phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslagfoto
Afbeelding

Victor Anton Uilenreef

-
Je leidde je leven op jouw manier,
en genoot van de kleine dingen.

Uitvaartinformatie

Victor is overgebracht naar het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, locatie Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft, alwaar geen bezoek.

De crematieplechtigheid zal plaatshebben in de aula van crematorium Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft, op maandag 20 januari om 16.00 uur. 

Aansluitend ontmoeten wij u graag in de ontvangkamer van het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Victor Anton Uilenreef

Deel deze pagina
Zo onverwacht

Goede reis Victor, rust zacht.

Bert van Eck, gemeente Delft
Sterkte

Lieve familie.

Victor kende ik al vanaf het begin van mijn   dienstverband bij de gemeente Delft en het meest van bij de salarisadministratie bij de Dienst Welzijn Onderwijs en Cultuur in het Meisjeshuis op de oude Delft. Daar hebben  vreselijk veel gelachen. Vaak sprak hij met met veel overgave over zijn passie de roeivereniging DDS. We hebben zelfs daar ook een keer zijn verjaardag gevierd.  Het zijn herinneringen die ik aan hem zal koesteren.

Veel sterkte en liefs Gerda Bouwer

 

 

Gerda Bouwer
Compleet verrast!!

zojuist opende ik de rouwkaart. 
Victor ? Nee dat kan niet ! Vol ongeloof nam ik plaats aan tafel. 
Het blijkt dus waar !! 
Victor Anton Uilenreef 

velen uren , jaren samen bij Roeivereniging De Delftse Sport 

Na mijn opzegging, elkaar uit het oog verloren op een jaarlijkse vakantie en nieuwjaars kaart na. Zo ook december jl waarin ik voorstelde weer eens met elkaar  gezellig bij te praten ...., helaas 
 

Bedank Victor,

voor de mooie tijd bij DDS en daar buiten . 
 

 

Rob Van Schie
Je bent je maatje kwijt.

Als je thuis komt is er niemand om te vertellen wat je die dag beleeft hebt.

Je kunt niet meer overleggen met hem.

Je moet nu alleen alle beslissingen nemen.

Je gaat terug naar de situatie voor je hem kende.

In al die jaren is er veel gebeurd en veel veranderd.

Wees blij met wat jullie samen hebben beleefd.

Dat zijn herinneringen die je moet koesteren en die je overeind zullen houden.

Sterkte Juliëtte

Willem Wehrmeijer
Lieve Victor, rust zacht!

Als collega heb ik je pas mogen leren kennen toen alle servicedesk medewerkers bij elkaar gingen zitten. Jij was de rust in ons midden. 

Ik kan me nog goed herinneren toen je vertelde dat je opa werd. En toen de kleine meid genaamd Evy geboren was vertelde je dit vol trots. Ik hoop dat je nog volop van haar genoten hebt.

In 2017 besloot je om vroegtijdig te stoppen met werken. Er veranderde teveel in het werk. Gelijk had je. Achteraf zeker een goede beslissing want nu heb je hopelijk nog wat kunnen genieten van de vrije tijd en Evy. Maar dit kan nooit de bedoeling zijn geweest, om het leven nu al te verlaten.

Je was uit het oog maar zeker niet uit het hart.

Rust zacht lieve Victor!

Juliëtte, Lisette, Hans en Evy. Heel veel sterkte met het onverwachtse verlies van jullie man, vader en opa. Ik wens jullie veel kracht en steun toe.

Diana van Dijk
herinnering aan Victor

Beste Julliette, ik keek vrijdag in de mail van het werk en zag tot mijn grote schrik het overlijdensbericht van Victor.

Op de eerste plaats gecondoleerd, ook voor je dochter, schoonzoon en kleinkind.In de eerste periode van mijn werk bij de gemeente zat Victor bij de salarisadministratie van WOC. Geregeld hadden we contact in verband met medewerkers waar iets bijzonders mee was. Altijd oprecht, integer en behulpzaam. Nadat de pa's gemeentebreed samengevoegd waren zat Victor in mijn krantenteam. Afijn ik kan de woorden herhalen, oprecht integer en behulpzaam. Maar ook rustig, stille kracht zonder kracht te tonen. Lieve Lie noemde hij me, ik word daar nog steeds warm van.

Toen hij bij de service desk ging werken had ik een andere rol en zagen we elkaar niet vaak meer. Maar terug denken aan Victor roept prettige herinneringen op. Ik begreep pas veel later dat hij gestopt was met werken, geen afscheid daar had hij geen zin in. En het bericht van zijn overlijden kwam ook heel onverwacht. Mooie woorden op de kaart, die, kijkend vanaf mijn werk ervaring met hem, zijn bijzonder treffend.

Heel veel sterkte en hartelijke groet

Liesbeth van Wijmeren

 

Liesbeth van Wijmeren
Herinneringen

Lieve Juliette,

Helemaal onverwacht was het niet, maar als het dan zover is, komt het toch als een schok. Je gedachten gaan terug. Het maken van het mooiste schaakbord ooit voor jullie bruiloft, het speciale loopje van Victor, het bedachtzame stemgeluid, het klaverjassen waarvoor je Victor altijd wakker kon maken, zelfs om 5 uur ochtends. En, wat hebben we veel gelachen!

We zullen hem blijven missen en zeker niet vergeten.

Voor jullie heel veel sterkte! 

Wim Jan en Nelie
Lieve Victor

We zijn beiden uit het goede jaar 1953.

Collega's maar vooral maatjes met de cryptogrammen! Zo jammer dat je later bent gestopt met werken en niet lang van je pensioen samen met Juliette kan genieten.

Heel veel liefs van mij en mijn dochter Marolein (collega van Juliette).

Zal je nooit vergeten! Liefs!!!

Laurens Heijdemann
Victor zoals hij was

Lieve Juliette, Lisette, Hans en Evy,

Zoals velen bij DDS heb ik erg goede herinneringen aan Victor. Marijke heeft hem en mij, met nog iemand van wie ik haar gezicht me nog goed herinner, maar niet meer haar naam omdat ze met roeien is gestopt, leren roeien. Sofie was er ook altijd bij, heel klein nog, soms verloor ze haar laarsje, een goede oefening om die weer op te pikken.

Ik heb Victor meer achter de bar dan in de boot gezien, maar als barman was hij onovertreffelijk. Ik herinner me nog mijn feest op DDS toen ik 60 werd, Victor onvermoeibaar. Het is voor jullie heel erg dat hij jullie veel te vroeg in de steek heeft moeten laten. Misschien had hij nog wat verlenging kunnen krijgen als hij extra zijn best had kunnen doen. Waarom hem dat niet lukte blijft gissen en ik hoop dat jullie kunnen aanvaarden dat deze manier zijn keuze was.

Heel veel sterkte en bewaar alle goede herinneringen.

Ria

Ria Weemaes
Beeld wat ons zal bijblijven . . .

Lieve Juliette,

Van de week, door de schrik, zijn we vergeten je te condoleren, dus bij deze. 

Ik ga gebruik maken van deze dienst van de Laatste Eer. We zijn nog steeds in Portugal, dus dan is dit een uitkomst. 

Toevallig kwam ik vanmorgen een filmpje tegen van de verjaardag van Els, vorig voorjaar en daar stonden wij als 'Balletmeisjes' op, met onze mannen. Zo ook Victor die lekker van  een taartje zat te smikkelen. Onvoorstelbaar dat hij er nu niet meer is. We zullen dit laatste beeld van hem proberen te bewaren.

We wensen je heel veel sterkte en moed toe en natuurlijk gaan we elkaar ontmoeten.

Hele lieve groeten van Ger x Laura.

 

laura bakker
mail: info@laurabakker.com

Laura en Ger.
Sterkte

Juliëtte,

Wat een ongeloof toen we hoorden van het overlijden van Victor. We begrepen dat Victor al een tijd ziek was maar dat was ons niet bekend. Het zal een moeilijke tijd geweest zijn. We wensen jou en je familie heel veel sterkte.

 

Aat en Marian Eken
Bedroefd

Dag Juliette, geschrokken zijn we door het plotseling overlijden van Victor. Jullie beide met pensioen en vol goede plannen. Het heeft niet zo mogen zijn.... We wensen jou en je familie veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Eddy en Marianne

Eddy en Marianne May
Lieve Juliette, Wat een enorme schrik, toen ik de advertentie van Victor las Ik wens jou/jullie zoveel kracht en sterkte toe!
Lieve Juliette, Wat een enorme schrik, toen ik de advertentie van Victor las Ik wens jou/jullie zoveel kracht en sterkte toe!
Lieve groet, Karen en Dick van Ginhoven
Herinnering aan Victor

Geschokt lazen wij het bericht van overlijden Victor onze collega bij gemeente Delft. Victor was altijd in voor een gesprek. Wij hebben hem als fijne collega en mens ervaren. Wij wensen jullie kracht en energie met het verlies van Victor.

Arend en Ellen van der Veen
Mijn dierbaarste herinnering

Lieve Victor,

Jaren geleden heeft papa een aantal weken ernstig ziek in het ziekenhuis in Frankrijk gelegen. 

Het was voor ons allemaal een ontzettend spannende, emotionele en hectische tijd en we waren blij toen hij op enig moment weer terug mocht naar ons huis in Valaurie. Hij was nog ontzettend zwak, at weinig en had nauwelijks conditie meer. Wel was hij gelukkig ontzettend positief en daardoor een hele makkelijke patiënt.

Desondanks ging dit mama en mij niet in onze koude kleren zitten.

In die periode dat papa net weer bij ons terug was, waren jij en Juliette in Frankrijk op vakantie. Jullie waren eerder al eens langs gekomen en sliepen dan op een camping in de buurt.

Jullie hebben je vakantieplannen wat aangepast en zijn een dagje op bezoek geweest. Je kunt je niet voorstellen hoe lekker dat was! We hebben ons verhaal uitgebreid kunnen vertellen, je hebt papa geholpen en gaf me de knuffel en bemoedigende woorden die ik toen zo hard nodig had! Ik zal dit nooit vergeten! Dank je wel!!

 

Colette Cornelissen