phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Een mooie liefdevolle crematie in Delft

Crematie Delft

Uitvaartvereniging De Laatste Eer verzorgt een mooie persoonlijke crematie voor u in Delft, Den Hoorn, Midden Delfland, Pijnacker, Nootdorp, Rijswijk of het Westland. Onze uitvaartbegeleiders regelen met persoonlijke aandacht en zorg alles wat nodig is voor een liefdevolle crematie die helemaal aansluit bij uw wensen.

Hulp nodig bij het regelen van een crematie? U kunt ons dag en nacht bellen.

Heeft u direct hulp nodig voor het regelen van een crematie? Dan zijn wij dag en nacht telefonisch bereikbaar (015) 251 11 88. En maken wij een afspraak om bij u thuis in Delft, Den Hoorn, Midden Delfland, Pijnacker, Nootdorp, Rijswijk of het Westland alles rond de crematie te regelen en uw wensen rond de crematie te bespreken.

Onze uitvaartverzorgers hebben veel ervaring en weten wat er nodig is rond de dagen van overlijden, de dagen voor de crematie, tijdens en na de crematie. Wij zorgen samen met u voor een liefdevolle crematie waaruit u in de toekomst kracht kunt putten.

Wilt u meer weten over wat er komt kijken bij het regelen van een crematie? Dan is onze checklist bij overlijden handig.

Een crematie bij uitvaartvereniging De Laatste Eer

In de moeilijke periode van een overlijden zijn de uitvaartverzorgers van De Laatste Eer er voor u om alles te regelen wat nodig is voor een mooie crematie in Delft. De Laatste Eer is een echte Delftse uitvaartvereniging, een begrip in Delft en omgeving. In 1931 werd onze coƶperatie opgericht, met als doel het verzorgen van een waardige en betaalbare uitvaart voor de leden. En die doelstelling hebben wij nog steeds. Wij nemen alle tijd voor u, luisteren naar uw wensen voor de crematie, en denken met u mee. Waar mogelijk nemen we u zorgen uit handen. Samen met u zorgen we voor een warm en persoonlijk afscheid.

Crematorium Iepenhof Delft

Een crematie in Delft kan bijvoorbeeld plaatsvinden in ons mooie crematorium Iepenhof, rustig gelegen in de Delftse Hout. Iepenhof is een modern crematorium met een mooie aula en koffieruimte. Grenzend aan het crematorium ligt begraafplaats Iepenhof. Het crematorium is gelegen aan Hoflaan 18 in Delft. Ook de afscheidsdienst kunnen we voor u verzorgen in het crematorium. Natuurlijk kunnen wij de afscheidsdienst ook op een andere locatie van uw keuze verzorgen. Wij hebben veel contacten in de regio. Wij luisteren graag naar uw wensen en zoeken daar de beste oplossingen bij.

Uw wensen voor een crematie op papier zetten? Download het gratis wilsbeschikkingsdocument

Wilt u uw wensen voor een crematie in de toekomst op papier zetten zodat uw nabestaanden weten wat uw wensen zijn? Download dan het gratis Herinneringsboekje en ontdek hoe u uw crematie persoonlijk maakt. Of maak een afspraak met onze consulenten om samen uw wensen voor de crematie op papier te zetten. Onze consulenten beantwoorden graag al uw vragen.

Wilt u melding doen van een overlijden?
Wilt u een overlijden melden en direct een crematie regelen? Neem dan altijd telefonisch contact op (015) 251 11 88. U kunt ons 24/7 bereiken. Dan kunnen wij direct de nodige zaken voor u regelen, een afspraak met u maken en de nodige voorbereidingen treffen voor het organiseren van een mooie liefdevolle crematie.

Klaproos De Laatste Eer Delft

Contact met De Laaste Eer

Voor het melden van een overlijden en informatie over uitvaartzorg kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Wilt u uw persoonlijke wensen vastleggen of een veilige voorziening treffen voor de kosten van een uitvaart? Wij komen graag bij u langs voor een gesprek.