phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Geruststellend voor nabestaanden

Uitvaartwensen vastleggen

Een onderwerp waar u misschien niet zo makkelijk over praat: uw eigen uitvaart. Maar als u overlijdt, dan is het voor uw nabestaanden wel heel fijn om te weten wat uw wensen zijn. Dat voorkomt veel lastige keuzes op een moment vol verdriet.

De Laatste Eer helpt u met het vastleggen van uw wensen. Daarvoor gaan wij graag met u in gesprek. Als u dat wilt, leggen wij in detail vast wat uw wensen zijn, hoe u zou willen dat het afscheid verloopt, wat vooral wel en wat vooral niet de bedoeling is. Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor begraven of cremeren, de locatie van uw uitvaart en de muziek. Het wensendocument kan daarbij helpen.

De geruststelling dat het geregeld is

In het gesprek over uw uitvaartwensen adviseren wij u uitgebreid over de mogelijkheden. Graag denken wij met u mee zodat het afscheid helemaal naar wens verloopt. Wilt u een uitvaart vol traditie of juist eens iets heel anders? Alles is mogelijk. Het is voor uzelf een grote geruststelling als u weet dat uw wensen vastliggen en uw nabestaanden belangrijke keuzes niet hoeven te maken. Ook kunnen wij in het gesprek voor u berekenen wat een dergelijke uitvaart gaat kosten. 

Komt u gerust langs op het inloopspreekuur

  • Iedere donderdagochtend vanaf 9.30 uur tot 12.00 uur Juniusstraat 4 in Delft.
  • Iedere eerste en derde donderdagmiddag van de maand vanaf 15.00 uur tot 16.30 in de bibliotheek in Pijnacker.
Nadenken over uw wensen? Kom naar het gratis Inloopspreekuur