phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Wim van Dam

-

Uitvaartinformatie

Door de huidige maatregelen zijn wij genoodzaakt de plechtigheid in besloten kring te laten plaatshebben op donderdag 18 maart van 12.30 tot 13.15 uur.


Wel is er gelegenheid om de plechtigheid bij te wonen via een livestream. Voor het volgen van de livestream kunt u contact opnemen met de familie via harry.van.dam@boskalis.com.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Wim van Dam

Deel deze pagina
familie van dam gecondoleerd met het verlies van jullie vader

veel sterkte in deze moeilijke dagen

fam t mannetje

Beste Arjen en Emiel, familie van Dam,

Mijn medeleven met het overlijden van jullie (schoon)vader en opa. Ik vond hem een erg vriendelijke man. Hij zal gemist worden in jullie kring. Ik vond het mooi om te zien met hoeveel aandacht en liefde jullie met z'n allen voor hem zorgden. Veel sterkte met het afscheid en de tijd erna.

Liesbeth Schoppink

Gecondoleerd met het verlies van jullie vader, schoonvader en grootvader.
Wij denken aan jullie,en wensen jullie veel licht liefde en kracht om dit grote verlies te dragen.

Lesley & Samuel
Afscheid

Beste familie,

Nogmaals gecondoleerd met het overlijden van vader, schoonvader en opa.

Mooi gesproken op een mooi afscheid. Bedankt dat ik daar bij mocht zijn! Wat een mooi beeld hebben jullie daar van hem geschetst. Ik herinner mij Wim uit mijn middelbare school tijd, toen ik wel bij jullie thuis langs kwam. Mijn herinnering aan hem is vast heel herkenbaar, namelijk vooral als een opvallend rustige, vriendelijke man die altijd heel bedachtzaam antwoord gaf op vragen. Het leek mij geweldig zo'n vader te hebben met zulke kennis van de chemie en wetenschap in het algemeen. Ook heel herkenbaar, in de de weekenden vroeger gingen we ook wel naar DHC als Harry speelde, en zonder uitzondering kwamen we daar natuurlijk Wim langs de lijn tegen en maakten we altijd een praatje. De laatste keer dat ik hem sprak was bij het afscheid van zijn vrouw. Ondanks de situatie en het verdriet, wist hij nog een herinnering aan mijn familie op te halen. Ik vond hem in al die jaren dat ik hem niet gezien had, eigenlijk niets veranderd. Zijn, ondanks de leeftijd en situatie, nog steeds open houding en zijn immer vriendelijke oogopslag vond ik heel bijzonder!!

Veel sterkte met dit verlies,

 

Xander van der Voort
Gezellige lieve meneer Van Dam

De heer Van Dam...altijd vrolijk, vriendelijk en lief. Ik vind het fijn om hem te hebben leren kennen en voor hem te hebben gezorgd. Hij laat een mooie herinnering na.

Voor jullie sterkte om dit verlies te dragen en heel erg lief dat jullie aan mij hebben gedacht door mij een kaart te sturen. Ik waardeer dit enorm.

Jeannette van der Kooy (pedicure)