phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Nieuws

Oud-voorzitter Paul de Bree geeërd met gemeentelijke onderscheiding

Onze oud-voorzitter Paul de Bree heeft maandagavond 20 september uit handen van Burgemeester Marja van Bijsterveldt de gemeentepenning van de stad Delft ontvangen. Hij ontving deze bijzondere huldeblijk vanwege zijn decennialange, zeer betrokken inzet als vrijwillig bestuurder op tal van terreinen in de stad.
Paul de Bree
Paul de Bree met Burgemeester Marja van Bijsterveldt
Fotografie: Koos Bommele

Grote inzet

Burgemeester van Bijsterveldt prees Paul de Bree niet alleen voor zijn grote inzet voor ondermeer De Laatste Eer, Sportvereniging DHL, De Papaver, Theater De Veste, maar sprak ook haar waardering uit voor de wijze waaróp hij zijn verantwoordelijkheid als vrijwillig bestuurder in die vele jaren vormgegeven heeft. Van Bijsterveldt: ‘’ Altijd benaderbaar en een luisterend oor, direct bereid om waar nodig te helpen, immer een open mind en oplossingsgericht. Met oog voor vele mooie maatschappelijk initiatieven in Delft, en de inzet om daar steun aan te geven vanuit een soms geheel niet voor de hand liggende positie. Daarmee was en bent u zeer verbindend aanwezig in onze stad en dit maakt u bijzonder!”

De uitreiking vond plaats bij het afscheid van Paul de Bree als bestuurder van De Laatste Eer. Op dit moment is hij nog voorzitter van Sportvereniging DHL en Duurzaamheidscentrum de Papaver.