phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
afb
afb

Sjaan van Puffelen - van den Bergh

-
" Wat ik kan doe ik, wat ik niet kan moet ik laten.
We wachten alles maar af "

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, locatie Iepenhof, Hofl aan 18 te Delft, op maandag 14 november van 18.30 tot 19.15 uur.

De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal plaatsvinden in de aula van crematorium Iepenhof, Hofl aan 18 te Delft, op woensdag 16 november om 10.30 uur. Aansluitend is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Sjaan van Puffelen - van den Bergh

Deel deze pagina
Altijd vrolijk

Lieve tante Sjaan,

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. U bent altijd een vrolijk en belangstellend persoon geweest. Een tante waarmee je van alles kon bespreken, maar ook een die jou tuiterende oren kon bezorgen, ja aan woorden ontbrak het u nooit. Na 95 jaar de rust gevonden. Wij danken u voor de fijne momenten die wij met u hadden. Rust in Vrede.

Eric Friebel
Mw van puffelen

Lieve mevrouw van Puffelen

 

Een echte dame, dat was u.Tot op de puntjes verzorgd  En altijd een goed humeur. Tijdens het verzorgen van uw onderdanen(voeten) altijd heerlijk zitten kletsen. Na de behandeling dronken we altijd gezellig nog een bakje koffie.

Rust zacht. 

Voor de familie, heel veel sterkte met het gemis van jullie moeder, grootmoeder en overgrootmoeder

Marion
Tante

Lieve vriendelijke Tante Sjaan .

Al hebben wij elkaar een tijd niet meer gezien behalve als ik in de Hoven was dan gingen  we lekker ff beppen .En nog steeds respect voor U gehad toen U mijn Zussen Tineke en Wanda bij u mochten wonen omdat uw zus Tiny in coma lag . 

U heeft de rust verdiend  en een prachtige leeftijd bereikt

Met RESPECT neem ik afscheid  van U

Piet,Joke Ron sterkte 

Joke v d Have Jansen
Dag lieve tante sjaan

Ik condoleer de famillie met het verlies van tante sjaan ik heb best veel leuken herinneringen aan haar altyd ff tyd voor een gezellig praatje als je der tegen kwam veel sterkte 🙏

Anja v velzen-schonewille
Dag lieve tante Sjaan

Ik zal de bezoekjes aan u positief herinneren. Vaak had u het over de fijne tijd met ome Rinus en uw gezin. En als ik wat wilde weten over opa en oma Van Puffelen heeft u geprobeerd zoveel mogelijk te vertellen. Ik ben u daar heel dankbaar voor.

En nu is het einde voor u gekomen en hoop ik dat uw kleinkinderen ook mooie verhalen over hún oma en opa Van Puffelen te horen krijgen. In ieder geval dat hun oma een vrolijke en gezellige kwebbeltante was.

Veel sterkte voor iedereen..

Lida van de Merwe