phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark

Over Daphne

Mijn naam is Daphne, ik werk sinds een aantal jaar voor De Laatste Eer. Hiervoor heb ik 30 jaar in de horeca en zakelijke dienstverlening gewerkt. Omdat ik gaandeweg mijn carrière een stuk zingeving wenste in mijn werk, ben ik een nieuwe weg ingeslagen. Als uitvaartverzorger van betekenis kunnen zijn door samen met nabestaanden vorm te geven aan een uitvaart die recht doet aan het leven van hun overleden dierbare, dat vind ik heel bijzonder.
Ik vind het erg fijn om mijn creatieve vaardigheden tot uiting te laten komen en mensen op die manier te ondersteunen. 
Daphne

Creatief iets extra's geven

Voor mij is het belangrijk dat het afscheid helemaal gaat volgens de wensen van de familie en hun dierbare. De opkomst van persoonlijke aandacht en personal touch bij uitvaarten omarm ik heel erg. Omdat ik zelf erg creatief ben, probeer ik families op dat gebied iets extra’s mee te geven. Door bijvoorbeeld gedichten of toespraken te schrijven en mee te denken over het ontwerp van de rouwkaart. Ik vind het erg fijn om mijn creatieve vaardigheden tot uiting te laten komen en mensen op die manier te ondersteunen. 

Samen een afscheid neerzetten

Voor mij is het allerbelangrijkst dat er tijd en aandacht is voor de familie, daarmee kan je echt verschil maken. En dat we dan samen een heel bijzonder afscheid neerzetten wat helpt in het rouwproces, vind ik het mooiste van het vak. 

Wilt u een melding doen van een overlijden? Wij zijn dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer: (015) 251 11 88.