phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Wiet van der Meer

-
‘’Bedankt, tot ziens, dag.’’

‘’Everyone is trying
To get to the bar
The name of the bar
The bar is called heaven
The band in heaven
They play my favorite song
Play it one more time
Play it all night long’’

Talking Heads, Heaven

Uitvaartinformatie

Het afscheid zal in verband met de Coronamaatregelen in besloten kring plaatsvinden op vrijdag 22 mei 2020.


Mocht u bloemen willen sturen, dan kan dit naar het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, locatie Iepenhof, Hoflaan 18, 2616 AA Delft.


Wiet hield erg van kleur
 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Wiet van der Meer

Deel deze pagina
Heel veel sterkte.
nico van den bos

Wiedeman, een hele goede reis vriendje ❤️😘

Bert Smits

Lana, heel veel sterkte met het missen van je altijd gezellige en optimistische vader.Het zal een beetje gezelliger worden daarboven.

Ageeth Mulder

Wiet...ga je missen man. Iedereen heel veel sterkte...! 

Liefs Ineke

Ineke van Zuuren
Sharp dresses man !

Hoi lieve Lana,

ik heb jouw vader leren kennen in het drukste kroeg van Delft halverwege de jaren tachtig .Vanaf donderdagavond 22.00 uur en het gehele weekend erna moest je je zelf naar binnen wurmen. Je vader stond altijd scherp geknipt, gekleed, in strakke jeans met spierwit overhemd, en regelmatig in gesneden kleurig colbert achter de tap van die kroeg De joffer genaamd. Je vader hield van keiharde Bowie, Iggy Pop en vele andere spannende bands. Mij liet hij altijd keihard zijn laatste aanwinsten horen en vaak ging ik dan ook op de volgende zaterdagmiddag deze platen weer aanschaffen . Jouw vader was een heerlijke vent met vollop passie, hij kon keihard mee lachen maar als je je niet gedroeg in zijn kroeg, dan kon je ook lachen ,,, want dan schold hij je finaal de zaak uit . Later heb ik nog een bijzondere middag meegemaakt in zijn eet- en drinkgelegenheid het Jachthuis bij de Vlietlanden in Maasland . De Nederlandse kampioenschappen schaatshardrijden werden daar gehouden, compleet met een NOS helicopter vollop  met de camera's in de lucht . Toen de winnaar Eric Hulzenbosch s'avonds in het overvolle cafe van jou vader bij het nos sportjounaal gehuldigd werd, kwam de zaak van jouw vader in beeld. Jouw vader riep keihard bij het zien van zijn zaak op tv dat iedereen een Jagermeister van hem  kreeg maar met de hellicopter beelden kwam zijn zaak nog vijf keer in beeld dus ging de fles hilarisch nog vijf keer rond.Toen iedereen rond acht uur s'avonds behoorlijk aangeschoten het jachthuis verliet om in het donker terug naar huis te schaatsen was het plots gaan dooien en stond er 5 cm water op het ijs , Je vader scheen met een grote lantaarn over de natte ijsplassen in het donker en riep keihard dat iedereen langs de kant moest blijven schaatsen en voorzichtig moest zijn . Overal hoorde je geluiden in de verte van vallende mensen op het kletsnatte ijs ! Je vader schuifelde met lantaarn zijn eiland weer op en mompelde nog zoiets van dat " ze" het maar uit moesten zoeken, hahaha . Ik vond het heel fijn om jou vader in mijn leven meegemaakt te hebben !!!! Heel veel sterkte met het verlies van jou lieve vader !!!

 

 

Jack Steijger
Dag!

Gecondoleerd en veel sterkte voor de nabestaande.

Mooie herinneringen aan Wiet in “De Joffer tijd”. 

Wiet, Have fun in Heaven! 

Brenda van Loenen
Lieve Lana en Anja

Schatten wat een verlies en hoe moeilijk in deze tijd. Wij denken aan jullie. In gedachten een ongelofelijk en enorme omhelzing en kus. In gedachten zijn wij er bij we sturen jullie al onze positieve energie!

Heel veel liefs ❤️

Javi en Evelien

Evelien Menting
Dag fijne gozer

Lieve Lana en andere familieleden,

Wij hebben Wiet altijd gekend als een opgewekt standje. Goed voor een grap en altijd gezellig. Dit is niet meer. Hartstikke jammer. Wij kunnen niet bij de uitvaart zijn, maar in gedachten zijn we er natuurlijk wel bij. Mag dit voor jullie een klein beetje troost zijn.

Heel veel sterkte. 

Wil en Aad Dijkshoorn
WIET WAS ROCK & ROLL

Wiet was Rock & Roll! Er zijn mensen die het willen zijn, maar dit nooit zullen worden. Wiet was het! Zijn kledingkeuze, zijn liefde voor muziek, zijn liefde voor de horeca met als gevolg de lange stapnachten, waar nooit een einde aan leek te komen. Wiet was een vakman achter de bar. De betrokkenheid naar de klant en het uitermate snelle handelen. Wat hebben wij als klant van hem kunnen genieten, maar ook in zijn vrije tijd. Die lach! Met zoveel passie en kneiterhard! Zo als het hoort in de Rock & Roll. Gaaf dat ie er bij was op de meest recente Westerpop vorig jaar.

René en Monique Steijger
Gecondoleerd

Als ik aan hem denk , denk ik aan een lieve man met een klein hartje . Ruwe bolster blanke pit. Hij sprak altijd met veel liefde en trots over zijn dochter. Hij was altijd in voor een geintje. Altijd verzorgd en gepoetste puntschoenen en/Of laarzen. In de tijd dat ik hem leerde kennen zorgde hij nog voor zijn moeder. Deed haar boodschappen en kookte regelmatig voor haar. T was ook een boefje maar wel met een gouden hart. Ik wens zijn familie heel veel sterkte met verlies!!!!!!!

 

Bep van Schie
Afscheid

Lieve Lana, mocht t daarboven saai zijn dan wordt het vast gezellig daar... ik wens je veel kracht en sterkte toe de komende tijd. Uiteraard ook voor de familie alle goeds. Je hebt dit weer op een bijzondere wijze gedaan. Heel veel liefs

Suus
Gecondoleerd

Lieve Lana. Gecondoleerd en heel veel sterkte. George Marry Angelique en Habtamu 😘😘

Familie
Poehhhh

Poehhh familie van der Meer, 

Dit is rauw... dt is rauwe rouw....   

Wiet wilde nog niet weg en jullie en de wereld wilden hem niet kwijt.

Het lichaam besliste anders.Ik wens jullie kracht, denk aan jullie...

tot ziens Wiet! 

 

Leontine
Dag Wiet

Wiet ik hoop dat je je rust nu hebt zonder pijn de hemel heeft er een ster bij!

Joke kinds
Tot ziens vriend!

Ik ga je missen Wiet! 

De gortdroge humor en de zelfspot is wat me altijd bij zal blijven.

Grote kerel met een klein hart.

Bedankt! 

 

 

Jorg
Rust zacht vriend

De laatste keer dat ik je precies misliep in onze ‘nieuwe’ winkel heb je 2 rozen voor me gehaald met de tekst erop: ik ben je niet vergeten Shir..liefs Wiet..wat een mooie verassing vond ik dat! 

Ik zal jou ook nooit vergeten Lowietje, je was een fijne gozer met een klein hartje op de juiste plek.. RIP mijn vriend! 
❤️💖❤️

 

 

Shirley Povee Roozenburg
Vaarwel Gabber , ik zal je missen , als vriend zal ik nooit vergeten . Rust in vrede Wiet .
Jan Reijgersberg
Fijne gozer

een fijne gozer met een grote bek maar voor de juiste personen een hart van goud. Toen ik van je overlijden hoorde heeft mij dat de hele avond bezig gehouden. Herinneringen kwamen aan de lopende band naar boven. Aan onze vakanties in Joegoslavie, in de Ardennen, waar we met de zwarte Citroen Ds van je vader naartoe gereden waren en de eerste avond al gelijk bijna van de camping gestuurd werden vanwege de gezelligheid met 11 man. Portugal, waar de jacht op meisjes goed verliep. Coffeeshop De MicMac, Cafe De Joffer, ga zo maar door. Grote pret gehad.

Ik wens alle familie en in het bijzonder Lana veel sterkte met het verlies.

Wiedeman, als ik je ooit weer zie, roken we er een.

 

erwin dijkgraaf
Wiet v d meer

Ga je goed in het hiernamaals wiet .

Neem een  bietje van mij boven. 

Veel sterkte voor iedereen .

 

Ted laros

Goeie reis gozer  💖

Joan

Goeie reis gozer 💖

Joan
Lieve Wiet,

A good last trip to heaven!

Je zult daar door je maten die je voorgingen worden omhelsd.

 

Lana, familie en vrienden, heel veel sterkte vandaag en de komende periode.

 

Diana Laaij

Diana Laaij

Ik zal je missen! Rust zacht...

Heel veel sterkte voor Lana en de nabestaanden!

Liefst, Renate

Renate Gobius du Sart
Dikke kus

Lieve Lana, veel sterkte vandaag, ik ben in gedachte bij je. Dikke kus. 

Beste Wiet, het ga je goed in de hemel, er zijn al een heleboel gave muzikanten daar, ik hoop dat je er veel tegenkomt. Maar was er nou ook bier?

Lia en Harry
Rust zacht Louis

Ik heb mooie herinneringen aan jou en een paar maanden geleden heb ik je na 2 jaar gesproken aan de telefoon. Jammer genoeg is een bezoekje er niet meer van gekomen in deze periode. We hebben herinneringen opgehaald aan de telefoon en je moest een traantje laten, maar we hebben ook gelachen. Ooit heb ik een geintje met je uitgehaald, en gezegd ik ga je opmaken als je niet .....weet niet meer wat maar je moest wat doen. De volgende dag had je het dus niet gedaan en heb ik je opgemaakt tot en met nagellak aan toe. Wat hebben we gelachen en zo gek als een deur dat je was ben je zo ook nog op je fiets te stad in gegaan en heb het tot het slapen aan toe laten zitten. Ik kwam laatst de foto tegen en deze grappige herinnering stond weer volop op mijn netvlies.

Ik wens je dochter waar je altijd voor trots over sprak ontzettend veel sterkte toe en ook de verdere familie.

Petra Oude Nijhuis
Wiedeman

Ik heb warme herinneringen aan Wiedeman, alias el Tigre. Lekkere vileine humor. Vele uren zitten bomen in het Jachthuis en de Joffer. Hij was altijd erg lief voor mij.
Helaas kon ik niet aanwezig zijn vandaag. Voor Lana, Ria en de rest van de familie een hele dikke knuffel, veel sterkte de komende tijd. 💋💕

Sandra de Graaf
Wiedeman

Vaarwel Wiet 

heb mooie herinneringen aan die leuke tijd .

jammer dat ik je niet meer heb gezien de laatste jaren 

rust zacht vriend 

Hans de Haan
De laatste keer

De laatste keer biertje(s) bij mij aan de bar. Je mocht er 2 van Lana maar het zijn er uiteindelijk 4 geworden, gezellig met wat oude kroeg vrienden van je. Wiet, de groeten aan de anderen daarboven... Jari & Monique x

Jari
Hoop dat je Heaven minder saai is als de tekst waarover theTalking Heads zongen

Hi Wiedemans,

Wat een mooi afscheid vandaag. Complimenten aan Lana voor een prachtige ceremonie en de mooie verhalen van je zussen, broer en Jan. Ik vond het erg bijzonder om te mogen voelen hoe geliefd je bent en dat iedereen je herinnert als die charmante kerel met een klein hartje en zijn grote rock and roll bravoure. Ik wens je veel kleur, mooie muziek, liefde en vooral a great new adventure, where ever you are! 

Vaarwel!

Monique Beijers (e/v Reijgersberg)
Lieve Wiet,

Een van de laatste keren, dat wij elkaar tegenkwamen op een festival in het Poptapark, pakten we het gesprek op, alsof ik vorige week nog bij je aan de bar een kop koffie dronk.
Je zag er weer pico bello uit, a sharp dressed man.
Het was als vanouds weer een super gezellige middag.  
Nu is het een dierbare herinnering aan jou in je element.
Rust zacht, lieve schat.

Heel veel sterkte gewenst aan de nabestaanden.

Loes van de Pas
Gecondoleerd .

Regelmatig hadden wij woorden om niks . 

Maar wat hebben wij ook gelachen .

Jij zit in mij hart en daar blijf jij altijd .

Rust zacht lieve Lowie 

Ik zal je nooit vergeten . 

 

Hanneke Moonen

Wiet,

Jaren geleden mocht ik een aantal zomers (het was er waarschijnlijk maar 1, maar de herinneringen zijn er voor jaaaren.. ;-) ) bij je in het Jachthuis werken. Je gulle lach, schorre stemgeluid, unieke humor en sympathie zullen me altijd bijblijven. 

Ik wens Lana, je moeder Ria, Tony en Jan en verdere familie heel veel sterkte.

Robbert Dijkshoorn

Markante man

Ruwe bolster, blanke pit

Sharp dressed man

Muziek

Harde lach

Mopperkont

Zelfspot

Eigenwijs

 

 

Heel veel sterkte voor dochter en familie!

Liza dullemeijer
beste louie fijn je gekend te hebben op de spoorsingel.was een leuke tijd

fijne reis knulxxx

ap janssen

heerlijk knetter....

het klikte meteen ... ook met de muziek

superbarman

altijd veel gelachen...  mooie tijden

zie jou zeker terug in..

" that great joffer in the sky "

…..  vaarwiet wel !

 

kees mension