phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Crematorium Iepenhof Delft

Gastvrijheid in een prachtige omgeving

Crematorium Iepenhof, eigendom van De Laatste Eer, is mooi gelegen in het Delftse Hout. Midden tussen het groen, dichtbij Delft en Nootdorp en naast begraafplaats Iepenhof. Er is een mooie aula en sfeervolle koffiekamer. Ook in de avonduren of in het weekend is het crematorium, in overleg, beschikbaar.
Een prachtige locatie in het Delftse groen

Gastvrij uitvaartcentrum

Crematorium Iepenhof is gelegen op de Hoflaan 18 in Delft, naast de begraafplaats Iepenhof en nabij het Delftse Hout.

Bent op zoek naar een mooie locatie voor een begrafenis of crematie in Delft of omgeving? Het multifunctionele uitvaartcentrum nabij het Delftse Hout biedt de mogelijkheid om op een kleinschalige intieme wijze afscheid te nemen, maar ook voor een afscheid met veel belangstellenden biedt crematorium Iepenhof alle ruimte. Zowel opbaren, afscheid nemen als begraven of cremeren kan op dezelfde locatie. In overleg zijn er ook mogelijkheden voor een begrafenis of crematie in de avonduren en in het weekend. Hiermee biedt Iepenhof alle ruimte voor een passend afscheid in Delft. 

Naast begraafplaats Iepenhof
Ook voor het plaatsen van de as op een mooie gedenkplaats biedt Iepenhof diverse mogelijkheden. Op de begraafplaats, vlakbij Delft en Nootdorp, bevindt zich een urnenbegraafplaats, een urnenmuur en er is de mogelijkheid om de as uit te strooien. Onze medewerkers kunnen u daar meer over vertellen.

Misschien vindt u Iepenhof ook een mooie plek voor uw laatste afscheid. Dat kunt u bijvoorbeeld vastleggen in uw wensen bij coƶperatie De Laatste Eer. Meer weten over de dienstverlening van De Laatste Eer.

 

Uw afscheid ook in Iepenhof? Leg uw wensen vast bij De Laatste Eer.

Contactgegevens crematorium Iepenhof

Hoflaan 18
2616 AA Delft
015 251 11 90

info@de-laatste-eer.nl