

I remember our chats on the terrace when you were speaking of your children and grandchildren with so much pride...  often you were having a raki (Turkish national drink!)

Every year, your Turkish had improved and you were able to order your favorite drink like a local!

We will miss you Bram. Rest in peace...

Love, Ahmet and Marie

Ahmet and Marie
Aan Bram

Bram, Lieve vriend, wat een geluk heb ik gehad dat ik je heb mogen leren kennen. Ik genoot van onze gesprekken en de mooie verhalen die je kon vertellen. Ik weet zeker dat je, samen met mijn hart, heel veel harten hebt geraakt. Ik ga je missen!

Liefs Leonie

Leonie Romeijn

Lieve Bram,

Vijf jaar geleden ontmoetten wij elkaar. Na een praatje van Co over SchuldHulpMaatje, zag jij het zitten om je daar voor in te zetten. Mensen helpen in de financiële zorgen. Echt niet iets wat iedereen ziet zitten, maar jij wel!

Al snel was je aan de slag en merkte ik dat je vooral de echte uitdagingen geweldig vond. Onderhandelen met een werkgever over niet uitbetaald loon, een dreigende ontruiming afwenden, meedenken waar iemand aan de slag kon. Je kon het bijna zo gek niet bedenken of jij zette er je tanden in.
En wat misschien nog wel belangrijker was: je wás er voor mensen. Een luisterend oor, een extra bezoekje, een hart onder de riem.
Het heeft zoveel mensen goed gedaan. En het was mooi om te zien wat het met jou deed. Dat je er zo van genoot als mensen verder kwamen en stappen vooruit maakten.
En daar mocht ik van meegenieten.

Daarnaast hadden ook wij persoonlijke gesprekken en dat heb ik enorm gewaardeerd. Je deelde je trots over je (klein)kinderen. Je laat een mooi gezin achter.
Dat Johan en ik bij jullie '80'-feestje mochten zijn vond ik een enorme eer.

Ik ga niet alleen een gedreven maatje missen, maar ook een vriend.

Lieve Bram, tot ziens! 

Inge Weijts
Bram was er voor de ander

Beste familie van Bram, 

Een mooi mens is niet meer. Iemand die zich inzette voor de ander, als ISOFA vrijwilliger met geduld en wijsheid zich in de ander verplaatste. De ander die hulp nodig had bij het oplossen van schulden, of het beter leren beheren van zijn/haar geld. Hij was er voor hen, en daar zijn niet alleen de hulpvragers, maar ook wij als organisatie heel dankbaar voor. Tot het laatst toe was hij beschikbaar. Wij zullen hem missen. Maar jullie ongetwijfeld nog veel meer.

Heel veel sterkte gewenst en moge de vele goede herinneringen jullie helpen bij het accepteren van zijn heengaan.

Laurien Willemse, voorzitter ISOFA
Bram, je wordt gemist

Bram, je wordt gemist. Wij zagen elkaar op elke woensdag- en vrijdagochtend in de sportzaal aan de Pootstraat, bijna een jaar lang. Allemaal met een vorm van kanker, maar heel vaak spraken we daar eigenlijk niet over. Vaker ging het over de positieve noot. Jouw Turkije-avonturen, de roze schoenen die je tijdens je huwelijksfeest droeg (je droeg ze zo nu en dan tijdens het sporten!), over Paula, je kinderen en je kleinkinderen, je vrijwilligerswerk en voorzitterschap van de VVE. En altijd had je interesse in onze verhalen. Je zag ons komen met kale hoofden, mutsjes, pruiken en hoorde verhalen over tissue expanders en borstreconstructies, maar ook over ons dagelijks leven, waar je zeer geïnteresseerd naar luisterde.

Jouw oprechte interesse en medeleven deden ons allen zo goed. Paula, kinderen en kleinkinderen, we wensen jullie veel sterkte toe. Bram vertelde over het glaasje raki dat hij vaak dronk, soms proostend op degenen die er niet meer zijn. Bram, een dikke proost op jou.

Namens een deel van de fysio-groep bij Fysiotherapie Delft,

Karen Broekhuizen
Een mooi mens is niet meer…

Lieve Bram,

Het bericht van jouw overlijden kwam voor mij als een schok. Wat zal ik je missen. Je opgewekte karakter, je vriendelijkheid, je wijsheid, de goede gesprekken die we hadden, maar vooral de potjes klaverjassen tijdens het gemeenteweekend. De wereld is een mooi mens verloren, de hemel is een engel rijker. Rust zacht. 
 

Lieve Paula en (klein)kinderen,

Heel veel sterkte in de moeilijk tijd die voor jullie ligt. Ik hoop dat jullie troost vinden in de herinneringen aan jullie fantastische man, vader en opa. In mijn gebeden ben ik bij jullie.

Kim Lupker (Vierhovenkerk, Delft)

Kim Lupker