phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Over Jochem

Mijn naam is Jochem, ik werk nu zo’n dertien jaar bij De Laatste Eer. Hiervoor werkte ik bij een oliemaatschappij. Dat is echt heel wat anders. Maar dat mensen uit een andere branche komen, hoor je wel vaker in dit vak. Ik zeg altijd; Je wordt niet als uitvaartverzorger geboren, het komt op je pad.
Ik kijk altijd naar de wens van de naaste kring, maar ook de praktische haalbaarheid daarvan.
Jochem

Het afscheid persoonlijk maken

In de afgelopen jaren heb ik de branche enorm zien veranderen, maar wel ten goede. Vroeger kwam je als uitvaartverzorger binnen en vertelde je hoe het moest, nu willen mensen veel meer. Daardoor kan je het afscheid veel persoonlijker maken, dat vind ik heel mooi. Ik kijk bij het regelen van een uitvaart altijd naar de wens van de naaste kring, maar ook de praktische haalbaarheid daarvan. Het is voor mij vooral belangrijk dat ik er samen met de familie iets moois van maak.

Echt verschil maken

Het vak waar ik in terecht ben gekomen vind ik ontzettend mooi, ik krijg de gelegenheid om écht het verschil te maken voor mensen. Ze weten natuurlijk niet precies wat ze gaan tegenkomen, en verwachten misschien een heel zakelijk iemand of juist heel weeïg. Ik geef mensen de aandacht die ze verdienen en denk praktisch na, zo maak ik het verschil. 

Wilt u een melding doen van een overlijden? Wij zijn dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer: (015) 251 11 88.