phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Afb
Afb

Aad Dijkshoorn

-
Zo sterk als je altijd was,
deze strijd was niet te winnen

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot condoleren in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, locatie Iepenhof,
Hoflaan 18 te Delft, op donderdag 21 september van 18.30 tot 19.15 uur.

De plechtigheid voorafgaande aan de crematie wordt gehouden in de aula van crematorium Iepenhof, op bovengenoemd adres, op vrijdag 22 september om 13.15 uur.

Na afloop van de plechtigheid is er gelegenheid voor een samenzijn in de ontvangkamer van het crematorium.
 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Aad Dijkshoorn

Deel deze pagina
Lieve Opa

Lieve Opa,

Ik ga je missen. We hadden het altijd leuk. Veel lol op de boot, waar we gingen zwemmen en in de band achter de boot zaten. Ook was het gezellig als ik bij jullie kwam logeren en leuke dingen ging doen.

Dag opa 💋💋

Nova
Gecondoleerd

Beste Wil en Rob,

Gecondoleerd met het verlies van Aad. Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke periode. 
Onze gedachten zijn bij jullie.

 

Bram en Mirjam
Afscheid

Dag Aad, vriendelijke en sympathieke buurman. Ga jou missen, joh!!!

René van der Jagt
Vriend

Vriend Aad,

We hebben met veel plezier jarenlang ongelooflijk veel tijd gestoken in onze passie bootje varen.

Gelukkig waren Wil en Tony minstens net zo enthousiast. Allemaal werkten we als vrijwilligers bij DWSV in kantine, loods commissie en in bestuur. Later hebben we ons ook ingezet voor de nieuwe vereniging WSV Callenburgh.

Jij en ik gingen veel watersportzaken in Nederland af om leuke boot accessoires op de kop te tikken, waarmee we onze bootjes beter en leuker konden maken. Natuurlijk moest er ook gevaren worden. Maar omdat we nog werkten en vakanties kort waren, was ons vaargebied helaas redelijk beperkt.

Later, toen we met pensioen waren gegaan, waren we toe aan wat grotere tochten en moesten er plannen gemaakt worden.  Cor en Ria waren inmiddels ook van de partij en plannen moesten dus geschikt zijn voor tochten met 3 boten en 6 personen.

Jij was degene die het voortouw nam en leuke tochten in België, Frankrijk en Duitsland bedacht. Parijs en Berlijn waren echte hoogtepunten.

Wat hebben we toch veel leuke dingen gedaan al die jaren. Ontelbare keren koken, BBQ’en op de wal in het gras of op de steiger. Supergezellig en menig toeschouwer keek bewonderend of verwonderend toe als we bijv. genoten van kaasfondue en drankjes op een steiger.

Natuurlijk gingen we ook uit eten, zoals die keer in Brussel waar we een restaurant in werden gelokt, of eigenlijk meer werden ‘gedreven’. Het was heerlijk en fantastisch en we hebben waarschijnlijk veel te veel betaald, maar het was elke cent waard en we hebben het nog vaak over dit ‘hoogtepuntje’ gehad.

En dan die keer in Frankrijk waar we werden uitgenodigd om het ‘quatorze juillet feest’ mee te vieren. Een super dag, waar we genoten hebben van veel gastvrije mensen en heerlijk eten.

Dan komt het moment dat het onderhoud van de boot je te zwaar wordt en de boot wordt verkocht.

Je gezondheid gaat achteruit, je wordt ziek en uiteindelijk moeten we je laten gaan.

Helaas heb ik geen afscheid van je kunnen nemen, dus dank ik je voor je vriendschap al die jaren en neem op deze manier afscheid van je.

Jan de Jong
Afscheid

Lieve Aad,

Bijna 60 jaar vriendschap en ineens ben je er niet meer. Vele mooie en leuke herinneringen. Teveel om op te noemen. Wat hebben we genoten van de reizen naar Lido di Spina en veel gelachen. De vele BBQ`s op Vinkeveen en alle heerlijke etentjes bij jullie thuis. Ik ben zelfs nog mee geweest om Robbert aan te geven bij de Burgelijkestand. Aad, we zullen je missen in de vriendenkring. Je was altijd een goede vriend, zeker bij het troosten als iemand verdriet had.  Ik wens Wil, Robbert de kleinkinderen en familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. 

Herma
Lieve opa

Lieve opa, 

we gaan je missen.

sterkte aan iedereen 

Tygo
Gecondoleerd

Lieve Wil, Robbert en kleinkinderen,

Onze oprecht deelneming met het verlies van Aad. 

Aad was een zeer gewaarde collega van Bram. We hebben met de vele TU-uitstapjes altijd veel pret gehad, dat zijn nog steeds fijne en leuke herinneringen.

Ook op vrijdag in het TP café was het altijd gezellig met hem. Bij een bardienst tekort ben ik , Lenie, ook met regelmaat van de partij geweest en heb menig lekker biertje voor hem mogen tappen. Hij had altijd wel iets leuks te vertellen.

In zijn glasblaasperiode op de TU heeft hij ooit een twee leuke glazen poesjes voor mij geblazen, waar er helaas een van gebroken is, maar de overgebleven poes staat nog altijd te pronken in ons wandmeubel. Dus naast alle fijne herinneringen hebben we ook nog een tast- en zichtbare staan, daar kijk ik elke met plezier dag naar.

Heel veel sterkte voor de komende tijd voor jullie en de kleinkinderen.

Veel liefs,

Bram en Lenie van der Enden

 

Bram en Lenie van der Enden
Laatste vrijdag (Dubbel)

Lieve Wil, Robbert en kleinkinderen

Heb Aad pas goed leren kennen toen ik in het bestuur van de personeelsvereniging kwam.

Hebben hele leuke tijd meegemaakt, met wat er allemaal georganiseerd werd. Mosselavonden, fondue avonden. Feesten met een thema Grieks, Mexicaans, Frans, waarvoor jij 100  kaasplankjes gegraveerd hebt.

En niet vergeten de vele excursies naar veel verschillende bedrijven,  wat later overging in bezoeken aan musicals.

Ook de wekelijkse afsluiting in het TPKV waren erg gezellig, dit hebben we na ons pensioen veranderd de laatste vrijdag van de borrel, eerst in het TPKV, maar tijdens en na de corona konden wij terecht in de loods van Arno zijn schoonzoon.

Wil nog een ding ophalen, donderdag s'middags gingen we met Ger naar de markt  voor een haring en daarna 1 biertje. Voor jouw was het de laatste middag,want je ging met vakantie. We zaten lekker in de zon en de biertjes gingen door, net als de tijd, was denk 3 uur geweest kwam Wil voorbij met de vraag of we niet moesten werken?  Hebben we maar niet meer gedaan!!

We gaan je missen Aad, bedankt voor de gezelligheid die we hebben gehad

 

Bert