phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Een mooie liefdevolle begrafenis in Delft

Begrafenis Delft

Wilt u een mooie begrafenis voor een naaste organiseren in regio Delft? Begrafenisondernemer De Laatste Eer, actief in Delft, Den Hoorn, Midden Delfland, Rijswijk, het Westland, Pijnacker en Nootdorp zorgt voor een mooie en liefdevolle begrafenis. Onze uitvaartbegeleiders regelen met aandacht en zorg alles wat nodig is vanaf de dag van overlijden tot na de begrafenis. Wij zorgen voor een mooie begrafenis die aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Hulp nodig bij het regelen van een begrafenis? U kunt ons dag en nacht bellen.

Is er iemand in uw omgeving overleden? Heeft u direct hulp nodig voor het regelen van een begrafenis? Dan zijn wij dag en nacht telefonisch bereikbaar (015) 251 11 88.  Wij maken dan een afspraak om bij u thuis alles rond de begrafenis te regelen en samen te zorgen voor een mooi en liefdevol afscheid.  Samen bespreken we uw wensen voor de begrafenis in Delft, Den Hoorn, Midden Delfland, Pijnacker, Nootdorp of Rijswijk.
 

Onze uitvaartverzorgers staan voor u klaar.

Onze uitvaartverzorgers hebben veel ervaring en weten wat er nodig is rond de dagen van overlijden, de dagen voor de begrafenis, tijdens en na de begrafenis. Wij zorgen samen met u voor een mooie begrafenis waaruit u in de toekomst kracht kunt putten.

Wilt u meer weten over wat er komt kijken bij het regelen van een begrafenis? Dan is onze checklist bij overlijden handig.

Wilt u melding doen van een overlijden?

Wilt u een overlijden melden en direct een begrafenis regelen? Neem dan altijd telefonisch (015) 251 11 88 contact op met ons. Dan kunnen wij direct de nodige dingen voor u regelen, een afspraak met u maken en de beste voorbereidingen treffen voor het organiseren van een mooie, liefdevolle begrafenis.

Een begrafenis bij uitvaartvereniging De Laatste Eer

In de moeilijke periode van een overlijden staan de uitvaartverzorgers van De Laatste Eer voor u klaar om alles te regelen wat nodig is voor een mooie begrafenis in Delft. Begrafenisondernemer De Laatste Eer is een echte Delftse uitvaartvereniging, een begrip in Delft en omgeving. In 1931 werd onze coƶperatie opgericht, met als doelstelling het verzorgen van een waardige en betaalbare uitvaart voor de leden. En die doelstelling hebben wij nog steeds. Wij nemen alle tijd voor u, luisteren naar uw wensen voor de begrafenis, en denken met u mee. Waar mogelijk nemen we u zorgen uit handen. Samen met u zorgen we voor een warm en persoonlijk afscheid. 

Wij kunnen de begrafenisdienst verzorgen op bijna iedere locatie van uw keuze. Wij hebben veel contacten in de regio. Ook beheren we als vereniging een aantal mooie begraafplaatsen in Delft en in Pijnacker-Nootdorp. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor een mooie begrafenis.

Uw begrafeniswensen op papier zetten? Download het gratis herinneringsboekje

Wilt u uw wensen voor een begrafenis in de toekomst op papier zetten zodat uw nabestaanden weten wat uw wensen zijn? Download dan het gratis herinneringsboekje en ontdek hoe u uw begrafenis persoonlijk maakt. Of maak een afspraak met onze consulenten om samen uw wensen voor de begrafenis op papier te zetten. Onze consulenten beantwoorden graag al uw vragen.

Kosten begrafenis

Vraagt u zich af wat een begrafenis eigenlijk kost? Dan is het handig een afspraak te maken met onze consulenten. Die kunnen samen met u uw wensen op papier zetten en daarna uitrekenen wat een begrafenis, passend bij uw wensen, kost. U kunt ook de online calculator van De Laatste Eer gebruiken. Die is handig om inzicht te krijgen in de kosten van een begrafenis die aansluit bij uw wensen. De Laatste Eer heeft ook voordelig uitvaartpakketten. U kunt een begrafenis helemaal naar wens samenstellen. De keuzes die u maakt, bepalen de uiteindelijke kosten van de begrafenis. Aarzel niet uw vragen met ons te bespreken.

Klaproos De Laatste Eer Delft

Contact met De Laaste Eer

Voor het melden van een overlijden en informatie over uitvaartzorg kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Wilt u uw persoonlijke wensen vastleggen of een veilige voorziening treffen voor de kosten van een uitvaart? Wij komen graag bij u langs voor een gesprek.