phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslagfoto
Afbeelding

Rietje Albers - van den Blink

-
Van het concert des levens
krijgt niemand een program

Uitvaartinformatie

Rietje verblijft tot de dag van de uitvaart in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer, Juniusstraat 4 te Delft, waar geen gelegenheid is om haar te bezoeken maar u wel eventuele bloemen kunt laten bezorgen.

Vanwege de huidige maatregelen omtrent het Coronavirus zal de uitvaart in besloten kring plaatsvinden.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Rietje Albers - van den Blink

Deel deze pagina

Lieve familie,

Gecondoleerd met jullie vrouw, moeder en schoonmoeder. Ik wens jullie veel sterkte met dit moeilijke verlies. Wat was het een mooi mens.

Lieve rietje rust zacht!

Veel liefs,

Louise
Lieve Rietje

Lieve Rietje, u zal altijd in mijn gedachten zijn, ik herinner me u als een lieve warme vrouw, die gek was op haar dochter Marianne en natuurlijk op haar man Jan, waar ik uiteraard blijf komen. Ik vind het wel heel jammer dat ik u niet meer heb kunnen zien maar de vele foto's thuis zullen altijd een glimlach op mijn gezicht toveren.....ik wens marianne- Marco en Jan Albers heel veel sterkte toe met dit verlies.

Ingrid Leibbrand
Lieve buurvrouw Rietje

Bijna 50 jaar geleden werden we buurtjes. We kwamen niet vaak bij elkaar over de vloer maar hadden wel een goed contact. In de beginjaren speelden onze kinderen met elkaar. Wij kwamen elkaar regelmatig tegen in Den Hoorn als je ging volksdansen en ik nordic walken. Je verhalen over de modeshows vond ik enig. Je kon ook zo genieten van een lekker taartje bij Multivlaai. Lieve Rietje, we gaan je missen.

Henny en Mart Timmer
Vriendschap

Ik heb Rietje leren kennen in de 70'er jaren op gym. Daarna in 1994 samen in het zangkoor, dus bij elkaar met een tussenpoze zo'n 45 jaar vriendschap. Ik koester deze tijd als ook de vele kopjes koffie.

Grada de Bruijn
Buren

Wij blijven Rietje herinneringen als een gezellige buurvrouw

Die altijd IN was voor een praatje!

Rust zacht Rietje!

Ben en Joke Haak
Buren

Wij blijven Rietje herinneringen als een gezellige buurvrouw

Die altijd IN was voor een praatje!

Rust zacht Rietje!

Ben en Joke Haak
Condoleance

gecondoleerd met het verlies , en heel veel sterkte toegewenst.

R.van den blink-stift

Lieve meneer Albers, Marjan en Marco,

Mijn persoonlijke herinnering aan Rietje is dat ik het een leuke, vrolijke en lieve vrouw vond. Ik heb haar weliswaar niet ontzettend vaak gezien maar toch vaak genoeg om deze indruk te krijgen. Zij zal zeker gemist worden en daarom wens ik jullie alle sterkte toe en veel mooie herinneringen, die zijn voor altijd in jullie hart ❤️

Liefs

Joke Poot

Beste Marianne, Marco en meneer Albers,

Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder, schoonmoeder en vrouw. Zo veel jaren bij elkaar geweest, heel veel jaren gelukkig samen in één huis gewoond.

Ik hoop dat jullie warme familieband troost geeft in deze verdrietige tijd. Wat een goede zorgen hebben jullie gehad voor haar. Een goed afscheid gewenst; mooi en waardig.

Hartelijke groeten, Ingrid de Smit

 

 

 

Ingrid de Smit-Bos
Lieve Rietje

Lieve meneer Alberts, Marjan en Marco,

wat een ontzettend verlies dit. Maar zo’n geweldige vrouw, met zoveel gezelligheid. Altijd vrolijk, al hoewel ze altijd tegen me zei; El ik vind je hartstikke lief, maar ik ga liever naar de tandarts als bij jouw op de stoel. Dat heb ik nooit begrepen, zij denk ik ook niet.

Rust zacht, 

 

Ellen
Mijn onvergetelijke herinnering aan Tante Rietje

Lieve mensen,

als mama van  zussie Marjan EN later buurvrouw van zussie Sacha heb ik tante Rietje leren kennen!

Alleen haar naam al draagt de herinnering aan haar in mij voort omdat ik met regelmaat Rietje (door mijn grote zus vooral) en Rietjepietje (door de zussies) wordt genoemd, een variant op mijn geboortenaam Maria...

Maar ook en vooral de herinnering aan een liefdevolle, charmante, zorgzame, opgewekte en geestige vrouw, moeder en echtgenote, die genoot van al het mooie om haar heen en in de natuur, zal voor altijd een glimlach op mijn gezicht toveren... 

Ik wens jullie dan ook heel veel sterkte en moed om dit grote verlies te dragen en te verwerken, en jullie laatste zware episode een plekje te geven... maar vooral ook heb ik de wens dat jullie de pijn kunnen verlichten door alle mooie herinneringen aan haar..

Ria van 't Hart
Condoleance

Lieve Marjan en Marco,

Heel veel sterkte met dit verlies!

Veel liefs Wendy

Wendy Krijger- lagraauw
Zo lief....

Zo lief, rustig, tevreden en belangstellend...

Ik was echt dol op haar!

Ons beweeguurtje zal nooit meer hetzelfde zijn.

Heel veel sterkte voor de familie!

Marguerite, vrijwilligster Mozartlaan
Lieve tante Riet

Vreemd om ver weg te zijn van familie op dit soort momenten.
Gelukkig zijn er tegenwoordig diverse mogelijkheden om je dichterbij te voelen.

Voor ons gevoel hadden wij net nog mogen genieten van een foto van jou even kletsen met Marianne. Het is/was altijd fijn om jullie op deze manier toch dichtbij te hebben.

In onze herinnering tante Riet en Ome Jan die op zondag even gezellig kwamen bijkletsen met de familie, op deze momenten mocht iets lekkers natuurlijk niet ontbreken. Tante Riet, altijd vriendelijk, voor ieder een glimlach, charmant en goedgekleed.

Lieve Ome jan, Marianne & Marco woorden schieten altijd te kort want de pijn en het gemis is er. Maar ze is nooit uit onze harten.
Wij wensen jullie sterkte 

Linda, Erik, Max, Yaneese & Bas Hoeke
Met oprechte deelneming

Lieve Marian Marco en echtgenoot wij wensen jullie heel veel sterkte met het verlies van jullie moeder schoonmoeder en echtgenoot. 
ernst & Weia

Ernst & Weia