phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Suus Contant - Moor

-
Nooit vragen, nooit klagen
altijd alles zelf dragen.

Uitvaartinformatie

 

Er is gelegenheid tot afscheid nemen van Suus in het uitvaartcentrum van
De Laatste Eer, locatie Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft, op woensdag 16 januari van 20.00 tot 20.45 uur.

 

Voorafgaand aan de crematie herdenken wij Suus in de aula van crematorium Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft, op donderdag 17 januari om 13.00 uur.

 

Aansluitend is er gelegenheid tot samenzijn in de ontvangkamer van het crematorium.

 

- Bloemen worden gewaardeerd -

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Suus Contant - Moor

Deel deze pagina
Afscheid van Suus

Lieve familie van Suus,

Wat schrik ik van dit bericht. Ik heb haar nog voor de kerst gesproken en ze was nog volop bezig met de verhuizing van Edwin. Dat tekende haar ook. Altijd betrokken. Pragmatisch en aktief. Nog zo helder van geest. Vriendin tot het laatst.

Mijn moeder gaat haar zeker missen. Ze heeft heel veel steun van Suus ontvangen na het overlijden van mijn vader. Suus bleef trouw contact houden ondanks dat mijn moeder afgleed in haar eigen wereld.

We hebben het heel gezellig gehad met Suus. Ze zal zeker gemist worden

Heel veel sterkte namens de familie.

Henriette Wintermans

 

Henriette Wintermans namens familie
Voor de familie

Wij zullen Suus missen na 20 jaar buren te zijn geweest.

Suus stond altijd klaar om te helpen, als wij op vakantie waren paste zij op ons huis. En als er computerproblemen waren kon ik Suus weer helpen.

Wij dronken regelmatig een kopje koffie bij elkaar om even bij te kletsen dat was altijd gezellig.

Wij zullen haar erg missen.

 

Ria en Henk Paling
Fam van Suus

Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve moeder en schoonmoeder en oma 

na het overlijden van haar broer Jaap is het contact een beetje verwatert was een zeer lieve vrouw 

iedereen heel veel sterkte met dit grote verlies 

 

Ingrid v d Stap
Voor de familie van Suus

 

Gecondoleerd met het overlijden van Suus.

Suus was een collega van mij in de Marcushof.

Dat was een super leuke tijd.

Heel veel sterkte.

Jannie Langenberg
Lieve Suus

Lieve Suus,

Het is op een paar maanden na 55 jaar geleden, dat we elkaar ontmoetten

op de galerij van een nieuwbouwflat in de Schrobbelaarstraat. Jullie woonden er pas en wij hadden de sleutel gekregen om te kijken of de flat naar onze zin zou zijn. Jij stond op de galerij en Nico en jij zeiden : hé wij kennen elkaar, want jullie woonden beiden in de binnenstad van Delft. Er was dus al snel een klik. Jullie hadden al een dochter Judith en onze dochter is na een aantal maanden daar geboren. Jullie waren fijne buren, waar we vanaf het begin goed mee omgingen. Al gauw was ik erg vertrouwd met Suus. We konden heel goed met elkaar opschieten. Soms 's morgens even een kopje koffie drinken en een praatje maken. De mannen Henk en Nico konden ook goed met elkaar opschieten, dus menige zaterdagavond zaten we bij elkaar.

Na 5 jaar werden er nieuwe flats gebouwd in Buitenhof. Suus zei: zullen we eens gaan kijken. Nou dat was prima. De flats waren mooier en groter. De voorwaarden was wel, dat we weer naast elkaar moesten wonen. En dat is gelukt. We hadden inmiddels allebei 2 kinderen, waar we leuke dingen mee deden, bv. naar het Korft of Kerkpolder. Na ongeveer 11 jaar kwam Tanthof Oost in beeld. Daar zijn we beiden naar toe verhuisd. Niet meer naast elkaar, maar wel in de zelfde wijk. We gingen daar ook veel met elkaar om. Ook na het overlijden van Henk is dat zo doorgegaan. Nico en ik gingen meestal samen naar Suus. Dat was ook voor Nico vanzelfsprekend. We konden met Suus over van alles praten. Suus was altijd eerlijk in haar mening en was iemand waar je alles mee kon delen. Suus , dank je voor je vriendschap. We zullen je erg missen.

Truus en Nico

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nico en Truus Halbe
Mevrouw Contant

Van Edwin hoorde ik dat het slecht ging met zijn zorgzame moeder en besloot daarom een kaartje te sturen om haar een beetje op te beuren. Het ging allemaal zo snel waardoor ik helaas te laat was het geschreven kaartje te versturen. Bij deze alsnog de tekst;

'Regelmatig denk ik nog aan de tijd dat ik met Edwin reperteerde op zijn zolderkamer voor ons grootse optredens. Want daar is onze befaamde muziekcarrière immers begonnen! Dankzij uw steun konden we in de pauzes even bijkomen met een verkwikkend glas Fanta en chips om vervolgens die klassiekers te schrijven. Veel dank voor deze warme jeugdherinneringen en heel veel sterkte de komende tijd!'

Edwin en ik konden geen noot lezen en bakten er dan ook geen hout van. Mevrouw Contant adviseerde ons wijselijk om op muziekles te gaan. Hadden we nu maar geluisterd naar deze onvergetelijke, lieve, warme, wijze en openhartige vrouw. We zijn nooit verder gekomen dan popsterren in onze dromen.

Liefs Richard

 

 

Richard Bijloo