phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Omslagfoto
Afbeelding

Tonny Schuit

-

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid om van Tonny afscheid te nemen in de aula van crematorium Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft, op vrijdag 10 juni van 16.00 tot 16.15 uur.  
Vervolgens willen wij hem samen herdenken in boven genoemde aula om 16.30 uur.

Na afloop van de bijeenkomst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium.

Op verzoek is een code voor de livestream beschikbaar via de nabestaanden.
 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Tonny Schuit

Deel deze pagina
Geen woorden voor

Beste fam 

Via deze weg heel veel sterkte gewenst met dit grote verlies.wij kende tonny via de voetbal altijd met zijn camera bij het veld voor lieke.of een praatje in de straat.

Geen woorden voor dit .

Heel veel sterkte van ons allemaal

Fam.knottenbelt
Tonny was er altijd voor de TU PDEng opleiding

We zijn diep geraakt door het verlies van Tonny. Bij de PDENg opleiding konden we altijd een beroep op hem doen voor de veiligheidsintroductie voor nieuwe trainees. Hij gaf deze introductie met hart en ziel. Niet als een routine klus. De vragen werden kundig beantwoord. We zullen hem missen. 

Eric-Hans Wolff
Fijne Buurjongen

Beste Familie

Wij hebben jaren met veel plezier naast Tonny en zijn ouders gewoond en zijn zeer geschrokken van dit bericht en wensen jullie heel veel sterkte met dit verlies

Fam de Kaart Goes
Einde spoor Tonny, volg een nieuw spoor.

Tonny, we zagen elkaar niet veel, meestal tijdens de Duinenmars in Kijkduin. Je vergezelde dan de leden van de Scoutinggroep Marco Polo, altijd bereid om ze te helpen. 

Altijd een praatje en interesse voor wat wij met Reizend Scoutingmuseum deden en wat 'ons' cluppie EOS/St. Hubertus deed en doet. Ook mooi om je te horen vertellen over je werk en je uitdagingen erin.

We waren geschokt van het bericht van jouw overlijden, maar weten dat jij een nieuw spoor volgt. 

Sterkte voor jouw lief Sanne en dochter Lieke, samen gaan zij verder op hun spoor.

Dank voor wat jij ons gebracht en verteld  hebt.

Marisca Kamperman / Reizend Scoutingmuseum
Niet te bevatten

Beste Sanne en Lieke,

Het is niet te bevatten. Te onverwacht. Te onbegrijpelijk.

Ik wens jullie heel veel sterkte om met dit verlies om te gaan.

We zijn er als jullie ons nodig hebben.

Ruud de Prez
Dag Tonny

Lieve Tonny, Ik kon Sanne niet geloven toen ze afgelopen woensdag met het vreselijke nieuws belde. Maar toen de mooie kaart kwam, kwam daarbij ook de realisatie dat we je echt niet meer gaan zien. Wat ben ik blij dat we op 7 mei toch nog even in de auto zijn gestapt om met jou je (blijkt nu laatste) verjaardag te vieren! En dat we nog even zo gezellig gepraat hebben. Herinneringen aan jou hebben we veel! Fijne vooral en heel veel met de Scouting natuurlijk. Jeroen en ik kenden je via Wiex al ver voor je Sanne leerde kennen. Grappig he, Mieke en ik hadden het er van de week nog over. En wat heb ik goede herinneringen aan je trouwdag, toen ik Sanne's getuige mocht zijn. Wat was je een blije en trotse bruidegom. En ook zo trots toen Lieke is geboren, je was er altijd voor haar. Je was een fijne vader voor haar. Het was fijn om met elkaar een stuk levenspad te lopen. Als we elkaar zagen was het altijd goed en gingen we gewoon weer verder waar we gebleven waren. Dat maakte de vriendschap van jou en Sanne voor ons speciaal. Lieve Tonny, rust zacht en vredig. We gaan je heel erg missen! En voor Sanne en Lieke willen we zeggen dat we aan jullie denken en er voor jullie zijn. Heel veel sterkte gewenst, dit is een vreselijk verlies. 

Simone, Jeroen en Daphne Bijl
Veel te snel is jouw lucht al op

Beste Familie,

We gaan de aanwezigheid van Tonny ook missen bij de duikclub ‘Baracuda’.
Dank voor de mooie tijd dat ik jou mocht helpen bij de Scuba-Doe training bij Baracuda.
Het mooie aan jouw lessen was dat jij altijd leuke onderwaterspelletjes bij je had voor de kinderen. Jij stond altijd klaar voor de jeugd van Baracuda. 
We zullen dit erg missen.

Ik wens jullie heel veel sterkte met dit verlies.

Jean-Paul Bingen
Zo opeens.

Ik ken Tonny nog niet zo lang ,eigenlijk veel te kort .Tonny ken ik verder als een vrolijke man die veel deed voor iedereen , ook voor de club was erg actief voor de jeugd, en altijd wel in voor een praatje , iedereen zal hem erg missen . Heel veel sterkte voor iedereen en zeker de familie , kinderen en vrouw

 

 ,

Bob Hamme ( baracuda )
Zó plotseling ...

Tonny, ik heb je zien komen bij Baracuda en vanaf dag één voelde je je betrokken bij de club - en vice versa. Je was direct “zichtbaar” en kwam spontaan met leuke ideeën, waaraan je zelf meewerkte om ze uit te voeren. Het was duidelijk dat je ook een scout was, een echte doener, aanpakker.

Toen Lieke net geboren was ging je samen met een andere jonge vader naar de film Finding Nemo om je goed in de kinderwereld in te leven en jullie hadden daar de grootste lol om.

Kortgeleden, toen wij met een paar Baracudavrouwen nog even rondhingen in het zwembad, kwam je ons stralend in geuren en kleuren vertellen hoe trots je was – en altijd zult zijn – op je dochter die nu ècht ondernemer was geworden op zó jonge leeftijd.

Ik wens, Sanne, Lieke en al je dierbaren veel sterkte met het grote gemis.

Tonny, je laat mooie herinneringen voor ons achter.

Rust in vrede,

Annelies Z.
Condoleance

Mijn condoleances bij het onverwachte overlijden van Tonny Schuit.

Ik ken Tonny als DSO, Department Safety Officer, bij de afdeling ChemE van de TU Delft, waar ik als voorzitter en sectieleider werkzaam ben geweest.

Ik heb Tonny ervaren als een vriendelijke, integere en zorgvuldig werkende man. Zijn werkzaamheden hebben in belangrijke mate bijgedragen tot een bewust veilig werken binnen een chemisch laboratorium.

Ik wens zijn vrouw, kinderen en verdere familie alle sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Ernst Sudholter
Herinnering aan onze buurman

Beste Sanne, Lieke en Rodger,

Wij wonen al weer zo'n 17 jaar als buren naast elkaar.

We liepen niet elkaars deuren plat, maar toch hebben we Tonny leren kennen als aardige, rustige, vriendelijke en behulpzame buurman.

Ons probleem met het inbouwen van onze vaatwasser heeft Tonny toch maar voor ons opgelost.

Je hoefde maar 1 keer iets te vragen en Tonny stond klaar.

Ook de gesprekjes in de tuin en als we elkaar tegenkwamen in de hoofdingang zullen we niet vergeten.

Ook wij zullen Tonny erg gaan missen.

We wensen jullie in deze droevige tijden heel veel kracht en sterkte toe.

Familie Vernel
Vol ongeloof

Met ontsteltenis en ongeloof  hebben wij kennis genomen van het zeer onverwacht overlijden van Tonny.

Tonny stond binnen de vereniging bekend als een zeer vriendelijk, behulpzaam en actief Baracuda-lid. Zo was Tonny een van de grondleggers van de Scubadoe jeugd-duikopleiding binnen de vereniging. Hij was een gerespecteerde steunpilaar.

Wij wensen Sanne, Lieke, familie en nabestaanden veel sterkte met dit grote verlies. Woorden schieten tekort om jullie te troosten. Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe voor de komende tijd. 

Baracuda zal Tonny als positief mens en enthousiast lid enorm gaan missen. We zullen de goede herinneringen aan Tonny koesteren en nooit vergeten.

 

Bestuur Onderwatersportvereniging Baracuda
Te vroeg en te jong!

Tonny. Toen ik 6 jaar geleden lid werd van de duikvereniging vroeg je mij om aan te sluiten bij de Scubadoe jeugdopleiding. Ik heb je daarbij leren kennen als een zeer vriendelijke en behulpzame man. Iemand waar je altijd op kon rekenen en die oprecht geïnteresseerd was als je mij vroeg hoe gaat het met je.

Met veel enthousiasme en passie leerde je de kinderen duiken tijdens de Scubadoe opleiding. Waaronder ook mijn dochter. Het slepen met apparatuur en flessen. Leuke dingen organiseren voor de jeugd. Niets was je teveel.

In het weekend kreeg ik een appje van je waarin je vroeg wanneer we de reanimatiecursus zouden organiseren. Vol onbegrip hoorde ik het nieuws van je plotselinge overlijden 3 dagen later. Te vroeg en te jong.

Rust zacht.

Wij zullen je enorm gaan missen.

Ik wens je vrouw Sanne, dochter Lieke en nabestaanden veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Marc Boer
Gecondoleerd

Beste familie,

wat een ongelooflijk triest bericht, zo jong nog en zo plotseling.  Wat een enorm gemis. Jaren heb ik Tonny BHV training mogen geven en BHV oefeningen met hem gehouden. 

Ik wens u heel veel sterkte voor nu en de komende tijd

Vriendelijke groet, Karin van der Gaag-Weber

Karin van der Gaag-Weber
Een goed mens.....

Beste familie,

Langs deze weg wil ik allen condoleren en kracht toewensen om dit plotselinge verlies van Tonny te verwerken.

Ook al had ik weinig contact met Tonny, via vereniging Baracuda kende ik hem al vele jaren als een zeer prettig en integer mens die altijd klaar stond met raad en daad. Mijn gevoel zegt dat hij een goed mens was die erg gemist gaat worden.

Willem Pont
Afscheid

Lieve Sanne en Lieke,

 

Wij zijn enorm ontdaan over het plotselinge overlijden van Tonny.

We kennen elkaar al vele jaren en hebben Tonny altijd ervaren als een lieve vriendelijke man en vader met een groot hart voor iedereen.

Wij wensen jullie veel sterkte met het verwerken van het verlies.

Veel liefs,

Rob en Maria Bakker
Afscheid

Langs deze weg wil ik de familie van Tonny veel sterkte wensen met dit onverwachte verlies.

Zelf loop ik op dinsdag bij Bertus in dezelfde hardloopgroep als Tonny. Ik ken Tonny niet heel goed maar toevallig hadden we een paar weken geleden met elkaar gepraat over zijn dochter en mijn dochter. Als je beide een dochter hebt zijn er altijd wel punten om over te praten. Wat me vooral is bij gebleven dat hij liefdevol, geinteresseerd en trots over zijn dochter sprak.

We zullen Tonny missen in ons hardloopgroepje.

Kassanda Pool
Buddy in alle aspecten

Sprakeloos en vol ongeloof waren we na het vreselijke nieuws. Dit kan toch niet want Tonny is er altijd en voor iedereen.  

Toen we elkaar jaren geleden bij Baracuda leerden kennen wist ik het gelijk, dit klopt! Dit is nu een buddy.

De passie voor het duiken was er. Je kon er uren over praten. Maar het verenigingsleven en alles eromheen maakte nog meer in je  los. Vooral de sociale aspecten, creatieve spelletjes, het pure regelen en organiseren maar altijd tot  doel anderen te vermaken en verder te helpen. Scouting, Duiken of je werk het maakt niet uit. De lol en gedrevenheid straalde je uit en je nam veel mensen mee in je enthousiasme. Zo hebben we ook samen een paar jaar de jeugdgroep van Baracuda getraind eerst snorkelen en onderwaterhockey maar was jij het die de Scubadoe perslucht diploma’s bij Baracuda op de kaart zette.

Naast je gedrevenheid verloor je nooit de mens uit het oog en wist je precies wat er bij de ander speelde, alles was bespreekbaar. We gaan je missen maar de mooie herinneringen en verhalen zullen we nooit vergeten.

Lieve Sanne, Lieke en andere dierbaren we wensen jullie heel veel kracht en sterkte toe de komende tijd.

Sylvia en John van Wezel
Ha Tonny

We kennen elkaar sinds de 90'er jaren. Jij zat bij het Waterlab. Net als ik destijds als HTS'er die er nog een TU studie naast deed omdat je graag meer wil weten. Jij was sneller met het afronden, maar daarna begon je een functie te vervullen bij TNW. Ook daarin hadden we zo nu en dan contact. 

Elk contact dat we hadden was altijd leuk vanwege je opgewektheid, je droge humor met een serieuze ondertoon. 

Toen ik 's avonds bericht kreeg dat je was overleden kwam dat als een klap. Waarom? waarom zo snel? Waarom uitgerekend jij?

We zullen het nooit weten. Hoewel ik (en ik denk alle collega's op de TU) je zullen missen, gaan mijn gedachten vooral uit naar je vrouw en dochter. 

Michel van Aggelen
Scholierencafé medewerker / Netwerk-lid Tonny Schuit

Begin jaren '80 was Tonny eerst een vaste bezoeker en later ook barmedewerker in ons YfC scholierencafé De Rokel in Goes. Later werd hij ook lid van onze cabaret/theatergroep Netwerk en heeft hij in verschillende producties meegespeeld. 

Hij was een rustige, wat verlegen jongen die je een beetje moest leren kennen voor hij los ging. Maar ook iemand die vol enthousiasme kon gaan voor de dingen die georganiseerd werden en die daar zelf een degelijke bijdrage aan kon leveren. Een serieuze jongen merkte je in de gesprekken die we in de groep voerden over geloof en samenleving. 

Zoals hier vaak voor kwam, vertrok hij uit het Zeeuwse om verder te studeren en daardoor verloren we elkaar uit het oog. Jaren later was er weer even wat contact toen we via Linked In een connectie maakten. Maar van een elkaar bezoeken is het nooit gekomen. 
We bewaren goede herinneringen aan hem...

Heel verdrietig dit bericht over zijn veel te jong overlijden; verschrikkelijk voor zijn gezin, familie en vrienden. Alle mensen direct om hem heen van harte gecondoleerd met het verlies en heel veel sterkte gewenst! 

 

Rienk en Marleen den Toonder, Goes
Tonny, een fijn en mooi mens

Lieve Sanne en Lieke,

Wat een schok dat Tonny plotseling en met nog maar 57 jaar uit zijn, jullie, en ook ons leven bij Baracuda, is weggerukt. Een leven waarin Tonny opgewekt en enthousiast aanwezig was en met mooie talenten te werk ging. Ik zag hem als een waardevol lid van de vereniging en vond hem een fijn mens. 

Nog onlangs vertelde hij met plezier en zichtbare trots over de ondernemende stappen van Lieke inzake haar nagelstudio en hoe hij samen met Sanne daarvan zo genoot. Ook dat hij nog steeds genoot van zijn werk: het steeds verder verbeteren van veiligheidsaspecten binnen vakgroepen waarin interessante ontwikkelingen plaatsvinden en dat hij ook op het gebied van communicatie en sociale vaardigheden nog altijd bijleerde door zijn omgang met zoveel verschillende mensen en verschillende belangen. Ik heb zelden iemand gezien die dat zo goed kon als Tonny. 

Bij Baracuda zette hij zich vooral in voor de kinderen: de snorkel- hockey- en Scuba-Doe training; de organisatie en de sfeer waren altijd goed. Maar ook had hij oog voor de vereniging als geheel en kwam met bruikbare bijdragen op vergaderingen. Als er op een ALV wel eens een agendapunt was dat bij menig lid ongenoegen en boosheid opriep en zelfs Tonny wrevelig kon maken, wist hij vragenderwijs aan te sturen op een constructieve aanpak en raakten de gemoederen weer bedaard. De gevoelens en belangen van anderen nam Tonny altijd respectvol mee in zijn reactie. 

Ik zal Tonny missen tijdens onze gezamenlijke bardiensten. Zijn leuke verhalen over werk, actualiteiten, duiken, scouting; concreet, inhoudelijk en met een vleug humor. Zijn aandachtige vragen over hoe het met mij en met mijn werk ging, ervoer ik als oprechte belangstelling.

Zijn gemis zal ongetwijfeld in brede kring gevoeld worden. Ik wens ieder en met name Sanne en Lieke heel veel sterkte. 

Annelies van der Bie (Baracuda)
Vrienden maken

 

Bijna 40 graden, hier in Italië en ik kreeg kippenvel van het bericht dat Tonny is overleden. Heel veel sterkte voor de familie om met deze schok en verlies om te gaan.

Tonny was de eerste praktijkbegeleider in Scouting regio Delfland, die ik begeleidde en daarna heeft hij vele anderen begeleid, als praktijkcoach. Die kracht straalde hij uit, zoals vorig jaar bij onze online intervisie sessies. Hij wilde vooral "vrienden maken"! En anderen helpen en iets leren, als vriendelijke vriend. Scouting, zijn eigen MPD, scouting regio Delfland en Zuid-Holland, gaat een vriend en coach  missen. 

Heel veel sterkte allen, mijn gedachten zijn vrijdag bij jullie en Tonny.

Elly van Buren - Scouting
Onbegrijpelijk

Ik heb Tonny leren kennen op de Universiteit. Ik was werkzaam bij TU Delft Vastgoed en Tonny bij de faculteit TNW. Mijn taak was te zorgen dat men veilig in de gebouwen kon werken m.b.t. asbest en bij een verbouwing, renovatie of verhuizing kwam vaak “asbest” aan de orde. In deze hoedanigheid heb ik heel veel met Tonny samengewerkt en het was altijd heel prettig met Tonny samen te werken. Zijn openheid, zijn betrokkenheid maar ook zijn gedrevenheid en kennis van zaken. Hij was een prettig collega om mee samen te werken. Ik ben hem wel uit het oog verloren. Ik ging met pensioen en daarna kwam Corona. Daardoor totaal niet mogelijk zomaar op de TU te komen. Wel ben ik Tonny nog een keer tegengekomen bij Marco Polo Delft. Mijn kleinzoon ging op Scouting en ik haalde hem een keer op …. Zie ik ineens Tonny in zijn kleding van scouting. Nog even samen bijgepraat.

Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte. Veel te vroeg om nu afscheid te moeten nemen.

Jan van der Pol
Wereld Jamboree vriend 1995

Ik las vandaag het bericht dat Tonny overleden is. Dat was schrikken. Zo'n lieve, vriendelijke man. Ik ken Tonny sinds de Europese- en WereldJamboree 1994/1995. We zaten in hetzelfde team Scuba Diving. We hadden een leuk team en hadden veel lol met elkaar. Daarna elkaar tegen gekomen bij verschillende scoutingevenementen.

Ik wens Sanne, Lieke, familie en vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies. 

Ellie van Gemeren
woord van dank

Ik heb in een periode van ongeveer 2 jaar samengewerkt met Tonny. Hierin heb ik Tonny leren kennen als een enorm betrokken sociale man met veel kennis en rechtvaardigheidsgevoel. Toegewijd aan zijn vak met een enorme schat aan kennis stond hij voor kwaliteit van zijn werk en hart voor de TU. Maar nog veel belangrijker sprak hij altijd met heel veel trots en liefde over zijn gezin . Als hij over zijn dochter sprak gingen zijn ogen schitteren. 

Wij wensen jullie allen heel veel sterkte met dit enorme grote verlies. 

 

 

Linda Heemskerk - namens de TUDelft Library
Ongeloof

Beste Sanne, Lieke en familie,

 

Vol ongeloof vernam ik dat Tonny veel te vroeg is overleden. Op het werk binnen BN als DSO persoon vond ik Tonny altijd erg betrokken. Hij had altijd een luisterend oor en met vragen kon ik bij hem altijd terecht.

Ik wens jullie heel veel sterkte met dit grote verlies.

Anke Amweg-Welter
Afscheid

Gecondoleerd met dit grote verdriet. Ik wens jullie heel veel sterkte toe met de leegte die Tonny achter laat. 

Tijdens het hardlopen stond Tonny altijd klaar voor een praatje. We spraken vooral over de scouting. Hij kon vol trots vertellen wat hij had gedaan voor de scouting, zoals de trainingen. 

Ik zal Tonny herinneren als een lieve en zorgzame man met veel geduld. 

Groet, 

 

Hilda van der Veen
Vele waardevolle herinneringen

Beste familie,

Enorm veel sterkte gewenst na deze donderslag bij heldere hemel.

Wij zullen Tonny via Scouting regio Delfland in de rol van voorzitter van Scouting MPD en als praktijkcoach herinneren als hele prettige teamspeler, zijn luisterend oor, kennis en ervaring en zijn fijne manier waarop hij die kennis en ervaring inbracht waren voor ons waardevol.

Vele kinderen en mede-vrijwilligers plukken nog steeds de vruchten van zijn inbreng. Binnen Scouting MPD, binnen Scouting regio Delfland en óók binnen Scouting Schipluiden.

 

 

 

 

Dennis van Leeuwen en mede-bestuursleden van Scouting Schipluiden
Dank je wel, Tonny! Wij zullen jou niet vergeten

Lieve Tonny, wij zullen jou nooit vergeten want toevallig hadden wij afgelopen week nog over jou en heb ik zelfs nog een foto van jou als duikinstructeur met onze Anna in TODI laten zien. En natuurlijk toen Marcel en ik ook gingen leren duiken bij Baracuda en ik met jou mijn 1e buitenduik heb mogen doen.
Dank je wel voor altijd jouw spontaniteit, gezelligheid, leerzaamheid.
Wij wensen Sanne & Lieke en alle anderen die jullie dierbaar zijn heel veel sterkte voor nu en in de toekomst.
Rust zacht, Tonny! 
🌈💖🌟 

Jorina, Marcel & Anna Walstra
Vaarwel Tonny

Het is nu 10 dagen geleden dat ik het vreselijke bericht kreeg van Tonny's plotselinge overlijden en ik kan het nog steeds niet bevatten.

Een ontzettend verlies voor onze duikvereniging. Tonny was een man met aandacht voor àlles: in de eerste plaats voor zijn gezin en mensen in het algemeen, maar ook voor het werk, de veiligheid, het materiaal en ga zo maar door. Aandacht was zijn 'middle name'.

We hebben nu afscheid van hem genomen; de herinnering blijft aan een ontzettend fijn en daadkrachtig persoon met plezier in het leven en enorm veel liefde voor de medemens!

Heel veel sterkte, in de eerste plaats voor zijn gezin en ook voor de overige familieleden, vrienden en bekenden.

Adieu Tonny!

Jan van der Ham (Baracuda)
Veel sterkte

Geschrokken zag ik het bericht. Gecondoleerd en heel veel sterkte voor Sanne en Lieke. Bij Scouting Marco Polo was Tonny altijd beschikbaar en ook in zijn werk bij de TU ben ik hem nog tegengekomen. Tonny was altijd erg opgewekt en vol energie om dingen aan te pakken. Ik kon ook altijd goed met hem praten. Nogmaals veel sterkte ook jullie en hij wordt gemist. 

Marc Weeber
Verdrietig en geschokt

Afgelopen zaterdag kreeg ik via Káto het droevige bericht doorgestuurd dat Tonny was overleden. Nu zij er hier al heel veel mooie woorden over Tonny gesproken en daar sluit ik me graag bij aan.

Toch heb ik de behoefte er nog iets aan toe te voegen. Tonny ken ik uit de tijd dat we samen bij de HIT Alphen actief waren in de jaren negentig en later ook nog bij de Stam Z.O.U.T. Tonny was 11 dagen ouder dan ik en dat schept toch een band. In die periode kwam ik redelijk geregeld bij Tonny over de vloer (en hij bij mij), eerst nog in Goes, later op de Molstraat of -steeg in Delft. Vast programmaonderdeel waren de pannenkoeken en een goed glas bier. Tonny was altijd een vrolijk en opgeruimd persoon, die iedereen in zijn of haar waarde liet.

Toen ik rond 2000 terug kwam uit het buitenland is het contact wat verwaterd (geheel aan mezelf te wijten), al kan ik me nog een hele fijne avond herinneren rond 2006 bij jullie in Delft. Wat mij betreft de aanzet voor een intensiever contact, maar ik heb het laten versloffen. Vorig jaar rond deze tijd voegde ik hem toe aan mijn LinkedIn contacten en we zouden na corona afspreken voor een pannenkoek en een goed glas Belgisch bier. Helaas is het er niet meer van gekomen.

Afgelopen zaterdag hoorde ik dus dat hij op 31 mei plots is overleden. Te vroeg natuurlijk, veel te jong. Net te laat voor de uitvaart. Maar in mijn hart zal ik je herdenken.

Sanne, Lieke, ik wens jullie veel sterkte met dit plotselinge verlies.

Jop
Afscheid

Pas vandaag hoorde ik het schokkende bericht van Tonny's overlijden. Tonny was een hele fijne collega bij de TU Delft en één van de eerste 'mid-career afstudeerders'. Een uitdagende groep van veelbelovende afstudeerders waarin Tonny zijn jarenlange praktische ervaring in bracht en daarmee nieuw onderzoek en inzichten stimuleerde.

Wat een vreselijk en onverwacht verlies voor familie vrienden en collega's!

Jan Vreeburg
Vaar wel Tonny

Tonny zal ik herinneren als een sociaal en betrokken mens. Samen met  zijn hardloopmaatjes heeft Tonny vele mooie kilometers asfalt onder zijn hardloopschoenen laten passeren.....je was een voorbeeld voor vele. Rust zacht Tonny.

Jan Flipse.