phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Onze klanten zijn meestal erg emotioneel, verdrietig en soms volledig van de kaart. En toch zijn zij tevreden… Met ca. 100 collega’s verzorgen wij vele onvergetelijke momenten. Samen hebben wij maar één doel: families en nabestaanden steunen wanneer zij afscheid moeten nemen. Wij organiseren en verzorgen uitvaarten namens De Laatste Eer, Cuvo en Ad Patres. Dit werk vraagt professionaliteit, klantgerichtheid, flexibiliteit en betrokkenheid van al onze medewerkers. Wij doen dit mooie werk op diverse locaties in de regio Haaglanden. Ons werk is bijzonder. 100% klanttevredenheid is ons doel.

Voor het complementeren van ons team promotie en ledenadvies zoeken wij een

Ledenconsulent (intern) 36/40 uur

De interne ledenconsulent houdt zich vooral bezig met het werven, binden en informeren van (potentiële) leden voor de twee coöperaties van Eer & Volharding. Belangrijkste taken zijn de beantwoording van het toenemend aantal telefonische en per e-mail gestelde vragen van leden en niet leden. Daarbij het pro-actief telefonisch benaderen van leden voor het maken van afspraken om wensen te bespreken. De interne ledenconsulent  ondersteunt daarnaast de andere ledenconsulenten met de opvolging van acties voor (potentiële) leden.

Profiel
De ledenconsulent is representatief en legt gemakkelijk contact met (potentiële) leden. Je weet goed de balans te vinden tussen de commerciële drive en het geven van gedegen voorlichting over uitvaarten. Je hebt kennis van uitvaarten, de uitvaartbranche en gaat goed om met de gevoeligheden die er kunnen zijn bij de mensen waarmee je in contact treedt. Je bent initiatiefrijk en draagt graag positief bij aan ledengroei en –binding. Je vindt het leuk om telefonisch en persoonlijk informatie te verstrekken aan leden en geïnteresseerden en je bent administratief sterk.

Taken
- Actief contact leggen met (potentiële) leden
- Mondeling, telefonisch of schriftelijk verstrekken van informatie aan leden en/of deposanten
- Beheer van leden- en deposanten-informatie en gegevens
- Verwerken en opvolgen van contacten
- Maken van afspraken voor voorbesprekingen van de ledenconsulenten
- Ideeën ontwikkelen en uitvoeren om in contact te komen met (potentiële) leden
- Adviseren over uitvaarten en uitvaartkosten (tijdens spreekuren)
- Alle overige werkzaamheden die horen bij de functie van ledenconsulent

Functie-eisen
- MBO+ niveau
- goede communicatieve vaardigheden
- administratief sterk
- representatief
- inlevingsvermogen
- woonachtig in de regio Haaglanden is een pré

Wij bieden
- Een uitdagende en afwisselende functie voor 36 tot 40 uur per week.
- Een leuke baan met veel contacten binnen en buiten de organisatie.
- Werk dat er toe doet. Zowel voor de coöperaties als voor de leden, in een dynamische organisatie die 24/7 actief is.
- Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao uitvaartbranche.

Solliciteren?

Mail je motivatie met een CV naar sollicitatie@eerenvolharding.nl, afdeling personeelszaken t.a.v. Angelique Borsboom. Heb je inhoudelijke vragen over de vacature dan kun je bellen met Peter Muller (marketing manager), 015 251 11 99.