phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
afb
vierkant

Willy Willemsen

-
Dag lieve schat
Voorgoed uit ons midden
Voorgoed in ons hart!
We gaan je erg missen
Dag lieve schat

Uitvaartinformatie

Willy verblijft tot de dag van de uitvaart in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, locatie Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft, alwaar geen bezoek.


De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal plaatsvinden in de aula van crematorium Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft, op zaterdag 7 januari om 11.15 uur. Aansluitend is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Willy Willemsen

Deel deze pagina
Lieve Wil

 

Wat een schrok. Je bent er niet meer. Niet meer de knuffels waarbij ik in je armen verdween, de gesprekken in je kamer over van alles, je toedekken als je ging slapen en je in de ochtend weer wakker maken. 2 jaar van jou leven heb ik dat mogen doen. De laatste 2 jaar de knuffel onderweg als je naar je werk liep en ik je tegenkwam. Dat kan niet meer maar, herinneren doe ik dat zeker. 

Ik hoop dat je nu voor altijd de rust in je hoofd hebt. 

Lieve groet, Melanie 

Melanie
Lieve Willebil

Ik had nog wel even wat langer van je willen genieten. Bedankt voor de afgelopen 5 jaar, bedankt voor je vertrouwen, bedankt voor de warme knuffels, bedankt voor de lachmomenten samen, wat konden wij veel flauwe grappen maken. 

 

Ik ga je zo ontzettend erg missen, je woorden “Felicia mag ik wat zeggen: Ik hou zoveel van jou” staan voor altijd in mijn hart gegrift. 

 

Rust zacht lieverd, de mooiste bloemetjes worden als eerste geplukt. 🥀 ❤️✨

 

 

 

Dikke knuffel 

 

 

Felicia
Lieve Wil

Jeetje Wil. Mooi mens! 

Wat ben ik hier van geschrokken. Blij jou 6 jaar om me heen gehad te hebben. We hebben gehuild en gelachen met elkaar. Vooral veel gelachen en mooie momenten gedeeld. Jou dikke knuffels en jou vele lieve woorden hoe blij je met me was en dat ook naar mij uitsprak want zo was je. Je waardeerde de mensen die je om je heen had. En dat was fijn. Ik zal dat nooit vergeten. Wat ga ik jou missen lieve schat. 

Wilma
Herinnering aan Willy

Gecondoleerd met het overlijden van Willy. We zullen haar gezellige praatjes en grapjes enorm gaan missen. Heel veel sterkte toegewenst.

Hartelijke groet

Alle collega's van Tandheelkunde Ipse

Renske (assistente Tandheelkunde Ipse)
Een Engel

Lieve Leida en Wim

Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve dochter.

We leven met jullie mee en zijn in gedachten bij jullie .

Heel veel liefs en heel veel sterkte toegewenst  Arie en Bep

 

Arie en Bep

Lieve Willy,

Wat een schok, om te vernemen dat jij er niet bent. Ik ben zo dankbaar dat ik twee jaar lang voor jou heb mogen zorgen. De praatjes, grapjes en dikke knuffels van jou zal ik nooit vergeten! Rust zacht lieverd.

Heel veel sterkte voor alle nabestaanden. 

Laura
Gerard wil graag enkele woorden als troost en 2 gedichten voorlezen voor de familie

BIU

Gerard de Roode en Joke de Roode- Beijleveld
In memoriam onze lieve Willy

Lieve Willy ik ben overdonderd met een onwerkelijke gevoel van onmacht. de schrok was ook enorm om het tragische bericht te ontvangen. de dag ervoor wenste we elkaar nog een gelukkig nieuwjaar alvast je was blij om mij te zien niet in gedachte dat dit de laatste keer zou zijn. lieve Willy het is precies 1 jaar en 1 maand dat ik jou begeleid. je was altijd blij om mij te zien. en gaf mij en mijn collega’s vaak complimentjes. vaak zei je je doet je werk heel goed Mo je sprak vaak je waardering uit en gaf dan een knuffel. je bent een groot gemis voor ons. woorden schieten te kort. mijn gedachten gaan uit naar je ouders zus broer en de mensen die om je geven. ik wens de familie Willemsen heel veel sterkte. het gaat je goed Willy vlieg uit als een engel naar de hemelen gegroet Mo.

 

Mo

Lieve Willy,

Wat een schok te horen dat je niet meer bij ons bent.

Vele jaren heb ik bij jou op de groep gewerkt. Ik zie je nog binnenkomen op Craeyenburch op Woning 15 en daarna de verhuizing met de hele groep naar Voorstraat 22. Je had daar je eigen appartementje tegenover mijn kantoor, waar je dagelijks even kwam kletsen om te vertellen wat je die dag had beleefd.

Dat waren mooie tijden met veel lachen en af en toe een traan.

Je bent een mooi mens. Wat zal iedereen je gaan missen.

Familie, mede bewoners en groepsleiding heel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd.

 

 

Monique
LIEVE WIL

 

Hallo vriendin, 

Wil wat ben ik geschrokken en ik kan het nog niet geloven. 

Onze laaste gesprek was via de telefoon en je zei: Ik zou het zo leuk vinden als je weer eens langs komt voor de koffie. Ik zei ik kom zeker weten. 

4 jaar hebben wij van elkaar genoten Hallo vriendin zei je altijd. Ik zal je nooit vergeten. Onze leuke en minder leuke gespreken. Onze gezichtsuitdrukkingen naar elkaar toe spreekte boekdelen en we begrepen elkaar gelijk.

Je hebt een plek in mijn hart lieve wil.

Rust zacht!!

Nishaira xxxx

Nishaira
lieve Willy

Lieve Willy,

Heel vroeger toen je nog op woning 15 zat, leerde ik jou kennen. Je kamer zat helemaal achter in de lange gang. Als ik bij jou binnen stapte wist ik dat er een gezellig gesprek aankwam. Later zijn we verhuisd naar Voorstraat 22. Daar kreeg je een mooi appartement wat ook de plek werd van collega's om even te chillen, kletsen en te tuttebellen. Je was lief, zorgzaam en vooral een warm persoon. Toen ik ergens anders ging werken kwamen we elkaar steeds tegen en nog steeds zei je gedag. Soms keek je even en moest je nadenken, maar de herkenning bleef. Je hebt zoveel mensen gezien in je leven en zoveel mensen denken nu aan jou en je familie en naaste begeleiders. Heel veel sterkte voor iedereen, wat een schrok. 

Liefs Mascha

 

Mascha