phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Over Carola

Mijn naam is Carola. Inmiddels werk ik alweer ruim 11 jaar als uitvaartverzorger, maar ik ben begonnen in de dienstverlening binnen de zakelijke reiswereld, luchtvaart, hotellerie en in het theater. Altijd stond het contact met mensen centraal en vond ik het fijn om vanuit een servicegerichte instelling te ontzorgen en regelen. Toen ik op zoek ging naar een nieuwe uitdaging kwam de uitvaartwereld in beeld. En zoals je vaker hoort, het kwam op mijn pad. Ik had nooit de intentie gehad om in de uitvaart te gaan werken, maar ik zag qua dienstverlening wel veel overeenkomsten. Ik kon mijn ervaring en interesse toepassen op een heel ander vlak, met nog meer persoonlijke aandacht. De stap was gezet en ik heb mijn weg gevonden als uitvaartverzorger, waarbij ik op vele vlakken ervaring heb opgedaan. Het is fijn om mensen houvast te kunnen geven in een verdrietig proces en stap voor stap samen tot een passend afscheid te komen.
Het verdriet kan ik niet wegnemen maar ik kan wel bijdragen aan een waardevol afscheid.
Carola

Elk afscheid is uniek

Afscheid is voor iedereen anders, elke uitvaart is dan ook uniek. Zeker als families kiezen voor de nét even andere vervoersmogelijkheden, bijvoorbeeld koetsen met paarden, een uitvaartbus, rouwcaravan of uitvaarttruck. Het is en blijft een mooi vak. Hoe verdrietig de situatie vaak ook is, het laat wél zien hoeveel liefde er is. Het is mooi om te zien hoe mensen elkaar tot steun kunnen zijn op die moeilijke momenten. Het verdriet kan ik niet wegnemen, maar ik kan wel bijdragen aan een waardevol afscheid.

Mooiste compliment

Werken in de uitvaartzorg is bijzonder, je staat midden in de maatschappij en elke dag is weer anders. Het mooiste compliment is als nabestaanden achteraf aangeven dat het precies was zoals hun dierbare het had gewenst en zij er ook met een tevreden gevoel op terugkijken.   

Wilt u een melding doen van een overlijden? Wij zijn dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer: (015) 251 11 88.