phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Over Toos

Mijn naam is Toos van Oosterbosch en ik werk al meer dan 27 jaar als uitvaartverzorger. Na een bezoek tijdens de 1e Nederlandse Crematorium open dag in 1992, was ik gelijk geïnteresseerd in de uitvaartbranche. Ik heb mij laten omscholen en was de 1ste vrouwelijke uitvaartverzorger bij uitvaartverzorging “De Laatste Eer” in Delft.
Als families bepaalde wensen hebben, maak ik me altijd sterk om dit voor hen mogelijk te maken.
Toos

Een betekenisvol beroep

Wie men liefheeft, moet men eens loslaten. Dat is moeilijk, pijnlijk, maar onvermijdelijk.
Juist daarom is het belangrijk om waardig en oprecht afscheid te kunnen nemen. Als uitvaartverzorger kan ik daarin iets voor nabestaanden betekenen. Met mijn ervaring, empathisch vermogen en levenservaring komen wij tot een
goed gesprek. Door mee te denken en mogelijkheden aan te dragen, probeer ik samen met u een passend afscheid tot stand te brengen. Wanneer families bepaalde wensen hebben maak ik me altijd sterk om dit voor hen mogelijk te maken. Tenslotte is tegenwoordig (bijna) alles mogelijk. Als nabestaanden tegen mij zeggen:  "het is precies gelopen hoe wij het in gedachten hadden en wat bij de overledene paste", geeft dat heel veel voldoening.  

Steun bieden

Door de vele gebeurtenissen in mijn persoonlijke leven kan ik mij heel goed inleven in het verdriet van de mensen en ze steun, hoop en troost bieden. Belangrijk is dat wij in stappen de uitvaart regelen. Tijd nemen om over dingen na te denken. En wat is het dan mooi om met elkaar een persoonlijke uitvaart te organiseren, waar wensen worden gehoord en herinneringen worden gedeeld. Kortom, een afscheid dat past bij uw dierbare, maar bovenal waar u zich goed bij voelt.

Wilt u een melding doen van een overlijden? Wij zijn dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer: (015) 251 11 88.