phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Tineke Castenmiller - Leertouwer

-
Mijn laatste groet is voor hen,
die mij in mijn onvolmaaktheid
kenden en mij liefhadden.

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, Juniusstraat 4 te Delft, op donderdag 27 mei van 18.30 tot 19.15 uur.


De plechtigheid zal in besloten kring plaatsvinden.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Tineke Castenmiller - Leertouwer

Deel deze pagina
Condoleance

Beste Peter, Lieve Melanie en kinderen.

We condoleren jullie met het overlijden van je Moeder, Schoonmoeder en Oma.

We wensen jullie sterkte bij het verwerken van dit verlies,  wat ook ongetwijfeld het overlijden van Vader Kees weer feller in de herinnering brengt.

Moge de herinneringen aan fijne ouders jullie tot troost zijn.

Hartelijke groeten van Fam. J. Breemer.

Fam. J. Breemer, Churchilllaan 68, 2625GW DELFT

Toen mijn vorige buurvrouw wegging vond ik dat heel naar, ik had zo'n goede band met haar en dacht nou we moeten maar zien wat we ervoor terug krijgen. Maar toen kwam Tineke en het was meteen goed. Met het hart op de tong heb ik vaak om haar gelachen. Altijd adrem en zo dankbaar als ik soep kwam  brengen, standaard:" meid wat een heerlijke soep was dat weer". Maar soms hadden we ook serieuze gesprekken en gaf ze aan dat ze Kees zo miste en dat ze het lastig vond om hier te wennen. Maar ook dat ze niet wilde lijden en zeker niet als een kasplantje wilde leven. Daar was ze heel duidelijk in. En gelukkig heeft ze daar zelf nu een rol in kunnen hebben en is dit haar gespaard gebleven. Ze heeft rust en is bij haar Kees in Delft.

Lieve Tineke we gaan je missen!

Peter, Melanie, Elise en Thijs veel sterkte.  Maar weet dat ze ontzettend trots op jullie is!  Dat heeft ze vaak genoeg gezegd! Hou jullie taai. 

Liefs buurtjes Bianca en John 

Bianca en John
Ga je missen kanjer

Lieve familie van Tieneke,

Ik wil jullie heel veel sterkte wensen met het verwerken van jullie verlies. Tieneke was een geweldige vrouw met zeer mooie humor. Ik voelde me altijd erg welkom bij haar en heb met liefde voor haar gezorgd. Lieve Tieneke ik zal nooit vergeten hoe leuk het was om even bij te tanken met een lekker bakkie zoals je dat altijd zei. Mijn dank is groot, en zal je nooit vergeten. Rust zacht. 

Liefs Jeantine 

Jeantine Meesters verpleegkundige surplus
Oproštaj

Napustila si nas i otišla na bolji svijet.

Iza tebe je ostalo sjećanje na dragu osobu koja je plijenili svojom dobrotom.. Draga Tinneke sretna sam što sam te poznavala. I kao takva ostaješ u mom sjecanju❤

 

.

Mersa