phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Wil van Leeuwen - Meijer

-
Nooit vragen, nooit klagen
alles altijd zelf dragen.

Uitvaartinformatie

De crematieplechtigheid zal in verband met de huidige omstandigheden in besloten kring plaatsvinden.
 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Wil van Leeuwen - Meijer

Deel deze pagina
Dag lieve collega

Dag lieve Wil

Wat ga ik je missen bij onze receptie! Jouw vrolijke verhalen, mooie foto’s en enthousiasme hebben zo vaak mijn dag beter gemaakt.

Veel sterkte voor jouw familie.

Liefs, Inge

Inge van der Knaap
Coldplay en Wil

Lieve familie,

wat een ontzettend verdrietig en onwerkelijk bericht dat Wil is overleden. Ze was voor mij een fijne en warme collega die altijd klaarstond als we met een vraag kwamen. Ik leerde haar wat beter kennen toen we allebei o.a. met ons kind naar het concert van Coldplay bleken te gaan via de personeelsvereniging. Leuk om haar enthousiasme voor de muziek te horen en iets van haar thuisleven mee te krijgen. Ik miste haar bij de receptie toen ze er niet meer was.

Ik wens jullie heel veel sterkte bij het dragen van dit grote gemis, voor mij is Sunrise van Coldplay een mooi nummer om haar te gedenken.   

Stella van der Meulen
Altijd behulpzaam en opgewekt

Lieve Wil, ik weet nog dat ik in het najaar van 2018 voor mijn sollicitatiegesprek naar het ESA gebouw kwam. Jij stelde me zo fijn op mijn gemak met een kopje koffie en een praatje! Ook toen we collega's waren had je altijd tijd voor een praatje. Je had me verteld over je zwakke hart en je zorgen daarover. Wat verdrietig dat het zo is gelopen en je er nu niet meer bent. Ik zal je vrolijkheid en warmte missen. Veel sterkte voor je familie. Liefs van Mireille Snels

Mireille Snels
Attent en behulpzaam

Als er nieuwe collega's op Jaffalaan 9a kwamen werken vertelde ik altijd dat Wil een van de belangrijkste mensen in het gebouw was; die moest je te vriend houden :-)

Dat laatste was niet moeilijk: Wil was altijd oprecht belangstellend, blij voor je in goede dagen en leefde mee als je het moeilijk had. Ze deed enorm haar best om alles goed te regelen voor je, en deed altijd een stapje extra. Haar vrolijke "goedemorgen!" , haar geweldige outfits - altijd mooi gekleed  - en haar levenslust zullen me altijd bijblijven

Heel veel strekte voor de familie.

Mary Zuiderwijk
Dag Lieve Wil

Lieve Ron, Samantha en Bas en Mike,

Wat een schrik om te horen dat jullie lieve vrouw en moeder/schoonmoeder zo plotseling is overleden.

De TU zal nooit meer hetzelfde zijn voor mij nu die lieve Wil er niet meer is met haar vrolijke lach, enthousiasme en altijd bereid om je te helpen mentaliteit. Toen ik ruim 20 jaar geleden bij de TU begon was Wil diegene die mij een beetje wegwijs moest maken in het werk dat we samen gingen doen. We hebben helaas ook verdrietige dingen meegemaakt samen, het overlijden van onze directe collega Anja maar ook toen ze haar eerste herseninfarct heeft gekregen en uiteindelijk niet meer bij mij op de afdeling kon blijven werken. Wat heeft ze geknokt om weer terug te kunnen komen!! Wat was ik blij dat ze toch niet helemaal wegging maar in het gebouw kon blijven werken zodat ik nog regelmatig even een praatje met haar kon houden.

Lieve familie en vrienden van Wil, heel veel sterkte gewenst met dit enorm grote verlies. Weet dat Wil altijd in een plekje in mijn hart zal blijven houden.........

Lieve groeten,

 

Janneke van der Hoeven

 

Janneke van der Hoeven
Schaterlach

Lieve Wil,

De afgelopen maanden was het al heel vreemd om jouw lachende gezicht niet achter de balie te zien bij binnenkomst. Altijd vrolijk en bereid om te helpen waar mogelijk. Het was vreemd, maar we dachten het is maar tijdelijk, gezondheid is belangrijk, dus we blijven thuis werken en zien elkaar hopelijk weer snel. Hoe anders is het nu.... Lieve Wil ik ga je enorm missen, nooit meer die schaterlach en die pretogen. Ik wens je gezin en verdere familie alle sterkte omdit verlies een plekje te kunnen geven.

Liefs,

Nicole

Nicole Thies
Lieve Wil

Lieve Wil, we hebben even met elkaar samengewerkt en wat ben je toch een prachtmens. Je was altijd bereid om te helpen en even lekker babbelen over van alles en nog wat dat hoorde er dagelijks bij. Lieve familie van Wil, heel veel sterkte met dit grote verlies.  

Elise van den Bos
Een mooi mens

Wil was iemand, die je kon opbeuren en echt naar je kon luisteren. Nooit vooringenomen, ze liet je in je waarde.

Ik denk met een goed gevoel terug aan Wil en wens haar familie heel veel sterkte met het vroege overlijden van hun dierbare.

Lieve groeten,

Marion Knemeijer

(ex-collega O&S)

 

 

Marion Knemeijer
Lieve Wil

Dag lieve Wil,

Dag vrolijke, lieve, grappige en behulpzame collega. Wat zal het ontzettend verdrietig en raar zijn, om jou niet meer te zien in ons gebouw. Het voelt onwezenlijk en ik zal je missen. Ik wens jouw familie veel sterkte en liefde.

Johanna Quik
Een gemis

Lieve Wil,

Wat een triest nieuws dat je niet meer bij ons bent. Ik kijk terug op onze samenwerking met een warm gevoel en een glimlach. We konden heerlijk kletsen met elkaar, je had altijd een luisterend oor en gaf mensen het gevoel welkom te zijn. Ik wil zoveel schrijven maar kan de woorden niet vinden.

Ik zal je missen en ik wens jouw gezin en familie sterkte toe in deze verdrietige en moeilijke tijd.

 

Liefs Denise

Denise van Kallen
Een laatste groet aan Wil,

Het mooie van herinneringen is,

Dat niemand ze van je af kan nemen,

Want ze blijven voor altijd in je,

Gedachten en in je hart.

 

Door het huwelijk van haar zus Truus met mijn broer Jan heb ik Wil op afstand leren kennen.

Op verjaardagspartijtjes van Truus of Jan, waar altijd velen van de grote families Meijer en Meester aanwezig waren, was ze altijd nadrukkelijk aanwezig met haar warme uitstraling, uitbundige lach en belangstelling hebbend voor iedereen.

Ook bij toevallige ontmoetingen, zoals bijvoorbeeld tijdens het winkelen was ze altijd heel erg enthousiast en spontaan en nam ze de tijd om even bij te kletsen.

Onlangs nog kwam ik haar toevallig tegen bij de visboer en we hebben daar in de wachtrij nog wat nieuwtjes en weetjes over de families met elkaar uitgewisseld. Wil vertelde mij dat zij behoorlijk wat gezondheidsproblemen achter de rug had, maar dat ze aardig aan het herstellen was. Wel miste zij door het corona virus heel erg de sociale contacten met familie, vrienden en collega’s. Triest vond zij het ook dat onze families door het overlijden van familieleden steeds kleiner word. Blij werd ze van het vooruitzicht op een korte vakantie in Nederland en stoppen met werken en met pensioen gaan in 2021. Weer aardig bijgekletst hebbend namen wij door de overhandiging van onze bestellingen weer afscheid van elkaar en zeiden nog “tot een volgende keer maar weer en dan graag in betere en vooral gezondere omstandigheden” !

Door het plotselinge en onvoorstelbare overlijden van Wil zal het tot een volgende ontmoeting helaas niet meer komen !

Ron, Samantha en Bas en Mike heel veel sterkte toegewenst met het verwerken van het overlijden en het gemis van de door jullie zo geliefde Wil.

Verdere familie, vrienden en collega’s wens ik natuurlijk ook heel veel kracht en sterkte toe.

Laat vooral de mooie herinneringen aan haar jullie allen troosten !

Theo Meester
Dag wil

Vol ongeloof het overlijdensbericht van Wil gelezen. Vorige week nog kwam ik Wil tegen in het winkelcentrum en hebben we gezellig een praatje gemaakt.

Ron en de kinderen, heel veel sterkte gewenst. Met lieve groet, Agaath

agaath (tu en tacoyo)
Aan de nabestaanden van Wil

Beste nabestaanden,

Vandaag las ik in de krant dat Wil is overleden. Ik werk al anderhalf jaar niet meer bij de TU maar herinner me Wil als een hele fijne collega die altijd voor me klaar stond om te helpen de trainingsruimte voor onze trainingen in orde te maken. Niets was teveel. Ze was zo behulpzaam en gezellig. We hebben heel wat afgelachen, zelfs als alles in de soep dreigde te lopen. Ze vertelde dat ze zo genoot van haar familie en het fijne huis aan de rand van Delft. We zijn elkaar ook nog wel eens tegengekomen op een wandeling daar. Het is een schok te vernemen dat ze er nu niet meer is. Ik wens jullie heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

 

Marike Poldervaart
Ongeloof

Lieve familie,

Vol ongeloof hoorde wij van het overlijden van Wil. Eerst denk je nog nee, dat moet een vergissing zijn, totdat je het zwart op wit ziet staan in een mooie kaart. Een mooie kaart met een prachtig uitzicht vol warme kleuren. Juist dit doet ons aan onze over- buurvrouw denken. 

Wij zagen elkaar, sinds de kinderen volwassen zijn, niet vaak meer. Zeker de laatste maanden ivm Corona helemaal niet meer. Maar als wij elkaar spraken, meestal in de speeltuin op het veldje, was Wil altijd belangstellend. Altijd informeren naar onze jongens als zij onze kleinkinderen zag spelen. Altijd een vrolijke babbel. En inderdaad nooit klagen, wij wisten niet eens van haar gezondheidsproblemen af. 
Wat een gemis voor jullie. Het is cliché, maar woorden van troost schieten nu echt te kort. Heel veel sterkte de komende tijd. 
 

Ton en Helga de Vries (Willem Dreeslaan 10)

Ron kinderen en familie gecondoleerd met het overlijden van Wil heel veel sterkte toegewenst 

Hank en Ina
Bedankt voor al je vriendelijkheid

Beste familie van Wil,

Gecondoleerd met het overlijden van Wil. Zij was voor mij een naaste collega die iedere ochtend vrolijk iedereen begroette en altijd geinteresseerd was in een ander. Zij had het vaak over haar gezin en liet enthousiast foto's zien van vakanties. Ik vind het heel erg verdrietig dat zij zo jong is overleden en dat jullie nu zonder haar verder moeten. Ik wil jullie heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd. Ik zal mij altijd een lachende Wil herinneren die hield van haar werk en zo dienstverlenend was als geen ander. 

 

Monique Draijer, collega van TU Delft
Wil was een fijne collega

Beste familie,

Wil heb ik alle jaren meegemaakt dat ze bij de Onderwijsdienst op de TU werkte. Een geweldige vriendelijke collega waar je altijd terecht kon met een vraag of een probleem. Zij loste het voor je snel op.

Ik was enorm geschokt toen ik het bericht las. Sterkte met het verwerken van dit grote verlies!

(bijgevoegde foto is genomen tijdens mijn pensioneringsborrel in 2015)

Niek Graafland
Ongeloof

Lieve familie 

Toen ik het te horen kreeg dat wil was overleden.stond ik aan de grond genageld.wij kennen elkaar al 32 jaar onze kids zijn de zelfde leeftijd.dus vroeger bij elkaar bakkie drinken en in de speeltuin met de kids.later zagen we elkaar in het voorbij gaan en afentoe hielden een praatje over de kids en onze kleindochter

Wij wensen jullie ron samatha en niks heel veel sterkte in deze moeilijke tijd

Andreas miranda

Willemdreeslaan 20

Miranda andreas
Dag lieve Wil

Je was een hele lieve, sympathieke en behulpzame collega. Je stond nog zo vol in het leven. Bijna 10 jaar heb ik met veel plezier met je samen gewerkt. Wat ontzettend verdrietig dat we je moeten missen. Je bent veel te vroeg heen gegaan. Je had nog zoveel mooie plannen..

Ik wens familie, vrienden en collega's heel veel sterkte toe.

Liefs,

Daphne 

TU ESA

Daphne Schipper-Hansler
Lieve Wil

Lieve Wil,

Ik ben dankbaar dat ik je afgelopen jaar heb mogen leren kennen. Wat was je een fijne collega. Altijd vrolijk en niks was te veel. Ik ga je positiviteit meenemen. 
Ik ga je missen Wil. 
Heel veel sterkte voor de familie.

Liefs, Judith 

Judith Koudijs
Dag lieve Wil

Lieve Wil,

Wat was je een fijne en lieve collega. Je stond altijd voor iedereen klaar en was geïnteresseerd in alle collega’s. Je vrolijkheid en enthousiasme zal ontzettend gemist worden bij ESA.

Ik wens alle nabestaanden heel veel sterkte toe ❤️
 

Heel veel liefs, Mirjam Meijer

Mirjam
Bedankt Wil

Hallo Wil,

Heel erg bedankt voor jouw jarenlange prettige, vriendelijke en professionele ondersteuning van ESA en de bezoekers.

Wat een verlies dat je er nu niet meer bent. 

Sietske

Sietske
Dag lieve Wil

Goedemorgen..... de eerste collega die je ziet als je het ESA gebouw binnenloopt en je vriendelijk begroet. Als er een feestje was dan kwam Wil in een feestelijke outfit volgens het thema. We gaan je missen. 

Heel veel sterkte aan de familie en vrienden. 

Liefs,

Andrea Huwae, collega TU Delft

 

Andrea Huwae, collega ESA
Lieve Wil,

Wil hebben wij leren kennen als jongste zusje van Ge Meijer en Olga Meijer, Zij was een heel lieve, warme vrouw met enorm veel interesse in anderen. Wat zullen we haar gaan missen en wat een ongeloofelijke schok voor iedereen en moeilijk te bevatten. Wij zullen Wil blijven herinneren als die goedlachse hartelijke vrouw. We wensen Ron, de kinderen, broers, zussen en andere dierbaren heel veel sterkte toe voor de komende tijd. Wij zijn in gedachte bij jullie. Warme groet Hans en Vera Schouten

Hans en Vera Schouten
Dag Wil

Wil

Wij hebben je leren kennen op de Wintersport samen met Toos en Kees en de rest van de familie Meijer en vrienden. Wij zijn de vrienden uit Het Zuiden, die vanaf toen altijd bij jullie familie horen. Jij zorgde er samen met Ron, en de rest van de familie Meijer, voor dat wij ons thuis voelen in Pijnacker/Delft. Wij kennen je als kleine zusje van Kees, die altijd vol trots over je spreekt. Wij vinden je een Kanjer met een grote K. Het gemis in onze ❤️❤️ Is groot. Dag Wil, door jou ging de 🌝 altijd een beetje krachtiger schijnen. 

Bert en Gertie Lardenoije
Met stomheid verslagen

Met stomheid verslagen en vol ongeloof las ik, zaterdagochtend langs de lijn van het voetbalveld, het verschrikkelijke bericht van het plotseling overlijden van Wil. Niet te bevatten dat zo’n prachtig mens en lieve collega uit ons leven is gerukt en haar gezin nu achterlaat.

Ik heb Wil leren kennen als een onwijze lieverd die altijd voor iedereen klaar stond en waar je heerlijk mee kon lachen. Bij de thema feestjes zag ze er altijd op en top uit. Hier een foto waar ze heerlijk op straalde. ik zal je prachtig lach missen.

Rust zacht lieve Wil. 

Diana van Asten
Sterkte

Beste familie van Wil,

Heel veel sterkte gewenst bij het dragen van dit grote verlies. Bij de receptie van ESA zorgde Wil altijd voor een vrolijke noot met haar vriendelijkheid en behulpzaamheid. We gaan haar missen.

Themara

Themara Bogerd
Lieve Wil

Lieve Wil,

Ik werk pas een jaar bij ESA en toen ik begon was je er niet zo vaak. En het gekke is, toen miste ik je al. Ik werk al een tijdje bij de TU en kwam wel eens in het gebouw van ESA en dan was jij er. Met jouw gezicht en ontzettend vriendelijke en warme aanwezigheid had ik dus al kennis gemaakt. Later, toen je er weer vaker was, hebben we kennis gemaakt en een praatje gemaakt. Heel open en eerlijk vertelde je je verhaal. Grote bewondering had ik voor jou en wat was je lief en geïnteresseerd. Het afgelopen half jaar is natuurlijk bizar geweest, niemand op kantoor. Ik heb je dan ook niet meer gezien en nu ben je er gewoon niet meer... Niet te bevatten. Ik breng mijn oprechte condoleances over aan je dierbaren, wat een intens verdriet en gemis moet dit zijn. Heel veel sterkte, kracht en moed lieve dierbaren, hopelijk hebben jullie steun aan elkaar en aan mooie herinneringen om dit enorme verlies draaglijk te maken...

 

Lieve groet,

Katrien van der Mast

 

Katrien van der Mast
Een vriendelijke woord voor iedereen

We misten het al, maar nu zullen we het echt niet meer horen: "ik kom het maar even zelf afgeven, ik dacht, wat sneu, ik kan deze persoon toch niet zomaar laten staan, ik heb ze maar vast in het water gezet, ik dacht, ik doe een lekkere grote kan". Altijd dat verzorgende, altijd ook echt proactief en niet afwachten, hard maken voor de ander. Onlangs nog een zwaai en hartelijke groet vanaf de fiets. Ze zou gaan genieten, van haar familie, rust, voor haar gezondheid, wat heeft dat maar kort mogen duren en wat zal dat een klap zijn voor jullie. Ik wens jullie heel veel sterkte, ze heeft de wereld heel veel geschonken. 

groet en nogmaals sterkte, Caroline Scheepmaker

Caroline Scheepmaker
Sunny and Bright

Dear Wil,

It was a shock to hear of your passing, so suddenly too. A moment when the sun stopped shining.

Thinking back on our times together before the pandemic and health kept you home; your laugh, enthusiasm, photos, travels and being part of the team -  One memory will always remain, the sun shining brightly around you.

I will miss the sunshine.

My deepest sympathy to Ron and the Family.

 

 

 

 

Melanie
Lieve Wil

Lieve Wil,

Wat was het een feestje om met je samen te werken het afgelopen jaar. Altijd vol verhalen, positiviteit en altijd die glimlach op je gezicht.

Wat kon je genieten van de kleine dingen in het leven en wat deelde je dat graag met ons. 

Ik wens jouw familie & vrienden veel sterkte de komende tijd.

Het ga je goed lieve Wil, ik zal je missen.

 

Liefs, Marlyse

 

Marlyse Pluimers
een gemis

Wat een ongelooflijk bericht.

Wat hebben we samen toch veel meegemaakt bij de balie Wil.

Wat een prachtige verhalen over je vakantietrips,

Je schaterende lach als we samen bezig waren aan de balie, vergeet ik niet gauw.

Ik ga je zeker missen, maar zal je niet vergeten.

 

Heel veel sterkte voor de familie en directe vrienden.

Carla Hulscher
Dag lieve Wil

Lieve Wil,

Wat gaan we je enorm missen. 
Je vrolijke lach, je warme uitstraling en je enorme belangstelling in andere. 

Ik wens de familie heel veel sterkte. 

Liefs Kirke

Kirke Freeke-Innemee / Collega (afdeling SPA-TBM)

Het was al stil, maar wat zal ESA nu leeg aanvoelen.

Onvoorstelbaar dat die groet en lach er niet meer zal zijn. De herinnering is er nog en die is mooi. De gezellige verhalen en de altijd oprechte interesse maakten Wil tot een mooi mens en een geweldige collega. Wat een gemis. 

Ik wens de familie en andere nabestaanden heel veel sterkte met dit grote verlies.

Een lieve groet, Roos 

Collega TU Delft 

Lieve familie en vrienden,

Veel sterkte met het verlies van jullie Wil. Zoals velen hier al schrijven, zullen wij haar herinneren en missen als een prachtig, warm en sprankelend persoon. 

Wij denken aan jullie en aan Wil.

Young Mi Poppema
Een mooi mens

Lieve Wil,

Een mooi mens is heen gegaan, je was altijd opgewekt, behulpzaam en vriendelijk en hielp iedereen met een stralende lach. Niet te bevatten dat je er niet meer bent. Ik wens al jouw dierbaren heel veel sterkte de komende tijd. We zullen je missen bij ESA.

Lieve groet, Renate

Renate Marsh
Live forever

Beste familie Meyer,

Wat een verlies voor jullie en iedereen die Wil heeft gekend.

in 1998 leerde ik Wil kennen als mijn collega bij de onderwijsadministratie van Natuurkunde.

Altijd belangstellend, hulpvaardig en vrolijk.

Nog steeds een praatje als ik in het ESA gebouw kwam voor een afspraak. Altijd kreeg ik de oprechte vraag hoe het met mij gaat en met de kinderen. Kleine kinderen worden groot..

Wat was zij altijd trots op haar kinderen.

Zolang we altijd aan haar blijven denken leeft ze voort in onze gedachten, LIVE FOREVER!

Liesbeth van Staalduinen
Lijfspreuk

Je zal maar
als een soort zomerbaan
bij de (voormalige) CSA beginnen.

2012 was het.
Nooit achter een balie gestaan
nauwelijks kennis van kopieer- en scanapparaten.

En dan ook nog amper mensen kennen
of procedures
of weten hoe je dat nummertjesding verder krijgt.

Dan voel je je af en toe kloten
zeker als het druk wordt, mensen niet opnemen
of genoemde apparaten vastlopen.

En toen was daar Wil.
Lang, op het oog de rust zelve
en bovenal lief.

“We helpen elkaar hier allemaal”,
zei ze. Haar lijfspreuk.
Trok me mooi door die eerste maanden heen.

Nooit vergeten.

Erik Huisman
Beste Ron & Familie

 

Toen ik vanmorgen de de rouwadvertentie onder ogen kreeg schrok ik.

Hoewel ik al ruim 14 jaar bij Technische Natuurkunde  vertrokken ben herinner ik mij Wil als een altijd vrolijke vrouw.

Ik wens jullie veel sterkte de komende dagen en de vele lege dagen die nog volgen.

Bert Sonneveld
een fijn mens

Lieve familie,

Ik ken Wil als collega. Ze was vaak de eerste die ik 's morgens zag als ik aan het werk ging en dat was altijd een fijn moment. Met haar energie en vrolijkheid startte de dag goed. Helpen was iets wat in haar systeem zat, ze dacht er niet over na, ze deed het gewoon. Ik wens jullie veel sterkte met dit verlies.

lieve groet,

Alexia Luising
Groot verlies

Lieve Wil,

Toen ik als 17 jarig meisje bij TNO kwam werken had jij al een paar jaar ervaring. Elke ochtend kwam je vol energie binnen, vaak voorzien van snoep, chocolade kaakjes en een krantje. Zo zorgde je voor een leuke en ontspannen werksfeer. Na mijn vertrek naar een andere afdeling en jou vertrek naar de TU spraken we elkaar af en toe. De laatste jaren hebben we de contacten wat meer aangehaald door regelmatig met de oud-collega's van TNO uit eten te gaan. Wat hebben we daar van genoten. Lieve familie van Wil heel veel sterkte.

Wil we gaan je ontzettend missen.

Renske

 

Renske van Kampen
Altijd tijd voor je

Lieve familie en vrienden van Wil,

Wil was er altijd om even naar je te luisteren, of om je op te peppen met een verhaal of vrolijke lach&zwaai. Ik denk aan hoe ze levendig kon vertellen over haar vakantie avonturen met het gezin, niks te gek (fotoboeken mee). Zo trots en blij met jullie. Zo positief in allerlei omstandigheden, een voorbeeld ook voor mij, sprankelend, open, eerlijk en jong van geest. Ik wens jullie allemaal veel sterkte toe met het gemis van zo'n dierbare vrouw, moeder en vriendin. Voor altijd geliefd en in de harten van velen. 

Claire (collega TU)
Dag Wil

Woorden schieten te kort,

Heel veel balie diensten met je gedaan. 

Soms een diepe zucht van achter de balie. Dan was er iets wat even niet lukte met iets.

Altijd gezellig en veel gelach.

Rust zacht. Je was een fijne collega.

Heel veel sterkte toegewenst aan Familie en vrienden.

Marcel
Dag lieve Wil

Lieve Wil

Wat was je een fijne, lieve en gezellige collega. Niets was je teveel. Altijd stond je klaar voor iedereen. Ongelofelijk dat je er niet meer bent.

Het wordt anders achter de balie… Niet meer even kletsen over de vakanties, het theater en over naar welke kapper jij was geweest deze keer en of ik nog steeds naar kapper Peter ging. Ik ga je missen.

Ik wens de familie en vrienden heel veel sterkte toe met dit enorme verlies.

Heel veel liefs,

Marjan 

Marjan Nijdam
Wat een gemis!

Lieve Ron en kinderen,

Wij willen jullie heel veel sterkte en kracht toewensen bij het plotselinge overlijden van je vrouw en jullie (schoon)moeder.

Af en toe kwam ik Wil tegen op de fiets of op de campus van de TU Delft. Altijd even spontaan en enthousiast.

Het is niet te geloven dat zij niet meer onder ons is.

Hartelijke groet, Peter en Ingrid

 

Ingrid van der Vlist
Gastvrij entree

Beste familie en vrienden van Wil,

Wat een verdrietig en onwerkelijk bericht dat Wil, het visitekaartje van ESA zo onverwachts is overleden. Ze zorgde altijd voor een warm  welkom v bij ESA en heeft vele keren de deuren voor me geopend.

Heel veel sterkte en kracht met dit verlies en verdriet van jullie moeder, vrouw en vriendin.

Lieve groeten,

 

Janneke Arkesteijn
Lieve Wil

Lieve Wil,

Bijna 43 jaar geleden kwamen wij samen bij TNO binnen. Jij ging werken op het secretariaat van de afdeling Geluid en ik als uitzendkracht bij de Nederlandse Stichting Geluidshinder. Tijdens de koffie- en theepauze kwam ik dan bij jullie mijn koffie en thee drinken. Ik heb jou leren kennen als een vrolijk en opgewekt persoon. Een hollewaai met een hart van goud. Daarna verloren wij elkaar een beetje uit het oog totdat ik ook weer terugkwam bij de NSG. Ji werkte toen inmiddels bij de TU. Toch gingen wij nog regelmatig samen lunchen en altijd zal jij vol verhalen. Jij praatte altijd zo snel dat ik het soms niet kon volgen. Op Facebook zag ik jouw mooie foto's van de natuur. Ik kan het niet bevatten dat wij elkaar nu niet meer zien. Een etentje met oud-collega's zonder jou. Wij gaan je ontzettend missen daarbij. Ik wens Ron, de kinderen en jouw familieleden heel veel sterkte.

Dag lieve Wil.

Annelies de Boer
Condoleren

Wij willen jullie condoleren met het verlies van Wil en wensen jullie heel veel sterkte 

Wil en Ton de Koning
En dan ineens ben je weg...

Lieve Wil,

Tijdens mijn vakantie ontving ik het onwerkelijke bericht dat je zomaar ineens bent overleden. Ik kan het nog steeds nauwelijks geloven.

Wat zal het vreemd zijn bij het Contact Centre zonder jou. Nooit meer jouw vrolijke goedemorgen als je het gebouw binnenkomt; nooit meer kunnen vragen of jij nog iets voor me kunt regelen voor een vergadering omdat ik zoals vaak weer te laat ben geweest met reserveren; nooit meer vragen of je bezoekers alvast voor me kunt opvangen met een kopje koffie; nooit meer een praatje over hoe het gaat ....

Ik zal je aanwezigheid en collegialiteit missen Wil en wens jouw familie ontzettend veel sterkte met dit onmetelijke verlies.

Carla 

Carla Fluhr
Dag lieve Wil

Ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent

Wat was je een fijne collega

Altijd vrolijk en behulpzaam, je stond voor iedereen klaar

Ik ben blij dat ik je heb mogen leren kennen

Ik zal je ontzettend missen

Ik wens familie en vrienden heel veel sterkte en kracht met dit enorme verlies.

Liefs, Colinda van der Bunt
Goodbye

Sincere condolence to all the family. A dearly smiling person will be missed among us. 

Clelia ( TU Delft)
Dag buurvriendinnetje

Wij waren buurtvriendinnetjes, groeiden samen op in de Wippolder. Waar we buiten speelden met elkaar en de andere buurkinderen. Laats dacht ik er nog aan dat ik wel eens bij jullie mocht eten met jullie grote, gezellige gezin en de daarbij behorende afwas. Ik dacht nog : als ik haar weer zie met een excursie van de Vogelwacht ga ik met haar die herinneringen weer delen. Wil kwam wel eens mee met haar man Ron. Daar vond ik haar weer terug na al die jaren.  En nu dit verschrikkelijke bericht. maar de fijne herinneringen blijven.

Aleida van den Akker
Setje

Lieve Wil,

Setje is het eerst dat mij te binnen schiet als ik aan jou denk.

Een setje samen met Ron.

Jullie uitstraling naar elkaar en andere mensen brachten mij tot deze gedachte.

Een stel dat veel te vroeg uit elkaar gehaald wordt, dit is oneerlijk.

Hoeveel mensen kennen wij in onze omgeving die wij setje zouden noemen?

Jij en Ron zorgen daar wel voor en daaruit voort gekomen zijn twee fantastische kinderen.

Ik wil je dit laten weten omdat het niet allemaal vanzelfsprekend is dat je een goed setje bent, jullie hebben daar erg je best voor gedaan,  niet klagen, zoals op de kaart staat.

In de wetenschap dat jullie er altijd voor elkaar zijn hoop ik dan ook Ron en de kinderen de kracht zullen vinden om jouw verlies te dragen.

Lieve Wil,  Je hebt ongelofelijk je best gedaan,  rust nu uit.

 

Jack

 

Jack Maat
vrolijkheid

Lieve Wil,

 

Ik zal jouw vriendelijke gezicht missen bij binnenkomst in het E&SA gebouw. Altijd behulpzaam, altijd met een lach. De omschrijving gastvrouw was jou op het lijf geschreven. 

Ik wens jouw familie en andere dierbaren heel veel sterkte met het verwerken van deze schok.

 

Linda van der Burg
niet te bevatten

Het blijft niet te bevatten dat iemand ineens uit je leven gerukt kan worden. Ik ken Wil denk al 25 jaar als een lieve betrokken collega, zoals velen hier al geschreven hebben. Altijd belangstellend naar anderen en met liefde sprekend over haar eigen kinderen/gezin, trots op wat ze bereikt hebben.

ik wens jullie heel veel sterkte om dit verlies een plekje te geven

Karin
Kleurplaten

Lieve, lieve Wil,

Nog steeds denk ik aan je lieve gebaartjes voor Julian toen hij zo klein was. Je gaf hem kleurplaten en wat was hij er blij mee. Zo typerend voor jou, zo lief, attent en zo sociaal. De kletspraatjes die we hadden aan de balie zal ik missen, je vertelde over je kinderen en de dingen waar van genoot.

Ik wens je gezin, familie en vrienden alle kracht om dit oneerlijke verlies te dragen. In mijn hart huil ik mee.

Liefs 

Stella

Stella Böger
Een glimlach aan het begin van de dag

Ondanks dat ik Wil niet heel goed kende, zorgde ze er wel altijd voor dat je je gelijk welkom voelde als je binnenstapte. Altijd tijd voor een praatje en altijd oprecht geïnteresseerd. Door haar begon mijn dag vaak met een glimlach.

Heel veel sterkte met het verlies.

Wiebe Dijkstra (collega van de TU Delft)
Wat jammer

Jeetje, wat schrok ik, toen ik hoorde, dat Wil was overleden.

Waarom Wil??

Wil was altijd zo gezellig en vol met verhalen, ze had altijd een luisterend oor en niks was haar teveel. 

Wat jammer dat zo'n mooi mens met een warme persoonlijkheid er niet meer is.

Heel veel sterkte toegewenst aan de familie en vrienden.

Dénise Tans

Dénise Tans (collega ESA/TLS)
Bewondering

Lieve Wil,

Wij hebben een aantal jaren als directe collega's mogen samenwerken. Jouw start in ons team ging niet vanzelf. Je werd uitgedaagd om nieuwe taken op te pakken, terwijl je nog onzeker was over je eigen kunnen. 

Maar wat heb je dat goed gedaan! Met jouw van huis uit meegekregen 'aanpak' mentaliteit en een dienstverlenende houding die letterlijk geen grenzen kent. Ik kwam je soms buiten tegen, redelijk ver van het ESA-gebouw, waar je dan iemand de weg aan het wijzen was.

Ik heb bewondering voor hoe je het hebt gedaan en ik begrijp goed dat je huidige collega's aangeven jouw spontaniteit en lach te gaan missen. En terwijl ik dit schrijf zie ik je in gedachte dat bekende gebaar van iets weg wuiven maken en ik hoor je bijna zeggen dat het zo belangrijk niet is. Maar deze woorden zijn oprecht voor jou.

Ik wens ieder die jou nu moet missen heel veel liefde en kracht toe!

 

Ingrid Klok
Sterkte

Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Ik heb via de livestream mee gekeken naar de uitvaart en hoe jullie die kwaliteiten van Wil hebben kunnen benadrukken was zo mooi en fijn om te zien.

Ik ga Wil, net als zoveel andere, ontzettend missen!

 

Hulya Oral
Beste Familie

Wat een onwerkelijk bericht. Wat zal het vreemd zijn om binnen te komen in het ESA gebouw en Wil niet meer te zien achter de balie met haar vrolijke lach en hartelijke begroeting. Je stond voor iedereen klaar om iets te regelen met altijd oprechte belangstelling en gezellige verhalen. Je zult altijd in mijn gedachten blijven.

Ik wens de familie en andere nabestaanden heel veel sterkte met dit grote verlies.

Gerdien

Collega TU Delft

 

Dag lieve Wil

Wat zijn er mooie woorden gesproken over jou tijdens de uitvaartplechtigheid. Wat een warme woorden vol respect en liefde.
Jouw vrolijkheid, behulpzaamheid, inzet, enthousiasme en interesse zal in vele harten blijven voortleven en zeker ook in die van mij.
Dank je wel voor alles en we gaan je ontzettend missen.

Ik wens de familie heel veel sterkte en kracht toe met het grote mis van jullie en onze Wil.

 

 

Thea Overgaauw (collega TU Delft)
sterkte

Heel veel sterkte aan de familie, vrienden en collega's. Altijd een vrolijke lach en groet, wanneer ik langs kwam

Marike Korterink
Vrolijk en behulpzaam

Ik kende Wil als een vrolijke en behulpzame vrouw, die voor mijn gevoel altijd voor je klaarstond als je het ESA gebouw binnenkwam. Ze zal gemist worden! Sterkte aan de familie bij het plaatsen en verwerken van dit plotselinge verlies. 

Tineke Dijkstra
Opfleuren

Toen ik nog bij Wil in het gebouw werkte, was het fijn om haar bij binnenkomst te zien en als het rustig was om even een praatje te maken. Als het heel druk was op het werk, zorgde zo'n praatje met haar ervoor dat ik er weer tegen kon. Of het nou over bandjes van de Fitbit in vrolijke kleuren ging, of over het weer of koffie, ze fleurde m'n dag weer op.

Beste familie en vrienden van Wil, heel sterkte de komende tijd en veel mooie herinneringen aan haar toegewenst. 

Lisette Harting
Lieve familie

Lieve familie,

Iedere keer als ik binnenkwam om iets op te halen bij de balie was Wil er. Altijd vrolijk, altijd behulpzaam. Ook geinteresseerd in wat ik ging doen. We hadden dan altijd even een praatje. Gewoon gezellig en vrolijk! Heel erg naar dat Wil er nu niet meer is. Ik wens jullie heel veel sterkte toe met dit verlies.

Nanneke 

 

Nanneke de Fouw
Dag mooie, lieve, warme, dappere Wil

Ik las het bericht dat je niet meer op deze aarde bent, maar wilde het niet geloven. Dat kan toch niet waar zijn, onmogelijk?!  Die dappere, vrolijke, meelevende Wil. Wat een gemis.

Wat een groot verdriet voor je gezin, en allen die zo van je hielden.

Allen die Wil zo ontzettend moeten missen, oprecht gecondoleerd. Ik wens jullie veel kracht en troost. Haar lach is onvergetelijk.

Dag lieve Wil.

 

 

Mirjam Aarbodem - van der Geur
Mijn vrolijke yogamaatje

Lieve familie,

Gecondoleerd met het overlijden van jouw lieve vrolijke vrouw, jullie leuke en betrokken moeder en mijn yogamaatje. Ik zal haar vreselijk gaan missen. We leefden altijd erg met elkaar mee. En Ron namens Guy ook gecondoleerd. Hem ken je natuurlijk als collega van de TU. We wensen jullie heel veel sterkte met dit plotselinge verlies. Het zal heel onwerkelijk zijn.

En lieve Wil namens ons beiden RUST ZACHT. We zullen je NOOIT vergeten.

Guy en Jacqueline

 

Jacqueline en Guy Drijkoningen
Wat een verlies

Ik kan het bijna niet geloven. Wat een schok om te lezen dat die lieve vriendelijke Wil er niet meer is.

Wij kennen elkaar van CiTG, en later zag ik je regelmatig bij ESA, altijd een vriendelijk en gastvrij welkom en een gezellig praatje.

Rust zacht lieve Wil en voor familie, vrienden en kennissen ontzettend veel sterkte.

Wilma ter Hark, Faculteit CiTG
Veel te jong

Ik ken Wil van het secretariaat Geluid bij de TPD. Vele jaren her. Ben verbijsterd toen ik het via Annelies en Frans hoorde. Mijn condoleances aan de familie en sterkte met het verwerken van dit grote en naar ik begrijp plotselinge verlies

Wim van Reeuwijk
Dag lieve Wil

Ik zie je met een vriendelijke lach op je gezicht het zoveelste pakketje in ontvangst nemen voor het IP. Altijd behulpzaam. Altijd interesse in hoe het met een ander gaat. Altijd een vriendelijk woord voor wie er ook aan de balie staat. Wat een mooi mens en wat zullen we je missen. 

Heel veel sterkte voor iedereen wiens leven je elke dag mooier maakte.

Liefs Rianne

 

Rianne Smits
Dag lieve Wil

Lieve familie van Wil, 

gecondoleerd met het verlies van Wil. Ik wens jullie ongelooflijk veel kracht en sterkte voor nu en voor de toekomst.

Koester alle mooie herinneringen. 

Veel liefs Sonja

Sonja (Sonja Heijink-Lispet)
Dag lieve Wil

Lieve familie van Wil,

Ik heb Wil leren kennen toen ik bij de onderwijsadminstratie bij Technische Natuurkunde kwam werken, ik denk alweer zo'n 15 jaar geleden. We hebben daar een enorme leuke tijd gehad. We maakten veel uitstapjes, Wil was altijd in voor een grapje. Later ben ik elders binnen de TU gaan werken maar als ik bij ESA centraal het gebouw binnen kwam reageerde Wil altijd enthousiast en maakten we een praatje. Zoals iedereen al schrijft; altijd belangstellend. Ik zal het ontzettend missen dat Wil niet meer op de vertrouwde plek achter de balie staat als ik het ESA gebouw binnen loop. Ik wens jullie heel veel sterkte om dit verlies een plekje te geven.

Lieve groeten,

 

Linda van der Elst
Sterkte

Dear Wil, thank you for looking after so many of us with your gorgeous warm, loving, colourful, pragmatic personality. May you rest in peace. 

If I Should Go Tomorrow – Author Unknown

If I should go tomorrow
It would never be goodbye,
For I have left my heart with you,
So don’t you ever cry.
The love that’s deep within me,
Shall reach you from the stars,
You’ll feel it from the heavens,
And it will heal the scars.

Margaret Welten

 

Margaret Welten
Goodbye

My condolences to the family. I did not know Wil too well but she always had a wonderful and welcoming smile when I entered into the building - and was always helpful. This is how I will always remember her, a positive energy. 

Nida, Policy Officer, Education and Student Affairs
Vaarwel Wil

 

Vaarwel Wil.

Je was een heel fijne collega.

Veel sterkte voor je familie,

 

Rik

Rik van Leeuwen
Dag Lieverd

Lieve Wil, 

Er zijn geen woorden te vinden die nog iets toevoegen aan wat hier al staat. Bedankt dat je er altijd voor zorgde dat niemand zich alleen voelde, in elke situatie. 

Ik zal je nooit vergeten. 

Heel veel sterkte aan iedereen die jou moet missen. 

Liefs, 

Michel 

Michel De Hair
Dag lieve Wil

Al een paar jaar weg bij de TU Delft en dan bereikt me ineens het onverwachte bericht dat Wil is overleden......

Heel veel sterkte voor alle nabestaanden. Ze laat een grote leegte achter en zal enorm gemist worden. Wat achterblijft zijn de herinneringen...

 

Het mooie aan herinneringen is,
Dat niemand ze van je af kan nemen,
Want ze blijven voor altijd in je gedachten en in je hart.

 

 

Esther van Seters
Dag lieve Wil

Beste familie en vrienden van Wil,

Heel veel sterkte met dit enorme verlies!

De vrolijke en gezellige aanwezigheid van Wil zal gemist worden. Zij was altijd in voor een praatje en/of helpende hand, iets wat altijd werd gewaardeerd. 

 

Liefs,

Marjon

Marjon Neeleman-Smits (TU collega)
Zon in huis

Dag lieve Wil,

ik ben al even weg bij de TU Delft, maar kan me de receptie of zomerbarbeque van ESA zonder jouw zonnige humeur en stralende lach niet voorstellen. 

Heel veel sterkte aan je familie, vrienden en alle oud-collega’s van de TU Delft.

 

Timo Kos

Beste Ron en nabestaanden,

Wat een schok om te vernemen dat je vrouw is overleden. Via deze weg willen wij jullie heel veel sterkte toewensen in deze moeilijke tijd. 

 

Han en Simone de Visser

Lieve familie en vrienden,

Wat enorm verdrietig te horen dat Wil er plotseling niet meer is.

Ze was zo enorm lief, vrolijk, behulpzaam, en gaf altijd een oppepper als je dat even nodig had. Heerlijk zo'n warm onthaal al die jaren bij de ESA. We kletsten vaak eventjes.

Heel erg veel sterkte met dit enorme verlies. Ik zal haar nooit vergeten.

Liefs Karen

Karen Broen
Dag lieve Wil

Dag lieve Wil,

Wat verschrikkelijk dat je er niet meer bent! Het was altijd zo gezellig om een praatje met je te maken en je was altijd zo vriendelijk en gastvrij voor iedereen! Je had nog zoveel dingen en plannen die je wilde gaan doen, helaas mocht het niet zo zijn.

Vaarwel Wil.

Sterkte voor de nabestaanden!

 

Rubienne Achterhof
Wil

Beste familie van Wil,

Wat een ongelooflijk verdrietig bericht bereikte ons dat onze heel gewaardeerde en ontzettend aardige collega Wil is overleden. We zullen haar erg missen. Ze was zo behulpzaam, vrolijk en betrokken. Het is niet voor te stellen dat het gebouw Jaffalaan 9 het voortaan zonder Wil moet doen.

Ik wens u alle kracht toe in deze zo moeilijke tijd.

Maaike Kraeger
Dag lieve Wil

Je lieve glimlach bij binnenkomst.

Je enthousiasme, vrolijkheid en betrokkenheid waarmee je voor iedereen klaar stond.

Je gaat gemist worden.

Heel veel sterkte voor familie, vrienden, dierbaren en collega's met dit grote verlies.

 

 

Janne de Kan (collega ESA)
Dag lieve Wil

Altijd het vrolijke gezicht achter de balie, altijd tijd voor een praatje en nooit te beroerd om te helpen. 

Wat zal je gemist worden bij ESA. Ik heb van je genoten. 

 

Liefs Aletta

Collega TU Delft

Aletta

Beste familie van Will, 

Van harte gecondoleerd met het overlijden van Will.

Iedere keer als ik het pand van ESA binnen kwam en Will stond achter de balie dan werd ik verwelkomd met een vrolijke groet.  Vaak kon ik mijn batch niet vinden om de deur te openen. Terwijl ik nog stond te zoeken in mijn tas had Will de deur al geopend.

Ik ga haar vrolijke lach en interesse in mensen en behulpzaamheid missen.

Ik wens jullie heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. 

Hartelijke groet, 

Olga Peters ( collega)

Olga Peters
wat een gemis...

Wat ontzettend verdrietig nieuws. 

Je had een bijzonder warme en bruisende persoonlijkheid en stond voor iedereen klaar.   

Altijd maakte je echt contact, zo fijn. 

Heel veel sterkte gewenst voor jouw naasten. 

Lieve groeten, Maddy

Maddy Peters - ESA