phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Omslagfoto
Betsy de Wit - van de Merwe

Betsy de Wit - van de Merwe

-
Mijn Genade zij U genoeg.
De kaars ging uit,
omdat het morgenlicht aanbrak.

Uitvaartinformatie

Door de huidige maatregelen zal de dienst van het woord voorafgaande aan de crematie in besloten familiekring plaatsvinden.

Het is wel mogelijk om de dienst via de livestream verbinding te volgen op vrijdag 7 januari om 11.00 uur. Onderstaande link is hiervoor te gebruiken:
http://bit.do/Hofkerk-Delft

U kunt een herinnering aan Mw. de Wit achterlaten op www.de-laatste-eer.nl/condoleren
 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Betsy de Wit - van de Merwe

Deel deze pagina

Beste familie de Wit,

Ik ken jullie moeder van de verjaardagen van Theo/Ditty. Zij maakte vaak een praatje en had belangstelling voor mijn wel en wee. Dat gebeurde op een allerhartelijkste manier. Zo zal ik haar ook blijven herinneren.
Ze vertelde dan ook over haar eigen kleine dingetjes. Het waren momenten waarvan ik hoopte dat ze zich voor zouden doen, als ik de verjaardagen bezocht. Moedertje “Theo” was heel attent en heel meelevend. Een respectvolle vrouw heeft een respectabele leeftijd bereikt.

Heel veel sterkte morgen en ook de komende tijd, ook namens Tjitske.

Ynse Tigchelaar en Tjitske Weidenaar
Toekomst

Vanaf ongeveer 1960 kende ik jullie moeder als iemand die er stond, in de buurt en in de kerk. 

Op 31 december heeft zij na veel jaren het stokje aan jullie, aan de volgende generatie overgedragen. Een bijzonder moment, gericht op de toekomst. 

Veel sterkte de komende tijd.

Wim 

Veronica en Wim vos
Mevrouw de Wit

Beste familie de Wit,

 

Ik heb mevrouw de Wit altijd gekend als een lieve en vriendelijke vrouw. Het was altijd leuk om haar te zien op verjaardagen, waar ze zonder uitzondering zeer geïnteresseerd vroeg naar mij en mijn gezin.

Ze zal gemist worden.

Niels van Adrichem
Overlijden mevr.de Wit

Lieve familie de Wit,

wij willen jullie condoleren met het verlies van jullie moeder,oma en overgrootmoeder. 
Een moeder en oma die zo lang bij jullie is geweest.

Meer dan veertig jaar zijn wij betrokken geweest bij haar leven. Op verjaardagen bij Paul en Irma maar ook bij de verjaardagen in de Familie Hobijn was ze een graag geziene gast. Met kerst schoof ze ook gezellig aan. We hebben daar altijd erg van genoten, we hadden er een “oma” bij.

Ook waren wij getuige van de grote zorg die Irma en Paul aan haar besteedde. Het verlies van “onze “ Irma was voor ons heel erg, maar wat moet dat voor haar als moeder zijn geweest zo vlak na het overlijden van haar andere dochter Yolanda. Ze bleef zo sterk.

Erg jammer dat we niet naar de plechtigheden konden komen om afscheid te nemen en om jullie persoonlijk te kunnen condoleren.

De omstandigheden zijn zo dat dit niet mogelijk was. We hebben de  dienst gevolgd via de livestream. Zo waren we er toch bij betrokken.

Veel sterkte voor jullie allen en ook wij gaan “ oma” de Wit erg missen.

Veel liefs Anke en Arno van Adrichem.

Anke en Arno van Adrichem
Lieve familie de Wit

Wat een onuitwisbare indruk heeft zij achtergelaten bij iedereen. Ook wij hebben mooie herinneringen aan haar. Van harte gecondoleerd met dit verlies en we wensen jullie veel familiebijeenkomsten toe waar de gezamenlijke herinneringen vrolijkheid en warmte zullen geven. Fijn dat deze mooie dienst gestreamd werd zodat we er toch een beetje bij konden zijn. Dank daarvoor.

Henny Roosenburg en Jan Duursma