phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Wat kost een crematie in Delft?

Wat zijn de kosten van een crematie in Delft?

Wilt u een crematie in regio Delft? Dat kan bijvoorbeeld bij het mooi gelegen crematorium Iepenhof. Ons doel is voor iedereen een mooie en betaalbare crematie mogelijk te maken. Uw persoonlijke uitvaartwensen bepalen daarbij de totale crematiekosten. Om de kosten voor een crematie of begrafenis te berekenen kunt u gebruik maken van de handige Uitvaartcalculator van De Laatste Eer.
Crematorium Iepenhof Delft, mooie locatie voor uitvaart

Gemiddelde kosten van een crematie
De uiteindelijke kosten van een crematie  worden bepaald aan de hand van uw persoonlijke wensen. Er zijn diverse mogelijkheden om een uitvaart tot een mooi afscheid te maken. Een gemiddelde uitvaart kost tussen de € 5.000,- en € 7.000,-. Over het algemeen is een crematie iets voordeliger.

De calculator loodst u op een eenvoudige manier door alle stappen heen en berekent voor u de crematiekosten. Aan het einde van de calculator krijgt u een handig kostenoverzicht.

Transparantie in de kosten van een crematie of begrafenis
De Laatste Eer is een coöperatie met een eigen crematorium en verschillende uitvaartcentra in Delft en omstreken. Dat betekent dat De Laatste Eer de kosten van een crematie in Delft betaalbaar kan houden. De Laatste Eer staat bekend in Delft om de goede en mooie dienstverlening.

Bereken gemakkelijk de kosten van een crematie.

Gastvrij uitvaartcentrum: Crematorium Iepenhof Delft
Een crematie in Delft kan bijvoorbeeld op onze prachtige locatie in het Delftse groen. Crematorium Iepenhof is een modern crematorium met een mooie aula en koffieruimte. Grenzend aan het crematorium ligt begraafplaats Iepenhof. Het crematorium is gelegen aan Hoflaan 18 in Delft.

Crematorium Iepenhof, mooi gelegen in het Delftse Hout, Hoflaan 18

Nadenken over een crematie of begrafenis
Bij het nadenken over een uitvaart komen een hoop vragen naar voren. Wat kost cremeren bijvoorbeeld en wat zijn de gemiddelde kosten van een uitvaart? Wij helpen u graag bij het beantwoorden van deze vragen. Op onze site maken wij met behulp van de DLE Uitvaartcalculator inzichtelijk waar u rekening mee moet houden bij het regelen van een crematie.

Wij begrijpen dat het nadenken over een crematie moeilijk kan zijn. Ons team staat dan ook voor u klaar om u te helpen nadenken over uw wensen voor een mooi afscheid. Heeft u direct hulp nodig voor het regelen van een crematie? Dan zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar 015 - 251 11 88. En maken wij een afspraak om al uw vragen te beantwoorden en bij u thuis alles rond de crematie te regelen. Wij nemen alle tijd die nodig is om samen met u een afscheid vorm te geven dat helemaal naar uw wens is, zodat u kunt terugkijken op een mooi afscheid.
Wilt u persoonlijk contact met De Laatste Eer bel 015 251 11 88.

Financieren van een crematie: Uitvaartsparen in het Fonds van Vooruitbetaling
Wilt u uw nabestaanden niet achterlaten met de kosten voor een uitvaart. Dan heeft u verschillende mogelijkheden om uw begrafenis of crematie te financieren. Een aantrekkelijke optie kan zijn uitvaartsparen in het Fonds van Vooruitbetaling van coöperatie De Laatste Eer. U kunt op elke leeftijd starten met uitvaartsparen en u bepaalt zelf de inleg. Zo ontvangt u jaarlijks rente over uw ingelegde bedrag en dat is meestal een hogere rente als bij de bank.

Meer informatie over uitvaartsparen in het Fonds van Vooruitbetaling.

Een begroting op maat van de uitvaartkosten
Natuurlijk kan het zijn dat u extra of andere wensen heeft voor uw begrafenis of crematie. Kom dan naar ons inloopspreekuur op de Juniusstraat 4 in Delft of maak een afspraak met onze ledenconsulenten om uw wensen te bespreken of voor een uitvaartbegroting op maat. Onze ledenconsulenten kunnen alle vragen rond een crematie of begrafenis beantwoorden.

Ik wil graag een afspraak met een ledenconsulent. Maak een afspraak