phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Over John

Mijn naam is John, achttien jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding tot uitvaartverzorger. Ik werkte toen al in de uitvaartbranche en leerde alle aspecten van het vak zowel tijdens de opleiding als in de praktijk. Van de laatste verzorging tot en met het organiseren van de uitvaart. Door al deze ervaringen ken ik alle aspecten van het uitvaartvak, dat is heel prettig in gesprekken met de mensen.
Helaas is er geen medicijn waarmee ik het verdriet bij de familie kan wegnemen, maar wat ik wel kan is een goed afscheid organiseren.
John

Weerspiegeling van het leven

Bij het regelen van een uitvaart komt natuurlijk heel veel kijken. Na het verlies van een dierbare komen de nabestaanden in een hele zware periode terecht. Ze moeten het verlies verwerken maar ook alle praktische zaken regelen. Ik zie mezelf als de schakel tussen de familie en al die praktische zaken. Ik probeer ze te ontlasten maar tegelijkertijd ook te betrekken bij de organisatie van de uitvaart. Het is mooi als mensen zelf goed nadenken over wat voor iemand hun dierbare was. Zo wordt de uitvaart een weerspiegeling van het leven. 

Elke uitvaart is uniek

Het is voor mij belangrijk dat ik een steunpilaar kan zijn voor mensen. Ik heb helaas geen  medicijn waarmee ik het verdriet weg kan nemen, het enige wat ik kan doen is een goede uitvaart neerzetten. Elk mens is uniek en iedereen neemt afscheid op zijn of haar manier. Mensen moeten gewoon dicht bij zichzelf blijven, dat vind ik belangrijk.

Wilt u een melding doen van een overlijden? Wij zijn dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer: (015) 251 11 88.