phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Gastvrijheid in een prachtige omgeving

Crematorium Iepenhof Delft

Crematorium Iepenhof, eigendom van De Laatste Eer, is mooi gelegen in de Delftse Hout. Midden tussen het groen, dichtbij Delft en Nootdorp en naast begraafplaats Iepenhof. Er is een mooie aula en sfeervolle koffiekamer. Ook in de avonduren of in het weekend is het crematorium, in overleg, beschikbaar.
Een prachtige locatie in het Delftse groen

Gastvrij uitvaartcentrum

Crematorium Iepenhof is gelegen op de Hoflaan 18 in Delft, naast begraafplaats Iepenhof en nabij de Delftse Hout.

Bent op zoek naar een mooie locatie voor een begrafenis of crematie in Delft of omgeving? Het multifunctionele uitvaartcentrum nabij de Delftse Hout biedt de mogelijkheid om op een kleinschalige intieme wijze afscheid te nemen, maar ook voor een afscheid met veel belangstellenden biedt crematorium Iepenhof alle ruimte. Wilt u een uitvaart in Delft in de avonduren of in het weekend? Ook dan kunt u, in overleg, bij Iepenhof terecht.

Alles op één locatie bij Iepenhof

Zowel opbaren, afscheid nemen als begraven of cremeren kan op dezelfde locatie. Er zijn een aantal mooie rouwkamers beschikbaar op Iepenhof. De mogelijkheden en keuzes voor invulling van een crematie of begrafenis zijn eindeloos. Hiermee biedt Iepenhof alle ruimte voor een passend afscheid in Delft. 

Naast begraafplaats Iepenhof
Ook voor het plaatsen van de as op een mooie gedenkplaats biedt Iepenhof diverse mogelijkheden. Op de begraafplaats, vlakbij Delft en Nootdorp, bevindt zich een urnenbegraafplaats, een urnenmuur en er is de mogelijkheid om de as uit te strooien. Meer lezen over de mogelijkheden voor asbestemming op Iepenhof. Ook onze medewerkers kunnen u daar meer over vertellen.
Natuurlijk kunt u op begraafplaats Iepenhof ook terecht voor een graf; een algemeen graf of een particulier graf. Op Iepenhof vindt u dus alle mogelijkheden voor een uitvaart die aansluit bij uw wensen.

Misschien vindt u Iepenhof ook een mooie plek voor uw laatste afscheid. Dat kunt u bijvoorbeeld vastleggen in uw wensen bij coöperatie De Laatste Eer. Meer weten over de dienstverlening van De Laatste Eer.

Andere locaties van De Laatste Eer
Wij hebben ook mooie locaties in Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Zoetermeer of andere locaties in Delft. Bekijk de andere locaties.

Uw afscheid ook bij Iepenhof Delft? Leg uw wensen vast bij De Laatste Eer.

Contactgegevens crematorium Iepenhof

Hoflaan 18
2616 AA Delft
015 251 11 90

info@de-laatste-eer.nl


Bereikbaarheid

Er is parkeergelegenheid voor auto's en fietsen.

Bus 62 stopt bij de halte Laan der Zeven Linden in Delfgauw. Vanaf daar is het ongeveer 8 minuten lopen naar crematorium Iepenhof.

Meer informatie over openbaarvervoermogelijkheden? Kijk op www.9292.nl

Van bushalte Laan der Zeven Linden naar crematorium Iepenhof