phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Nieuws

Nieuw algemeen directeur: Marc Krans

De Laatste Eer is verheugd om mee te kunnen delen dat er een nieuwe algemeen directeur is aangesteld bij haar uitvaartorganisatie Eer & Volharding B.V. Na een interim-periode van enkele maanden is Marc Krans per 1 januari 2022 benoemd tot bestuurder en algemeen directeur van Eer & Volharding.
Marc Krans - Foto: Fred Leeflang

Marc werkt sinds 2015 voor de onderneming in de rol van directeur financiën en bedrijfsvoering. Marc Krans: “Ik vind het een eer om leiding te mogen geven aan een uitvaartorganisatie, die met haar labels De Laatste Eer, CUVO, en Ad Patres al zolang in de regio Delft en Den Haag een begrip is. Ik doe dat met veel trots op de bijna 100 medewerkers die iedere dag vol passie en inzet vele mooie en respectvolle uitvaarten verzorgen."

De komende jaren blijft de organisatie zich richten op gastvrijheid. Ondanks de verdrietige periode waar nabestaanden zich in bevinden, zorgen wij ervoor dat de wensen van de familie rondom de uitvaart, zo goed mogelijk georganiseerd en uitgevoerd worden met een warm welkom voor iedereen. Om zo te kunnen bijdragen aan een mooi afscheid en een blijvende herinnering aan de overledene. Daarnaast vinden wij innovatie heel belangrijk. Eer & Volharding wil voorop blijven lopen met nieuwe vormen van dienstverlening en technieken en inspelen op de veranderende wensen en rituelen rondom de uitvaart. Daarbij speelt duurzaamheid een steeds belangrijkere rol.

 

 

 

(Foto: Fred Leeflang)