phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Wandelen langs Jacques en Agneta

Op begraafplaats Jaffa is door Museum Van Marken en schrijver Jan van der Mast in samenwerking met De Laatste Eer een wandeling uitgezet. De wandeling leidt langs de graven van Jacques van Marken en Agneta Matthes en tijdgenoten die belangrijk zijn geweest in hun leven.
Jacques en Agneta
26 korte biografische verhalen
Door Jan van der Mast zijn 26 korte biografische verhalen gemaakt die zijn te downloaden of ter plekke geluisterd kunnen worden door middel van een app. De wandeling laat zien welke bijzondere, maar ook gewone, tijdgenoten van de Van Markens op Jaffa begraven zijn en wordt ondersteund met oude portretfoto’s en een plattegrond van de begraafplaats. Vanaf 12 september kunt u de wandeling zelfstandig lopen; nadere informatie hierover volgt via de websites van De Laatste Eer en van Museum Van Marken.

Open monumentendag

Op de Open Monumentendag van zondag 12 september zal Jan van der Mast persoonlijk rondleidingen geven op Jaffa langs de betrokken graven. Aanvang op de hele uren tussen 12.00 en 16.00 uur. Aanmelden hiervoor is verplicht via janvandermast@tele2.nl tot uiterlijk woensdag 8 september; maximaal 2 personen per aanmelding.