phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Modern uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum Sint Janshof Pijnacker-Nootdorp

Langs de Oudeweg tussen Nootdorp en Pijnacker ligt de Algemene begraafplaats Sint Janshof. Op het terrein van de begraafplaats bevindt zich ook een aula en twee moderne rouwkamers die een mooi afscheid in Pijnacker-Nootdorp mogelijk maken.

Comfortabele rouwkamers en familiekamer in Pijnacker - Nootdorp

In de aula is gewerkt met lichte kleuren en mooie langwerpige ramen die uitzicht bieden op de prachtige omgeving. Afhankelijk van het aantal belangstellenden kan de aula naar wens worden ingericht.

In het aulagebouw van Sint Janshof zijn ook twee mooie rouwkamers beschikbaar, waarbij u gebruik kunt maken van de gezamenlijke familiekamer met pantry.

In de familiekamer kunt u belangstellenden ontvangen in een comfortabele ruimte met voldoende zitplaatsen en uitzicht op het groen van de begraafplaats. U beschikt er over voorzieningen om een kopje thee of koffie te maken. De familiekamer is van alle gemakken voorzien.

De twee rouwkamers zijn smaakvol ingericht en bieden de mogelijkheid om rustig afscheid te nemen. U kunt alle tijd nemen om bij de overledene plaats te nemen.

Hier krijgt u een impressie van de nieuwe rouwkamers op Sint Janshof.

Sfeervolle begraafplaats met veel mogelijkheden

De groene waterrijke polderomgeving vlakbij de Dobbeplas in Nootdorp, maakt dat de begraafplaats een oase van rust vormt. De ruim opgezette begraafplaats beschikt over veel mogelijkheden voor een mooi afscheid, kleinschalig, maar ook voor grotere groepen. Op Sint Janshof zijn verschillende soorten graven beschikbaar, de begraafplaats biedt ook een urnenmuur waar na een crematie as kan worden bewaard. Ook kan er ter herdenking een asboom geplaatst worden: een levend monument. Alles over de mogelijkheden op Sint Janshof.

Meer weten over de mogelijkheden op Sint Janshof? Neem contact op met De Laatste Eer