phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
afb
afb

Ronald Vincent Luscuere

-
“Ik heb een mooi leven gehad”

Uitvaartinformatie

Ronald is thuis, alwaar geen bezoek.

De afscheidsdienst voor Ronald wordt gehouden op vrijdag 22 april om 15.00 uur in de aula van crematorium Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft.

Na afloop is er gelegenheid tot condoleren.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Ronald Vincent Luscuere

Deel deze pagina
Rust zacht!

Rust zacht.....

Peter Charité
Gecondoleerd en heel veel sterkte!

Gecondoleerd en heel veel sterkte! 

Gino Zandbergen
Frankrijk

Wat hebben we een mooie vakantie gehad met jullie in Zuid Frankrijk. Bij het prachtige meer " lac de sainte croix". Daarna mooie tijd met mijn broer en schoonzus...Peet en Jolanda.

Rust zacht!!

Ruud en ilona Notenboom
Fijne (oud) collega

Alleen maar mooie herinneringen aan en met Ronald tijdens mijn periode bij van Vliet tot 2014 .

Ik had al wel vernomen dat hij ziek was maar veel te snel en veel te jong gegaan .

Sterkte voor de Familie 

Marco Van Buijtene

Dit is veel te vroeg en te jong

Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit grote verlies

Liefs Jeroen, Cindy, Robin en Sven Voskuijl

Een Oliveaan is heengegaan

Als trouwe supporter, speler, vrijwilliger maar bovenal trotse vader van Guy was Ronald een graag geziene gast op het Sportpark.

Rust zacht Ronald!

Veel sterkte aan de familie

Martijn Dokkuma
Afscheid Ronald

Beste Ronald,

Net nu ik weer deel uit ga maken van de OLIVEO familie verlaat je ons.

Ik wist niet van je ziekte maar die strijd kan je niet winnen. Ik ken je als een bevlogen en gedreven voetbaltrainer maar daarnaast ook clubman op en top.

Rust zacht Ronald  

We gaan je missen....

Ricardo van der Spek

Ik ken Ronald als een fanatieke en sportieve vader langs de lijn. Bij zowel de voetbal als de hockey! 

Vel sterkte voor de familie ❤️ 

Fenna
Rust zacht Ronald

Gecondoleerd en heel veel sterkte met het verlies van Ronald

Jeroen den Harder
Te snel

Nog geen twee weken geleden kwam ik een pakket ophalen en vroeg hoe het ging. Je was positief over nieuwe kuur. Nu is het toch te snel gegaan. Bedankt voor het aannemen van onze pakketjes, fijne buurman en bezoekjes bij De Drie Heeren. Sterkte allemaal. Marcel & Hedy

Marcel en Hedy
Gecondoleerd en heel veel sterkte

Bedankt voor alle gezellige gesprekken op de club. Rust zacht en voor de nabestaanden heel veel sterkte

Colin Haket

Yvonne en kinderen gecondoleerd met het verlies van RONALD.

Heel veel sterkte voor de komende tijd.

Dymph van Winden
Sterkte

Wat een schok Yvonne en kinderen en verdere familie.

in gedachte bij jullie.

Wat is het snel gegaan.

liefs van Mariët Kik

Mariët Kik
Darling

Ik heb een jaar of tien met Ronald in één elftal gespeeld bij Oliveo en bewaar heel warme herinneringen aan hem. Hij was een klassiek grillige linkspoot die onnavolgbare dingen op het veld kon doen. In positieve én in negatieve zin. Hij was in mijn beleving altijd opgewekt en vrolijk. Kon weleens even bozig of teleurgesteld zijn als het tijdens de wedstrijd niet naar zijn zin ging, maar je merkte dat dat niet echt bij hem paste en binnen de kortste keren had ie dan weer een big smile op zijn gezicht. Dat opgeruimde karakter sprak mij, en vele anderen, natuurlijk enorm aan.

We konden het prima samen vinden en toen we midden jaren negentig een weekendje met het elftal naar Londen gingen waren we er snel uit dat we samen op een kamer zouden gaan. Nadat we de eerste avond met z'n allen natuurlijk flink op stap waren geweest en laat waren thuisgekomen, kregen we op onze kamer in de smiezen dat het hotel een ouderwets intern telefoonsysteem had. Je kamernummer was je toestelnummer. Wij wisten waar die andere jongens zaten en belden hun midden in de nacht op, zeiden iets in het Engels en stelden een vraag of iets dergelijks om daarna weer neer te leggen. Die gasten in verwarring achterlatend. Na elk telefoontje lagen we te huilen van de pret op ons bed. Zodra we enigszins bijgekomen waren, belden we de volgende kamer en zo ging dat door tot we iedereen gehad hadden. Telkens lagen wij natuurlijk in een deuk.

De volgende ochtend aan het ontbijt zeiden al die mannen tegen elkaar: zijn jullie vannacht ook gebeld? Raar he, wat was dat toch? Ronald en ik kletsten lekker mee, maar iedere keer dat we elkaar aankeken moesten we op onze lip bijten om niet in schaterlachen uit te barsten.

Uit dat uitstapje naar Londen kwam ook onze gewoonte voort om elkaar aan te spreken met 'Darling'. Er was daar namelijk een wat oudere vrouw die 's ochtends bij het ontbijt telkens thee en koffie kwam bijschenken. Zij sprak iedereen aan tafel voortdurend bij elke handeling aan met 'Darling'. Vanaf dat moment begroetten Ronald en ik elkaar ook steevast met 'Hi, darling'. Dat hebben we er jaren ingehouden.

Ik wens de familie veel sterkte bij het dragen van dit grote verlies. Ronald was een man uit duizenden. 

Rust zacht, darling.

 

Gerhard Verduijn
Ronald rust zacht.

Yvonne en familie gecondoleerd met het verlies van Ronald.

Wij wensen jullie de komende periode heel veel sterkte toe.

Ronald rust zacht.

 

 

Benita en Wim Voois
Rust zacht

Ik heb Ronald gekend als de vader van Celine. De altijd trouwe supporter tijdens de hockey, samen met Yvonne en Juul. Toen ik niet meer met Celine in het team zat zaten we wel eens naast elkaar bij de lijn. De sarcastische grapjes kwamen dan naar boven. Zelfs toen Ronald ziek was en ik vroeg niet zo slim: alles goed? Wist hij daar een grapje van te maken. Een eigenschap die Celine heeft overgenomen! Ik heb 2 jaar met Celine mogen samenwonen, waar Ronald zowel bij de verhuizing naar en de verhuizing van veel klusjes heeft gedaan en geholpen. Hadden we een lekkage of waren de stoppen doorgeslagen, belde we Ronald. Altijd was Ce trots dat Ronald zo goed kon helpen. Gelukkig hebben ze Ce d’r nieuwe huisje als project samen kunnen aanpakken. Met alle keuzes en opties hielp hij mee. Dan liet ze weer de tegel opties zien in de badkamer, met tip van Ronald om ze niet recht maar geschakeld te doen. Het is prachtig geworden!

Mooi om de herkenbare en speciale band tussen Celine en haar vader te zien. Dat blijft voor altijd. Rust zacht.

Heel veel sterkte aan jullie allemaal. 

Jessica
Rust zacht Ronald

Wat hadden we mooie voetbalgesprekken op de maandagavond na de training. Waarbij het al snel later werd dan gedacht en de dinsdag al was aangebroken wanneer we weer naar huis gingen.

Tijdens de revalidatie van Guy leerde ik je ook kennen als de betrokken vader die precies wilde weten hoe het ervoor stond. 

Mooi was het dat we elkaar onlangs bij de uitwedstrijd van het 1e bij DVC nog spraken. Na de 0-9 overwinning zei je, op de voor jouw typische wijze, dat het maar goed was dat Oliveo als eerste de 0-1 hadden gemaakt. Met daarbij de mooie glimlach en het eeuwige twinkeltje in je ogen.

We gaan je ontzettend missen Ronald. Ben dankbaar dat ik je heb leren kennen. 

Rust zacht.

Dick Kuijper
Gecondoleerd en veel sterkte

Heel veel sterkte toegewenst. 

Robin Hoogland
Rust zacht

Lieve Familie, 

Gecondoleerd met het verlies van Ronald.

Ik heb Ronald leren kennen als de vader van Céline.
Celien is in de loop der jaren als een soort zus voor mij gaan voelen.

Ik heb gezien hoe trots Ronald was toen Céline de sleutel kreeg van haar huis en hoe gedreven hij was om er mede voor te zorgen dat het een prachtige woonplek zou gaan worden. Dat is het zeker geworden kan ik vertellen, jammer dat Ronald het nooit helemaal af heeft kunnen zien.

Op Oliveo kwam ik hem ook regelmatig tegen als ik bij mijn broer stond te kijken. Maakte vaak een praatje met mijn opa en als een fanatieke supporter stond hij langs de lijn, dat fanatieke zie ik overigens terug in Céline! 

Ik wens jullie heel veel sterkte met dit grote verlies.

Wat je in je hart bewaart,
raak je nooit meer kwijt. 

 

Melissa

           

 

                              R.I.P

Enno en Owen Brouwer
Rust zacht Ronald

Ronald en Gerard, twee 'trainersmaten' die een tijdje bij de geel-zwarten van de buurgemeente de A-junioren hebben getraind, zo heb ik Ronald leren kennen.
Samen met de trainer van destijds de B2 en mij als trainer van de B1 hebben we heerlijke gesprekken gevoerd over onze teams en voetbal in het algemeen.
Uiteraard met een biertje erbij kon Ronald goed een gesprek overnemen en op een hele leuke manier verder vertellen, we kwamen er alleen niet meer tussen.
Ontzettend jammer dat ik hem eigenlijk maar zo kort heb gekend, het klikte altijd goed als we elkaar spraken.
Ik wens de familie en vrienden heel veel sterkte en liefde om dit grote verlies te dragen en een plekje in hun hart te geven.

Ton van der Helm
Een kleurrijke kanjer

Op dinsdagavond 8 maart sprak ik Ronald voor 't laatst langs de lijn.

Hij genoot zoals altijd van het spelletje alsof hij zelf in het veld stond. 

Destijds in het vriendenteam Oliveo 5 was het al een liefhebber.

Bij het eerbetoon van Oliveo wordt duidelijk hoe kleurrijk hij was.

De herinneringen aan Ronald zijn er velen en voor mij is hij een kanjer. 

Ik wens de familie veel sterkte de komende tijd.

 

Adrie Wijsman
Gecondoleerd en heel veel sterkte

Het is al weer een tijd geleden , maar wat waren het mooie jaren bij wilhelmus als speler van u en gerard! Rust zacht ronald❤️

Dylan van dijk

 

Yvonne en verdere familie

 

Gecondoleerd met het verlies van Ronald.

Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

In gedachten bij jullie.

Wil Westhoek

Wil Westhoek
Voetbaltrainer

Wij kende Ronald van Oliveo, samen met Gerard was hij de trainer van onze zoon Koen. Dat werd professioneel maar vriendelijk aangepakt, de jongens hadden respect maar voelde zich veilig onder hun coaching. Als ouders kreeg je na twee seizoenen ook een band met de mannen. Ik kwam Ronald nog regelmatig tegen in het dorp en dan maakte we een praatje hoe het was. De laatste keer dat ik hem zag was bij de bakker en toen vertelde hij dat het mis was, hij zei begrijp je toch niet hè nooit ziek geweest en nu dit! Ik vond dit niet te bevatten. Veel sterkte voor jullie, wij denken met een goed gevoel terug wat hij voor onze voetbaljongens van Oliveo heeft gedaan!

Yvonne Hofmeester(moeder Koen Groenewege)
Humor

Ik ga jouw typische en cynische voetbalhumor missen.

rust zacht "Old Boy"

Jan-Paul en Karin van der Haas
Lieve familie, gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst

Ronald ken ik als man van mijn sportmaatje Yvon en als vader van hun lieve dochter Juliëtte. 

Ronald zelf heb ik maar een paar keer ontmoet. Dat waren wel hele leuke ontmoetingen. Een aantal jaren geleden heel toevallig op een zonnig terras in de haven van Lemmer, zowel jullie als wij op weg naar een vakantie-adres in Friesland. Ook herinner ik me de gezellige zomer bbq in de tuin bij Ipse De Bruggen. 

Sterkte voor jullie allemaal X

Wilma van der Spijk
Collega Ronald

Bijna 19 jaar is Ronald mijn/onze collega als verkoopadviseur geweest ‘tussen de vorkheftrucks’. Wanneer er relaties belden om een bezoek aan ons bedrijf te maken was regelmatig de uitspraak: ’de koffie staat niet voor u klaar…..die wordt vers voor u gezet

Zoals op de rouwkaart treffend omschreven: eigengereid, gedreven, liefhebbend, sportief en betrokken. Je moest er soms even doorheen prikken en dan kwamen deze eigenschappen zakelijk, en ook met de verhalen over privé, inderdaad allemaal naar boven. Zijn ziekte veranderde daar niets aan.

Veel te jong overleden. Nooit ziek, druk met voetbal en zorgen voor zijn gezin. Hoewel Ronald al bijna 2 jaar met zijn ongelijke strijd bezig was, was het voor ons toch onverwacht dat hij afgelopen zaterdag is overleden. Veel respect voor hoe Ronald met zijn ziekte is omgegaan.

Yvonne, Juliette, Guy en Celine; heel veel sterkte de komende periode om het verlies te verwerken en het gemis een plek te geven.

Leco van Vliet & Collega’s L. van Vliet Vorkheftrucks

Leco van Vliet
Gecondoleerd en veel sterkte

Ik wil de familie en naasten veel sterkte wensen.

Jimmy Wiltenburg
Onze herinnering aan Ronald

Lieve Familie,

Wij hebben Ronald en de overige gezinsleden leren kennen door onze zoon Marcel die bij Oliveo ging voetballen. Marcel is nog steeds zeer goed bevriend met Guy en ook Ivan zit weer in de vriendengroep van Celine.

Ronald kennen we als een voetballiefhebber pur sang. Als jeugdtrainer bij Oliveo zagen we hem aan het werk maar ook als vader en vaste supporter van Guy die in het eerste elftal speelt.

Door de ontmoeting bij Oliveo tezamen met andere ouders van het jeugdelftal waarin Marcel en Guy speelden is er bij de mannen (vaders) een vriendengroep ‘Old Boys’ ontstaan en bij de dames (moeders) de ‘Meidenapp’. Al jaren worden er onderling leuke uitjes georganiseerd en gevierd. Te denken aan gezamenlijke oudjaarsavonden, verjaardagen van vrienden- en vriendinnen met uitjes naar o.a. Borussia Mönchengladbach om er maar 1 te noemen, etc. Onlangs kwam ik ook nog een fotoboek tegen waarbij we met 5 Oliveo gezinnen uit Pijnacker in 2008 op camping Rubicone aan de Adriatische kust stonden, waarbij Ronald achter de skottelbraai pannenkoeken stond te bakken.

Met al die foto’s die we hebben zullen we je blijven herinneren.

Nu ontvalt weer 1 man uit de ‘Old Boys’ groep. Veel te jong, maar deze ongelijke strijd kon ook jij niet winnen.

We wensen Yvon, Juliette, Guy en Celine de steun en kracht om dit verlies te verwerken.

Heel veel sterkte!

Gonard en Astrid

Marcel en Lisa

Ivan en Romany

 

Vaarwel Ronald

Ronald leerden wij kennen toen onze zonen de eerste stappen zetten op het voetbalveld bij Oliveo.

Samen werden we leider van de F-teams waar Guy en Steven in speelden .Ronald was een enthousiaste en gedreven leider/trainer en we hebben mooie tijden meegemaakt. In de jaren na de F zijn we altijd betrokken gebleven en hebben we elkaar vaak gezien en gesproken en flink gediscussieerd. In de vriendengroep die zich inmiddels had gevormd met andere enthousiaste voetbalouders hebben we lief en leed met elkaar gedeeld. Met de “Old Boys”, het mannelijke deel van de vriendengroep hebben we ook nog leuke internationale voetbaluitstapjes gedaan naar Duitsland, Belgie en in het bijzonder een mooie trip naar Spanje (Sevilla, Malaga).  Oud en Nieuw hebben we ook heel wat jaren met elkaar gevierd.

Ronald R.I.P.

Yvonne, Juliette, Guy en Celine heel veel sterkte met dit grote verlies.

 

Menno en Annemarie

 

Menno en Annemarie Vloemans
Altijd wel een glimlach

Ronald,

Ik ken jou, en dus ook Danny, al lang. Eerst bij Oliveo en kort daarna van het Pijnackerse 'nachtleven'. Ik zal je herinneren als een kerel die altijd een glimlach om z'n mond had, een grapje wist te vertellen of tijd had voor een slap o-h-praatje. Leuk!

Dank namens Oliveo voor de ontelbare uren die je in de club hebt gestopt. 

Ik wens je gezin en Danny alle sterkte!

Harry Kerklaan

 

 

 

Harry Kerklaan
Condoleance

Onze condoleance voor de familie, in het bijzonder voor Dan, sterkte bij het afscheid gozer, liefs van ons.

Arthur en Annelies Alberts
Wat een schok.

Beste familie.

Wij zijn erg geschrokken van het droevige bericht van Ronald’s overlijden. Onze oprechte deelneming. Vandaag ontvingen wij het bericht via onze dochter. Zij verzorgt de post omdat wij op reis in Frankrijk zijn. We denken aan jullie; vandaag was de afscheidsdienst. Wij wensen jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Wij wensen dat jullie troost bij elkaar vinden en in de mooie herinneringen aan Ronald. Lieve groeten van Vic en Christine Gremmer.

Vic en Christine Gremmer
Sterkte

Ronald was samen met Gerard een vaste waarde in t voetballeven van onze zoon toen hij nog klein was. Streng maar rechtvaardig en met gevoel voor alle verschillende kinderen en hun kwaliteiten. Humor was daarbij ook belangrijk. En relativeren… voetbal is uiteindelijk gewoon een spel. Met veel plezier en ook dankbaar denken wij terug aan die periode. We hebben er van genoten. Familie en vrienden, veel sterkte bij t verwerken van t verlies van Ronald 

Robert en Anja Boer
Herinnering

Oud buurman, oud teamgenoot,

Een speciale herinnering aan de Schaepmanlaan. Met de buurtkinderen op vlotten spelen. Uit baldadigheid proberen het vlot te laten kantelen door hard het gewicht naar links en rechts te verplaatsen. Uiteindelijk kregen we het voor elkaar. Het vlot kantelde, iedereen sprong aan de kant, alleen ik helaas, sprong midden in sloot. Had moeite om boven te komen. Ik 12 jr, jij 15 jr, heb mij aan de kant getrokken. We weten niet hoe het anders was afgelopen, maar bedankt hiervoor. Een speciale herinnering!!!

Rust zacht Ronald

Rico Kamp
rust zacht Ronald

Ronald, 

 

het was een plezier om met je op het veld te staan en over voetbal te ouwehoeren. 

Dirk Damen
Gecondoleerd met het verlies van Ronald

Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst bij het verwerken van dit grote verlies!

 

Eric Mulder