phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Bernadet 't Zand - Kinderuitvaartspecialist

Werken vanuit mijn hart en van betekenis zijn voor mijn medemens, dat is wat ik het liefste doe. Dat is waarom ik voor het vak van uitvaartverzorger heb gekozen. Naast uitvaartverzorger ben ik ook moeder van een dochter van 21, Daphne.

Vele jaren ben ik met passie  werkzaam geweest in de hospitality. Met mijn specialisme Trouwen heb ik vele bruidsparen mogen begeleiden om een mooi herinnering te maken van een van hun mooiste dagen van hun leven. En nu help ik ouders, liefdevol en met alle aandacht, om mooie herinneringen te maken als de toekomst stopt, omdat het kindje overlijdt.

Nadat ik zelf met verlies te maken kreeg en een heel mooie begeleiding mocht ontvangen van de uitvaartverzorger, wist ik intuïtief dit is wat ik moet doen. In dit vak kan ik mijn passie kwijt maar ook mijn hart. Het allermooist is dat ik van betekenis kan zijn voor mijn medemens op een heel kwetsbaar moment. Ik breng rust, geef vertrouwen, luister, denk mee en geef sturing waar nodig. Ik neem alle tijd voor jullie en begeleid jullie om een laatste mooie herinnering te maken die troostrijk is en helpt bij het verwerken van het verlies.

                                                                                                                                     Bernadet 't  Zand

Contact met onze kinderuitvaartspecialisten

Direct contact of vragen?

(015) 251 11 88 of info@de-laatste-eer.nl. Vraag naar een kinderuitvaartspecialist.