phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Een aangenaam interieur

Uitvaartcentrum Meerbloemhof Zoetermeer

Uitvaartcentrum Meerbloemhof in Zoetermeer is gelegen aan de rand van Zoetermeer. Het uitvaartcentrum is modern vormgegeven en heeft veel mogelijkheden. Daarnaast is het goed toegankelijk voor minder validen.
Huiskamer uitvaartcentrum Meerbloemhof Zoetermeer

Een aangenaam interieur

Uitvaartcentrum Meerbloemhof staat voor modern. Het gebouw heeft alleen maar ronde vormen. Deze vormen zorgen als het ware voor een zachte warme voering van de harde jas die om het gebouw zit. Het beschermt tegen weer en wind. Het interieur is aangenaam en zorgt voor rust voor iedereen die afscheid wil nemen van een naaste.

Opbaren uitvaartcentrum Meerbloemhof Zoetermeer

Gezamenlijke huiskamer

Bij Meerbloemhof maken wij gebruik van zes rouwkamers waarvan een aantal 24-uurskamers waar u zo vaak en zo lang bij de overledene kan zijn als gewenst. U maakt gebruik van een eigen ruimte waar de overledene opgebaard wordt, de sfeer in die ruimte kan helemaal naar wens worden afgestemd, met licht, eventueel muziek en foto's. Daarnaast is er een gezamenlijke huiskamer. Hier verblijven ook andere families die gebruik maken van het centrum. De sfeer is ontspannen en warm.

Contactgegegevens 

Uitvaartcentrum Meerbloemhof is gelegen aan de achterzijde van crematorium Meerbloemhof.

Bezoekadres:
Buytenparklaan 1, Zoetermeer