phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
afb
afb

Rob Bodt

-
Onze reizen regelde hij altijd tot in de puntjes
maar deze single reis heeft hij niet zelf gepland.

Voor altijd in ons hart, veel lief

Uitvaartinformatie

De plechtigheid voorafgaande aan de crematie wordt gehouden in de aula van crematorium Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft, op woensdag 11 mei om 15.15 uur.

Na afloop van de plechtigheid is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium.

Bloemen zijn welkom maar geen kransen.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Rob Bodt

Deel deze pagina
Onze Rob.

Lieve Sonja en familie,

Ik kende Rob al langer dan jullie. Hij kwam in onze vriendengroep en is regelmatig blijven komen. We hebben getennist met hem en andere verschillende activiteiten gedaan. Ook organiseerden we een auto puzzeltocht en daarbij leerden Rob en Sonja elkaar beter kennen. Het werd zelfs een relatie. Dat is alweer een hele tijd geleden.

We gingen uit eten met Sonja en Rob. We kwamen bij elkaar thuis en zo werden we vrienden. Vrienden die soms tussen het gekibbel van hun in zaten. We wisten eigenlijk niet beter en soms echt lachen met hun.

Rob had een eigen mening en stak deze niet onder stoelen of banken. Ook was hij aardig doof en kon zich om die reden ook afzonderen of hij had gewoon geen zin in iets. Maar als je hem nodig had voor telefoon of computer dan was ons KPN mannetje er voor je. Dat was andersom ook zo met bijvoorbeeld het schilderwerk.

We leerden ze het kaartspel "Canasta" spelen. Een zeer leuk spel waar veel in zit. Dit was een succes zowel voor Rob als Sonja. ( met haar spiekbriefje !! ) Had ik Rob aan de lijn om een afspraak te maken om te kaarten bij ons, dan was het meteen " ja ... gezellig, dat doen we . " Anderen keren zei hij "je krijgt Sonja".

Voor die tijd kwamen ze weleens wat later op afspraken, maar voor het kaarten waren ze altijd op tijd en zelfs nog vroeger. Rob vond het spel erg leuk en hij was fanatiek en eigenzinnig. Zoals jaren geleden toen we het spel "Risk "met hun speelden.

De laatste twee jaar kwamen wij met Oud en Nieuw bij elkaar. Voor de gezelligheid en natuurlijk een spelletje kaart.  Rob moest je beter kennen. Hij kon soms stug en bod (t ) overkomen. Maar daar moest je doorheen kijken.

Rob we zullen je missen gekke vent. We hopen Sonja tot steun te zijn. Ze is welkom bij ons. En jij .... ja jij bent eigenlijk gestorven zoals je wilde. Geen kastplantje zijn.

Lieve groetjes van ons. xx

 

 

Theo en Lida
Goede reis

Lieve Rob

Je kwam jaren geleden in onze familie en al snel was je niet meer weg te denken. “Sonja en Rob”. Het klinkt ook heel vertrouwd eigenlijk. Het zal daarom  wel even wennen zijn om je niet meer in de weer te zien op verjaardagen.
En nu ga je alleen op pad, je laatste reis. Bij ons blijf je altijd in onze herinnering. Het is fijn om je gekend te hebben. Rust zacht. 
Lieve groet voor jou, Sonja, Fabian en de kleinkinderen. 

Danielle, Aschwin en kinderen