phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
De Laatste Eer verlicht de SamenLoop voor Hoop

Een wandelestafette vol hoop en saamhorigheid

Twee jaar geleden vond de eerste editie van de Samenloop voor Hoop plaats in Delft. Een initiatief van KWF om samen met lotgenoten stil te staan bij kanker en geld in te zamelen tijdens een 24 uurs wandelestafette. Dat was een bijzonder mooi en saamhorig evenement. Een evenement vol hoop; hoop op minder kanker, meer genezing en betere kwaliteit van leven voor patiënten. Dit jaar vindt de tweede editie plaats in het weekend van 13 en 14 juni op de campus van de TU Delft.
De Laatste Eer steunt de SamenLoop voor Hoop - overhandiging cheque

De Laatste Eer steunt de SamenLoop voor Hoop Delft

De Laatste Eer draagt dit mooie doel een warm hart toe door middel van een sponsorbedrag en een team van mee wandelende collega's. Voorzitter van vereniging De Laatste Eer overhandigde de cheque aan de SamenLoop voor Hoop Delft.  Als partner maakt De Laatste Eer onder meer de kaarsenceremonie en podiumverlichting mogelijk. De saamhorigheid en verbinding van de wandelestafette SamenLoop voor Hoop past goed bij ons als grootste coöperatie in Delft. We vinden het belangrijk betrokken te zijn bij maatschappelijke en lokale initiatieven. Deze gedachte zetten we kracht bij door zelf mee te lopen met een enthousiast team van collega’s.

Over SamenLoop voor Hoop Delft 2020

SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. De openheid, saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.

Misschien wilt u zelf wel meewandelen met een team? Kijk op de site van Samenloop voor Hoop Delft voor meer informatie.