phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Uitvaartcentrum Pijnacker Nootdorp

Uitvaartcentrum en begraafplaats Pijnacker Nootdorp

Langs de Oudeweg tussen Nootdorp en Pijnacker ligt de Algemene begraafplaats Sint Janshof. Op het terrein van de begraafplaats bevindt zich ook een aula en twee moderne rouwkamers die een mooi afscheid in Pijnacker Nootdorp mogelijk maken.

Comfortabele rouwkamers en familiekamer in Pijnacker - Nootdorp

In de aula is gewerkt met lichte kleuren en mooie langwerpige ramen die uitzicht bieden op de prachtige omgeving. Afhankelijk van het aantal belangstellenden kan de aula naar wens worden ingericht.

In het aulagebouw van Sint Janshof zijn ook twee mooie rouwkamers beschikbaar, waarbij u gebruik kunt maken van de gezamenlijke familiekamer met pantry.

In de familiekamer kunt u belangstellenden ontvangen in een comfortabele ruimte met voldoende zitplaatsen en uitzicht op het groen van de begraafplaats. U beschikt er over voorzieningen om een kopje thee of koffie te maken. De familiekamer is van alle gemakken voorzien.

De twee rouwkamers zijn smaakvol ingericht en bieden de mogelijkheid om rustig afscheid te nemen, u kunt alle tijd nemen om even bij de overledene plaats te nemen.

Sfeervolle begraafplaats met veel mogelijkheden in de polder van Pijnacker-Nootdorp

De groene waterrijke polderomgeving vlakbij de Dobbeplas maakt dat de begraafplaats een oase van rust vormt. De ruim opgezette begraafplaats beschikt over veel mogelijkheden voor een mooi afscheid, kleinschalig, maar ook voor grotere groepen. Op Sint Janshof zijn verschillende soorten graven beschikbaar, de begraafplaats biedt ook een urnenmuur waar na een crematie as kan worden bewaard. Ook kan er ter herdenking een asboom geplaatst worden: een levend monument.

Meer weten over de mogelijkheden op Sint Janshof? Neem contact op met De Laatste Eer