phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Ton Vink

-
Na zevenentwintig jaar lief en leed
heb ik je moeten laten gaan.

Uitvaartinformatie

Ton is in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, Eikelenburglaan 5 in Rijswijk, alwaar geen bezoek.


Vanwege de maatregelen rond het coronavirus zal de uitvaart donderdag 25 maart om 14.45 uur in besloten kring plaatsvinden.


U kunt zich aanmelden via zalmvink@gmail.com om de uitvaart middels een livestream bij te wonen.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Ton Vink

Deel deze pagina
Lieve Huub

Volledig verbijsterd ontving ik vandaag het bericht van het plotselinge overlijden van Ton. Ik kan het nauwelijks bevatten.

Ik heb Ton leren kennen als een vrolijk, warm en integer persoon. Ik ga hem missen! 

Sterkte om dit verlies een plekje te geven.

Jeannette van der Kooy (pedicure)
We gaan Ton missen

Wat kwam het afscheid onverwachts. Ton had nog zoveel plannen om samen met Huub te genieten van zijn aankomende pensionering. Straks lekker genieten van de verdiende vrije tijd in hun huisje in Vierhouten, het mag helaas niet zo zijn.  We bewaren een warme herinnering aan die altijd opgewekte Ton. Wat zal Huub zijn maatje gaan missen. Sterkte broer.

Albert van der Zalm
Rust zacht lieve Ton

We gaan je zeker missen  en al de bewoners natuurlijk ook hopelijk heb je rust nu sterkte voor je family

 

Miranda vd plank
We zullen Ton missen.

Lieve Huub

We wisten dat Ton al erg ziek was, maar we schrokken vanochtend toen ik jouw bericht las. Fijn dat we jouw Ton als familie erbij kregen. Ton was de liefste zorgzaamste zwager en vol humor en bescheiden. Ton hielp anderen jarenlang liefdevol. Mooie herinneringen aan de georganiseerde familiefeesten op jullie camping. Ook de keren dat we op bezoek in Delft, Vierhouten zijn geweest en naar Kootwijk gingen hebben veel lol hebben gemaakt. Wat jammer dat we het laatste familiefeest 2 x hebben moeten uitstellen.. Terwijl Ton zou graag het feest op zijn 65 jaar had willen geven. Ton belde nog om te overleggen wat te doen met Corona en nu totaal onverwacht jouw Ton’s begrafenis. Jullie beeld “de Wesp” zullen we koesteren in onze tuin. Lieve Huub laat je omringen door lieve mensen en tot gauw. Liefs van ons Sander en Vera

Vera van der Zalm
Rust zacht lieve kanjer ❤
Sylvia
Ik mis je nu al

worden schieten me te kort ik had je nog zoveel willen zeggen ik ben dankbaar dat jij me broer was twee weken geleden ben je nog bij ons lang geweest voor kevin jje gaf hem een dikke knuffel en zij dat je hem gemist had we zouden snel weer wat afspreken als de terrassen weer open waren net zoals we vroeger vaak deden kon ik dit maar nog 1 keer over doen ik mis je nu al 

Conny
De liefste man die ik ken

Lieve Huub,

Ik ken Ton mijn hele leven als de liefste man op aarde. Wat een groot gemis! Ik wens jou, Huub, heel veel sterkte. Ik wens jou alle liefde en kracht. Ik wens je meer dan ik zeggen kan.

Christa
Lieve Huub,

Wat een verschrikkelijk nieuws en wat is het snel gegaan! Een groot gemis voor jou, we wensen je heel veel sterkte en denken aan je! Ik dacht er meteen aan dat Mamma en Ton nu samen op hun wolkje zitten, lekker OH-en en lol maken!

Liefs van ons xxx

John, Judith en Thomas
Lieve Huub

Ik schrik van dit bericht.

Heel veel sterkte lieve Huub, en familie en vrienden ook.

 

Rust zacht Ton.

Britt
Broer Gerrit en Liesbeth

Wij ontvingen het trieste bericht dat Ton onverwachts is overleden is.

Heel veel sterkte met dit zware verlies en namens ons gecondoleerd .

Gerrit en Liesbeth 

Alkmaar
Wat een gemis

Lieve Huub,

Wat zijn wij geschrokken van het bericht dat Ton niet meer onder ons is.  En hoe bizar dat dit soms zo snel kan gaan, hoe iemand onverwacht uit het leven weg valt. Ton is jaren lang voor ons een fijne collega geweest waar wij zeker op afdeling 3 enorm met elkaar hebben kunnen lachen gieren en brullen. Ton was altijd aanwezig, een lieverd voor de bewoners maar ook voor ons als collega's.  Hij zorgde met alle feestdagen altijd dat de afdeling er gezellig bij stond en versierd was, zelfs nadat hij afdeling 3 verliet en op afdeling 5 ging werken werden wij nooit vergeten door Ton. Wij hebben aan hem een fijne collega gehad op wie we konden bouwen en met wie we konden lachen. Wij gaan hem heel erg missen. Uit het oog maar nooit uit ons hart!

Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Lieve groetjes, 

Jeannette, Sandra en Danique

Jeannette, Sandra en Danique
Rust zacht

Lieve Ton,

Ik ben enorm  geschrokken van het bericht dat je er niet meer bent , wat was je een lieve en bijzondere man en wat moest ik altijd om je lachen, na 6 jaar met je gewerkt te hebben wist je nog steeds mijn naam niet 😂

Wat is het leven oneerlijk , ik ben je ooit nog eens tegen gekomen en toen had je het over je pensioen en als je niet meer hoefte te werken , hoe je er naar uit keek om dan van je vrije tijd te kunnen genieten met je partner , het mag niet zo zijn 😢

Rust zacht lieve Ton , bedankt dat ik jou mocht leren kennen 

Liefs Gisou 

Sterkte voor alle nabestaanden van Ton 

Gisou
Rust zacht

Rust zacht lieve Ton.

Ik ben erg geschokken van het bericht dat je er niet meer bent.

Ik wens Huub en verdere familieleden veel sterkte met het verlies van Ton.

Anita Hutten
Laatste groet

Bij deze wilde ik Ton zijn man en verdere familie heel veel sterkte wensen met dit grote verlies.

Ik ken Ton als collega uit Die Buytenweye waar ik werk als vrijwilligster, wat een mooi mens was hij en zo vriendelijk en sociaal en was super goed voor de bewoners, vooral voor mijn moeder is hij zo goed geweest dat zal ik nooit meer vergeten.

Zo bewonderingswaardig wat hij allemaal deed voor de mensen.

We zullen je missen Ton en ik zal je nooit vergeten.

Rust zacht lieve Ton.

Mieke koolen
Lieve Huub

Lieve Huub,

Ongelooflijk nieuws na zo’n korte tijd van ziek zijn. Wij zijn er stil van.

Wij kunnen jullie ook niet zonder elkaar bedenken. 

Ruim 10 jaar waren wij buurtjes in Vierhouten. Wij respecteerde elkaars ruimte van genieten op de hei en de privacy die we daar beide (gezin) zochten dat waardeerde wij enorm.

Wij genoten van jullie hoe trots jullie waren op jullie hutje in Vierhouten en deze met grote zorg onderhielden.

Maar ook genoten wij van de momentjes dat we juist wel met elkaar een biertje of kopje koffie dronken en even lekker bij kletste.

Ton gaf ook graag cadeautjes aan Eloise. Ze heeft nog heel lang jullie heksjes in haar slaapkamer in Vierhouten gehad. Nu heeft ze nog steeds het roze paashaasje knuffeltje die ze van Ton een keer met Pasen heeft ontvangen.

Kortom Huub zonder Ton kunnen wij ons niet voorstellen wat een groot verlies.

Heel veel warmte steun en liefde toegewenst,

Louis Manon en Eloise Meulstee 
 

Louis Manon Eloise
Ton

lieve ton schrok van het bericht dat je was overleden je was een zeer warm persoon en probeerde altijd voor de bewoners van de beytenweije je best te doen over dit kan ik meepraten betreft mijn moeder die jij zeer luefdevol hebt verzorgd en jij was de enige die op haar gezicht nog een lach kon toveren en dat deed haar en ons goed  nogmaals dank hiervoor de hemel heeft er een engel bij rust zacht lieve ton

Ineke deutekom koolen
Mijn lieve collega Ton

Lieve Ton,

Ik ga jou heel erg missen, vooral het samen lachen en het samen liedjes zingen op de werkvloer. Jij was erg geliefd en zorgzaam voor iedereen die jou dierbaar was.

Ik wens Huub en familie heel veel sterkte toe.

Marianne Meijer
Lieve vriend

​​​​​​Lieve Huub,

​​​​​​Jou geliefde man TON, mocht ik  bijna 40 jaar lang mijn lieve, vrolijke, trouwe, dappere VRIEND noemen.

Wat zullen we  hem missen

Lieve Huub, heel veel sterkte en kracht

 

​​​​​​

​​

Betsie
Lieve Ton

Lieve Ton, 
 

wat ben ik geschrokken van het bericht dat je er niet meer bent, wat ga ik het missen die cappuccino’s in de nacht dienst, even lachen op 5 , en wat had ik het je gegund dat je meer tijd kon gaan door brengen op de camping waar je zo onwijs naar uit het kijken was! Maar helaas is deze tijd je niet gegeven... 

rust zacht.! 
 

 

Leonie Slagmoolen
Dag Ton,

Een paar weken geleden stonden we bij de fietsenstalling in de Pootstraat nog met je te praten.

Je vertelde over jullie vakantiehuisje en dat je je verheugde er weer heen te gaan.

Je was onze go-between met Mien de Groot, die jou vast ook erg gaat missen.

Veel sterkte gewenst voor alle nabestaanden. 

 

Mart en Niki Breedveld
Rust zacht ouwe vriend

Tonnie uit t Vinkenstraatje, we kennen elkaar van kinds af aan. Jij uit t straatje tegenover Tut Verhaar (later Chris en Loes) en ik van t Herenpad. Tis al weer jaren geleden dat we ff over die ouwe tijd stonden te klessebessen en nu ben je er niet meer! Het gaat je goed gozer!!! Huub en familie heel veel sterkte met dit grote verlies!!!

Eric van Doesburg
Sterkte

Wens je heel veel sterkte oom Huub, met het verlies van Ton. 

Muriël
Lieve Ton

Lieve Ton

Een fijne,lieve,vrolijke,zingende collega is heen gegaan.

Ik heb altijd fijn met je gewerkt,je mogen helpen met het halen van een certificaat,oh wat was je trots. Als dank zijn we samen eerst wat wezen eten op de boulevard van Scheveningen en naar de musical Aïda geweest die jij van begin af aan mee zong,heerlijk vond ik dat,jij kon zo genieten van dat soort momentjes. Altijd effe kletsen als we mekaar zagen op t werk. Liep je met bekers koffie die je naar de team managers ging brengen.

Voor altijd in m’n hart,ik ga je missen,rust zacht.

Gecondoleerd en sterkte voor Huub en verdere familie.

Lisette v. Woggelum
Lieve Ton

Lieve Ton,

Wat een vreselijke schok, lieve Ton die we zo plotseling kwijt zijn.

Wat ga ik je missen, altijd even een praatje. Als je me zag Essiieee. Altijd vragen naar de kinderen, oude herinneringen ophalen, of even vertellen wat je dwars zat. Zoveel besproken. 
Vaak fluitend over de gangen, zo behulpzaam naar de bewoners maar ook zeker je collega’s.

Schat ik ga je missen!

Huub heel veel sterkte de komende tijd.

Veel liefs,

Essie

 

Esther Notenboom
Rust zacht Ton

Woorden schieten ons tekort! We hebben Ton leren kennen in de Buytenweye waar hij altijd liefdevol voor mijn moeder en de andere bewoners heeft gezorgd. Het waren gezellige tijden. Het is niet te bevatten dat je er niet meer ben.

Huub gecondoleerd met dit grote verlies en heel veel sterkte toegewenst.

 

 

Kees en Ineke Reurings
Ton

Rust zacht lieve Ton

Wat ga ik je missen.

Het is niet te bevatten.

Huub , familie en vrienden gecondoleerd en heel erg veel sterkte.

Wil

 

 

Wil Laros

30 jaar onze collega, ons maatje, veel gelachen maar ook wel eens een traan.

lieve Ton wat gaan wij jou missen.

liefs  Sandra en Karin

Sandra en Karin

Weer een lieve collega die we verliezen.

Ton was erg behulpzaam en lief zoals zo velen al zeggen. Iedere Kerst kwam hij weer met spullen aan om onze Huiskamer te versieren want, we moeten het toch gezellig maken zei hij dan. Ton ik zal je nooit vergeten. Voor Huub en familie veel troost en kracht!!

Ik ben blij dat ik Ton gekend heb.

Mirjam Vlaardingerbroek
Herinnering Wandelen in Vierhouten

Ton, wat was jij graag in je paleisje op de camping  in Vierhouten...

Opknappen, schoonmaken en genieten van het resultaat.

Eindeloos zwerven over de hei. Op je 65 ste verjaardag zou jij onze jaarlijkse familiedag organiseren..

Het heeft niet zo mogen zijn...

Huub moet nu alleen zijn pad lopen. Maar in ons hart blijf je bij hem en bij ons, voor altijd ❤️

 

 

 

 

Len van der Zalm

Lieve Ton.

Niets was jou teveel.

Altijd met een lach, ondanks jouw zorgen om Huub en de mensen om wie je gaf.

Bedankt lieve, zorgzame, bijzondere Ton.

 

Petra Vermeulen
Dank je, Ton

Dank je, Ton, voor mijn ontbijtje om half 8 ‘s ochtends en de Ipad ‘op stroom’ zetten, de vaten en andere klusjes.

Ik zal je missen.

Sterkte, Huub.

Henny Eckebus kamer 509
Lieve Huub

Lieve Ome Huub,

Ik wens u zoveel liefde en kracht toe die u nodig heeft om verder te gaan zonder Ton.

Vergeet niet dat er nog heel veel mensen van u houden! 

Heel veel liefde uit zeeland!

Charlotte

 

Nichtje Charlotje

Ton ik vergeet nooit mijn eerste werkdag in die Buytenweye. Je hielp me met alles. Wat was je altijd lief voor iedereen. 

Je was niet alleen mijn collega, maar ook een vriend.

Ik heb zoveel goede herinneringen aan jou.

Bedankt Ton

Mahmoud

Ton ik vergeet nooit mijn eerste werkdag in die Buytenweye. Je hielp me met alles. Wat was je altijd lief voor iedereen. 

Je was niet alleen mijn collega, maar ook een vriend. Ik heb veel goede herinneringen aan jou. 

Bedankt voor alles Ton

Mahmoud
mieke van der zalm

Lieve Ton, ongelofelijk dat jij er niet meer bent, weggerukt door die nare ziekte. Ennog zo snel ook nadat we het gehoord hadden. We houden de mooie herinneringen aan jou levend. Lieve Huub heel veel sterkte en kracht voor jou de komende tijd . Kees en Nicolet, Wesley en Lindsey Vink.

Kees en Nicolet Vink
Lieve collega

Lieve Ton. 

Hier zijn geen woorden voor zo onwerkelijk en zo snel dat jij er niet meer bent. 

Het is stil in die buytenweye zonder jou wat was en ben je toch een uniek mens.

Rust zacht. 

Hierbij wens ik Huub en iedereen die jou lief heeft heel veel sterkte met dit plotselinge verlies. 

Liefs Wen 

Wendy kleijs
Laatste groet

Verleden maand kwam ik Ton tegen. Ton was net klaar met werken en fietste naar huis. Mekaar gegroet en vroeg hoe het gaat. Zonder te weten dat die dag de laatste keer dat ik Ton zou zien.

Huub en familie wens ik heel veel sterkte de komende tijd.

Ton rust zacht

Katja Zuca(oud collega)
Lieve Huub

Wat een onvoorstelbaar bericht kreeg ik van je, de uitslag en levensverwachting van Ton. En wat schrok ik nog meer toen je 2 dagen later appte dat hij was overleden. 

Ik zie Ton voor me als altijd behulpzaam, liefdevol voor de mensen om hem heen, maar vooral voor zijn eigen grote liefde. Even buurten aan de balie bij Boekenvoordeel, waar ik hem door jou als mijn collega heb leren kennen. Hoe bijzonder was het dat ik jaren later zijn collega werd binnen Die Buytenweye.

Lieve Huub, heel veel sterkte met het verlies van je maatje! Het tastbare is weg, maar je zal hem voor altijd levend houden in je hart ❤

Liefs, Cindy 🌸

Cindy
Rust zacht Ton

Dank je wel Ton, voor al je goede zorgen voor onze moeder in Die Buytenweye, en namens Boris voor de plakjes worst van de broodkar. 

We gaan je missen, je was een heel fijn mens. 

Sterkte voor alle nabestaanden. 

 

 

Marja en Johan
Ton

Lieve ome huub, wat is het snel gegaan! Eerst het bericht dat hij in het ziekenhuis lag, volgende dag uitbehandeld en de dag daarna overleden! Gelukkig geen lange lijdensweg! Wij wensen je morgen heel veel sterkte met het afscheid! 🍀en hopelijk vind je de kracht om verder te gaan! Liefs van ons 

Erwin, naomi, daan en sam
Lieve Ton

Zo onwerkelijk....en zo onverwachts...

Lieve Ton ik ga je zo vreselijk missen!

Je was een fijne collega met een hart van goud. 

Ik ben blij dat ik je collega mocht zijn en zal je nooit vergeten!

Ik wens Huub en verder alle nabestaanden heel veel sterkte met dit enorme verlies.

Annelies Krijgsman
Lieve Ton

Wat zal gemist worden . Altijd zorgzaam en in voor een lolletje. Op vakantie in Elburg kwam ik je zelfs tegen. Ik heb mooie herinnering aan jou  zal je missen 

Huub veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Sietske
Lieve Ton

Lieve Ton, wat ga ik jou persoonlijke ik missen zeg!! Je was zoooo sprankelend aanwezig!! Je deed meer dan je moest!! Wat had je graag ook nog een keer in de grote tent in De tuin van Die Buytenweye willen slapen!

Liefs Dorien

Dorien Sax
Lieve Ton

Lieve Ton, wat heb ik fijn met jou gewerkt en wat was jij een goede collega! Rust in vrede Lieve Ton .Huub we wensen jou heel veel sterkte toe voor de komende tijd  Nanda en Hermen Werges.

N.A.
Bedankt

Lieve Ton,

Wat een schok om te horen dat jij er niet meer bent. 
Ik heb zo’n 6 jaar mogen genieten van jou als collega.  Wat zul jij gemist worden zeg!  
Bedankt lieve Ton voor de fijne herinneringen die ik aan jou heb en ontzettend veel sterkte voor jou nabestaanden. 
 

liefs

Daisy
Rust zacht Ton

Lieve Ton,

 

3 weken geleden nog samen de garage opruimen en vertellen wij jou dat we een kleindje krijgen, vervolgens kom je dag later met centjes voor onze babykamer, zo attent was je! kreeg veel leuke spullen, super dank daarvoor.

 

Heel veel sterkte voor iedereen.

Wesley & Bonnie
Condoleances

We hebben Ton leren kennen als een enthousiast en ijverig cursist.

Hij was een bekendheid op de Taal+ school.

We wensen zijn familie en vrienden veel sterkte met dit verlies.

 

 

 

ROC Mondriaan Taal+ School