phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslag
Dhr W den Uijl

Willem den Uijl

-
Papa’s sterven niet
Ze glijden hooguit naar de overkant
Ze leven verder in wie blijft
In woorden en gedachten
In verhalen, gevoel en tederheid

Papa’s sterven niet
Ze blijven in de buurt
Je ziet hen in de spiegel
In een stukje van jezelf
Je voelt hen in de pracht die leven heet
Papa’s sterven niet
Ze worden bewaarders van de tijd

Uitvaartinformatie

Het afscheid waarin we het leven van Willem herinneren zal plaatsvinden op vrijdag 8 oktober om 13.00 uur in crematorium Iepenhof, Hoflaan 18 in Delft.

U kunt een herinnering aan Willem achterlaten op www.de-laatste-eer.nl/condoleren

Wij willen alle medewerkers van Hospice Langsingerland bedanken voor alle zorg en liefde waarmee zij Willem hebben omringd. Dit is voor ons heel waardevol geweest.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Willem den Uijl

Deel deze pagina
Rust Zacht Willem.

Rust zacht.en tot ziens

Je was een fijne collega waar ik altijd prettig mee samen heb gewerkt.

Cor de Gier
herinnering aan Ome Wim

Ome Wim, noemden wij hem. En al heb ik hem al tientallen jaren niet gezien, ieder jaar wisselden we kerstkaartjes uit , afzender ome Wim en Ans, stond er dan op. Ik was nog klein toen we de prachtige bolchrysanten gingen bekijken, die hij kweekte. Met een plastic zakje eromheen, om de tere, grote bloem te beschermen. Ik dacht toen dat dat plastic zakje ook aan de plant groeide ( Rotterdams stadskind als ik was ) en pas later, toen ik een keer mee mocht helpen om ze heel voorzichtig om de bloem te doen, realiseerde ik me , dat dat dus niet zo was.Ome Wim met zijn vriendelijke gezicht en zijn verlegen ( zo kwam het op mij over ) lach... Zijn grote, gegroefde handen, waarmee hij het liefste in de aarde wroette. Ik heb hem heel lang niet gezien, maar als kind vond ik hem een imponerende , grote vriendelijke reus...

Rita Vermeulen
Herinnering aan Ome Wim

Lieve familie,

Ook al hebben we elkaar lang niet gezien en gesproken; ik leef met jullie mee en wil jullie condoleren met het verlies van jullie vader, schoonvader, opa en vriend.

Voor mij was hij mijn  ome Wim en ik herinner me nog het logeren en spelenderwijs helpen in de kas met de komkommers en de bolchrysanten. Heel spannend om te doen als klein meisje. 

Ome Wim: een man, die recht door zee door het leven ging en liefdevol was voor zijn gezin. Daarnaast en ook zo prachtig getypeerd op de foto voorop jullie kaart... op 't land bezig met plantjes en wijzend naar het vogelnestje. Ome Wim ten voeten uit!

Nooit zal ik vergeten hoe hij aan kwam rijden met een aanhanger vol plantjes voor mijn moestuintje, toen ik er na mijn scheiding doorheen zat. Rustig hielp hij mij bij het uitzetten en planten. Geen woorden... .. maar daden, zo was hij. Dat hij dit zomaar deed heeft zó veel betekend voor mij.

Arja van der Kooij
Laatste groet

Gecondoleerd v alle nabestaande.

Vanaf 1980 toen ik in dienst kwam ,was Wim nog bij de plantsoenendienst en ik deed dagbesteding tuin met de clienten. Later zijn we gaan samenwerken. Ik heb veel geleerd v jullie vader,het was een vakman in het kweken van bloemen.En dan met name chrysanten en freesia.s. 

Hij was erg precies,en netjes en niet altijd even makkelijk. We hebben een paar weken geleden in het hospice samen met Jan Spruit veel herinneringen opgehaald en veel gelachen ,het waren de goede oude tijden.

Rust zacht Wim.

 

Ik koester de mooie momenten 

 

Je oud collega Mieke van Schie

22-2-2020,

trouwdag van uw lieve kleindochter Nicole mijn vriendin! Paar dagen ervoor leerde wij elkaar kennen en hadden wij mooie gesprekken ik kom namelijk van west Friesland en die omgeving kan u wel door uw vriendin ans! Er was een klik en we beleefde mooie dagen rondom Nicole haar bruiloft! De zaterdag van de bruiloft stond er een foto booth daar wilde u ook wel eens in en zo ging u mee dat ik samen met mijn ouders erin ging! Mooie herinnering! Afgelopen jaar werd ik door Elly en Nicole op hoogte gehouden van uw gezondheid u heeft gevochten om uw achterKleinkind nog te kunnen ontmoeten dat lukte , u heeft gevochten als een leeuw helaas doofdehet kaarsje toch op maar vergeten zal ik u nooit! Familie den uijl heel veel sterkte met dit zware verlies nu maar ook straks wanneer het stil wordt om jullie heen! 

beste familie Den Uil

Wat een geweldige man Was Wim .

Ik heb heel veel met hem gewerkt bij v. d. Berg .

en veel van hem geleerd , wat kon die man werken .

En altijd vrolijk , als ik al zijn moppen opgeschreven had dan kon ik nu een boek schrijven .

Als hij klaar was in de rozen dan ging hij in zijn moestuin verder ,hij had echt groene vingers alles zag er super uit .

en altijd een praatje over de sloot als ik de koeien ging halen .

In februari belde hij altijd al of hij eieren mocht zoeken ,ook al kon hij bijna niet meer lopen hij ging de polder in . Hij had meestal van de weg af al gezien waar de eieren liggen .

allemaal gecondoleerd en veel sterkte met het verlies van jullie vader en opa .

vriendelijke groet 

Wim van der Ende

Wim van der Ende