phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
omslag
foto

Aad van Slingerland

-
Alles blijft
Alles gaat voorbij
Alles blijft voorbijgaan
Jules Deelder

Uitvaartinformatie

Wij nodigen jullie uit voor de afscheidsbijeenkomst in de aula van crematorium Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft, op vrijdag 24 maart om 15.30 uur.
Na de bijeenkomst zijn jullie van harte welkom in Aad zijn stamkroeg: café De Engel (Markt 66A, Delft).

Voor wie niet naar café De Engel kan komen, is er na afloop van de bijeenkomst gelegenheid voor een drankje met ons in de ontvangstruimte van crematorium Iepenhof.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Aad van Slingerland

Deel deze pagina
Missen

Paula, Tom en alle anderen, gecondoleerd met het verlies van Aad.

Ik zal de Sheriff gaan missen.

Rob Dekker
A missing Angel

Tja, hoe moet dit nu? Geenserieuze inbreng meer tijdens onze debatten aan de toog. Een hard gelach en een enorm gemis. Bedankt voor alles. 

André Klunder
samenwerking met collega

Beste familie,

Gecondoleerd met Aads plotseling overlijden! Ik heb goede herinneringen aan de samenwerking met hem. Voor bepaalde onderzoeksprojecten waren zeer specialistische proeven in het laboratorium nodig. Dankzij zijn deskundigheid en zorgvuldigheid waren die proeven ook een succes. Hij stond altijd klaar om uitleg te geven en extra werk te doen.

Maarten de Groot, oud-collega GeoDelft (Deltares)

 

Maarten de Groot
Aad Crosby

Ja Aad zo wist ook iedereen wie der bedoeld  werd , we konden je uittekenen op het hoekje van de bar, cryptootje en een glaasie bier beetje slap ouwehoeren en dan op tijd weer naar huis , we gaan je missen op de hoek

Jan Dekker

Lieve Paula, Tom en alle betrokkenen.

Gecondoleerd met dit grote verlies. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe in deze verdrietige periode.

Daan
Verbijstering!

Lieve Paula, Tom en verdere familie,

Vanmorgen kregen we het verbijsterende bericht van Aad's overlijden. Herinneringen buitelen door onze hoofden, vooral die van Will. Jaren deden zij alles samen. In Delft, Renesse, Luxemburg en Ierland. Later op de squashbaan en uiteraard altijd in de Joffer met een biertje (of 2). 

Onvoorstelbaar dat hij er niet meer is!

Héél erg veel sterkte in het samen verwerken van dit verlies. We denken aan jullie! 

Will & Kitty Draak
Onze Aad

Lieve Familie...heel veel kracht in deze periode....."Onze Aad" word nu al met node gemist,ik heb er wat tranen om gelaten...Aad bedankt voor alles..."Het enige wat ons rest is een oorverdovende stilte"...

Dik Schouten
Met elkaar een goede tijd gehad
Jet en Willem
Van der Mastenstraat

Lieve Paula, Tom en familie, veel sterkte met het plotselinge gemis van Aad. In de Van der Mastenstraat was Aad een vaste, graag en veel geziene bewoner. Gelukkig zagen we jullie ook vaak langs komen.

Hij ging even voor een boodschap of speelde patience op de computer. Altijd even vriendelijk, aardig en behulpzaam. Vreemd dat hij niet meer onder ons is. Sterkte vrijdag. Ik zou er graag bij zijn voor jullie maar ben in het buitenland. Groeten van Eugenie

Eugenie Geursen nr 31
Aan familie en vrienden

Via deze weg mijn condoleances aan de familie en vrienden van Aad. Het is spijtig te horen dat Aad is overleden, veel te vroeg. Als oud collega de eerste tien jaar destijds redelijk veel contact gehad, dat begon zo’n 50 jaar geleden. Ook tijdens het werk, maar vooral bij informele momenten zoals afscheidsborrels of personeelsfeestjes droeg Aad (met anderen) zijn steentje bij er iets magische van te maken. Deze momenten blijven we koesteren. Aad, het gaat je goed! Rob van Os (en Wil)

PS: Mooie kaart en mooie foto overigens. Hierbij een link met wat verzamelde foto’s van weleer.

https://we.tl/t-lSYp60rNLg

Rob van Os
Herinneringen aan Aad

Lieve Paula,

We zijn geschokt door het bericht van het plotselinge overlijden van Aad.

En natuurlijk roept dit veel emoties en herinneringen op.

Mijn herinneringen aan Aad zijn onverbrekelijk verbonden met de periode in de jaren ‘80 dat we met elkaar (jij met Aad, ik, en een grotere groep mensen) in het huis op Cameretten 1b woonden.

Deze jaren zijn voor mij een zeer speciale periode geweest waar ik heel vaak aan terugdenk. In geen andere periode in mijn leven heb ik met een groep huisgenoten en vrienden een zo intense en leuke tijd mogen beleven. Wat hebben we in en rond dat huis een plezier gehad met de vele feestjes, etentjes, borrels en leuke uitjes! De hele periode leek eigenlijk wel een doorlopend feest.

Maar natuurlijk was het ook een bijzondere groep markante bewoners die met elkaar een hele speciale chemie hadden. De goede sfeer en de positieve kijk op het leven was een vanzelfsprekendheid waar we niets speciaals voor hoefden te doen. Het gebeurde gewoon!

De woonsituatie op de Cameretten vormt de basis van mijn herinneringen aan Aad. Zijn humor, zijn goede zin en aanstekelijke lach, zijn altijd positieve betrokkenheid bij de vele gezamenlijke activiteiten, en ja, zijn nuchtere kijk op de wereld. Het beeld op de kaart, inclusief het onvermijdelijke biertje, is volledig in lijn met mijn herinneringen aan de vele mooie momenten van samenzijn. En die momenten met Aad zitten voor altijd in mijn hoofd en hart.  

Lieve Paula, we wensen jou en de andere dierbaren van Aad heel veel sterkte in deze en de komende dagen. Tot vrijdag!

Gerrit Baarse

Aad, ik richt me direct tot jou, ook al weet ik niet of je dit leest, hoort of voelt. Dat weet natuurlijk niemand.

Ik zal de urenlange, nee, dagenlange gesprekken met jou missen. Tegelijkertijd koester ik deze conversaties, soms diepzinnig, soms oppervlakkig en soms ronduit hilarisch.

Ik zal je nooit meer tegen het lijf lopen en we zullen nooit meer samen een biertje drinken.

De herinnering aan jou zal echter nooit weggaan en zo blijf je toch leven zolang ik leef.

Rust in vrede lieve Aad.

 

Rob Mulder
Aad zal altijd in mijn herinnering blijven!

Lieve Paula,Tom en familie,

Allereerst gecondoleerd met het verlies van Aad! Zo onverwachts, zo plotseling, het is nog niet te bevatten! Doordat de politie voor de deur stond, voelde ik dat dit ernstig was.

Ik vind de kaart mooi met de prachtige foto van Aad. Voor mij een fijne herinnering.... wat was het een lieve man die zijn eigen weg in het leven ging. De laatste keer dat ik hem zag, had ik nog een gezellig praatje met hem. Het laatste wat hij zei was:'Dag lieverd'. Dat vergeet ik nooit meer.

Hoop dat het bij jullie een klein beetje begint door te dringen, want het is nogal wat om Aad zo te vinden! Het is niet te geloven.

Ik wens jullie veel  kracht en sterkte toe. Hoop dat jullie met elkaar mooi afscheid van Aad kunnen nemen. Later hebben jullie daar een goede herinnering aan, al is het vreselijk moeilijk.

Het huisje van Aad zal voor mij nooit meer hetzelfde zijn!

Helaas kan ik niet aanwezig zijn omdat ik van de week merkte dat het veel met me doet, vanwege mijn gezondheid. Dat vind ik heel jammer.

Liefs Clasien

Sorry ik heb geprobeerd de foto er verticaal bij te zetten maar dat lukt niet.

Clasien de l'Ecluse

Hallo Paula, heel veel sterkte met het onverwachte overlijden van Aad. Heel triest. Ik vind het ongemakkelijk om naar de crematie te komen  maar denk aan jullie.

Lieve groet 

Ineke

Ineke Hoeke

De eerste ontmoeting met Aad blijft me voor altijd bij. Het was (natuurlijk) rond borreltijd in de Joffer. Aanwezig: Bert Verschoor, Kees van Oosten en Aad. Ik werd voorgesteld aan Aad door Bert, die vervolgens zei: “En dit is mijn vader”. Aad dus. Ik ‘stonk ‘ er (natuurlijk) in en de mannen hadden vervolgens de grootste lol… Alweer een lieverd overleden. Paula, Tom en verdere familie: veel sterkte

 

Liefs, Anja

 

Anja Speksnijder
Mooi mens

Lieve Paula, Tom, familie & vrienden,

 

Aad mooi mens is niet meer!

Kritische blik, glimlach, inhoudelijke gesprekken, gezelligheid.

Gaan je missen! Mona & René

 

 

 

Mona Martens
Nuchtere gozer met scherpe blik

Beste Paula, Tom en Sanne,

Wat een mooi afscheid hebben jullie verzorgd. Ik heb Aad ineens van een heel andere zijde leren kennen. De week voor zijn afscheid kwam hij rond 12.00 uur bij De Engel binnenlopen. Trots vertelde hij over de nieuwe woning van Tom, en dat het zo’n ‘lekker loopie’ was daarnaartoe. Hij was de laatste tijd twee uur per dag aan het wandelen geslagen. We hadden het nog over Tom in de zin dat hij zijn zoon had ingezet voor 'kinderarbeid' (de foto van 1 x 1 m van Tom toen hij ongeveer een jaar oud was, die ik in de VS als poster tijdens een conferentie heb geëxposeerd).

Aad: je vroeg me wanneer Maroesja ‘Tika’ Lacunes weer eens naar Delft zou komen, en of ik je dan wilde waarschuwen. Bij een eerder bezoek hebben Mario en jij met haar gesproken, en je was helemaal weg van die kleine rooie. "Wat een aardige vrouw is dat, zo zonder kapsones." Tja, het heeft niet zo mogen zijn. Ik zal haar de groeten doen.

Groet,
Eus

Eus Wijnhoven