phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Over Bernadet

Mijn naam is Bernadet, ik werk nu al een tijdje voor De Laatste Eer. Voordat ik de overstap maakte naar de uitvaartbranche heb ik altijd in de hospitality gewerkt. Daar organiseerde ik veel events. Met name bruiloften, dat was mijn specialiteit. De overstap die ik hierna maakte naar uitvaartverzorger, was voor mij heel logisch. Die stap maken zat namelijk altijd al in mijn achterhoofd, ik vind het zo’n mooi beroep.
Ik probeer het ongeschrevene eruit te halen, wat mensen misschien niet durven te benoemen.
Bernadet

Rust en vertrouwen

Als ik een uitvaart regel houd ik altijd rekening met de wensen van de nabestaanden. Ik probeer het ongeschrevene er uit te halen, wat mensen misschien niet durven te benoemen. Dit lukt mij omdat ik rust en vertrouwen uitstraal, het verbaast mensen soms dat ze meer vertellen dan ze van plan waren. Je komt mensen tegen op een heel kwetsbaar moment. Dat ik er dan voor ze mag zijn en ook nadien nog, vind ik heel mooi.

Oog voor detail

De ervaring die ik heb opgedaan in de hospitality neem ik mee in mijn werk. Waar ik eerst ‘gewoon’ een herinnering met mensen maakte, hoop je nu de laatste mooie herinnering mee te geven. Dat vergt nog meer oog voor detail, je moet altijd scherp zijn en alles goed opschrijven. Dat geeft vertrouwen. Maar het allerbelangrijkste vind ik nog, dat ik de rots in de branding voor mensen mag zijn. Daar ga ik voor.

Wilt u een melding doen van een overlijden? Wij zijn dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer: (015) 251 11 88.