phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslagfoto
Afbeelding

Vincent de Jong

-
Muziek was zijn leven

Uitvaartinformatie

In verband met de Corona situatie zijn er beperkingen in de bezoekersaantallen en vinden uitvaarten meestal in besloten kring plaats.
Bezoek en uitvaart zijn uitsluitend toegankelijk voor genodigden. Daarom wordt niet altijd alle uitvaartinformatie vrijgegeven.
In sommige gevallen kunt u de uitvaart online volgen. Dit is dan op de kaart aangegeven.  

U kunt op de condoleancepagina uw medeleven betuigen aan familie en mooie herinneringen en/of foto’s delen.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Vincent de Jong

Deel deze pagina
Rust zacht

Dag lieve Vincent we zullen je gaan missen

wij wensen de familie heel veel sterkte toe

nizam, Vera, Wesley , Julia en Ayla

 

Vera hameeteman
Dag buurman

Dag Vincent, 

Wat is dat oneerlijk snel gegaan. We gaan je missen in de buurt. Altijd in de weer met gereedschap en je eigen projectjes. Wij hebben nog nooit iemand zo vol overgave honderden tegeltjes zien schoonspuiten. Begin dit jaar had je ook nog eens een EK-honk opgezet -met alles erop en eraan-  waar we  gezellig een wedstrijdje hebben gekeken. 

Zo gek om je niet meer op dat bankje te zien zitten met Maarten, biertje in de ene hand een sigaretje in de ander. Dat hoorde gewoon bij het straatbeeld. Onze hond Louie trok ons zowat omver als hij jou zag zitten (je had altijd hondensnoepjes in je jaszak). 

Gek dat je Canta nu stil staat, jij niet meer voorbijloopt en we geen praatje meer kunnen maken. 

Heel veel sterkte voor de familie, 

 

 

Daniel en Luna

Lieve Vincent,

 

De afgelopen jaren kwam je vrijdags bij ons eten. Eerst altijd lopend, samen met Rocky, jouw boxer.

Daarna op de fiets en nadat je de procedure met de gemeente had gewonnen, met jouw Ferrari rode Canta. ‘s Morgens appten we even of je zou komen eten, waarop jij altijd “ja lekker” antwoordde. Als je zo rond zessen kwam en we aan je vroegen of je iets wilde drinken, was jouw antwoord altijd “ja lekker”. Dan wisten we dat je een Hertog Jan wilde.

Aan tafel werd er pas opgeschept als we met elkaar geproost hadden. Na de maaltijd bij je vertrek zei je altijd “bedankt weer en we bellen”.

De onderwerpen tijdens het eten gingen meestal over sport en soms over wat je dwars zat, zoals de contactpersoon bij Werkse.

Het werk dat je had bij Doel Delfland was helaas door Corona gestopt. Je had het daar erg naar je zin en leuke collega’s. Uitzicht om daar weer aan de slag te gaan was er niet. Gelukkig kon je daar elke dinsdag nog wel een maaltijd halen en even bijpraten.

Onlangs vertelde je dat je bij Molen De Roos weer aan de slag kon. Je dacht er zelfs aan om de opleiding tot vrijwillige molenaar te gaan volgen. Daar is het helaas niet meer van gekomen.

We vonden het altijd fijn en gezellig om zo met elkaar te eten.

We zullen je heel erg gaan missen.

 

Siets en Cock